EpsteinBarr Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Mam v satniku 30 ciernych triciek jednej znacky a typu, bez napisu, 60 parov ciernych ponoziek jednej znacky a typu. Dvoje jeansy. Instant, to mi pripomenulo, ze Jeff Goldblum alias Seth Brundle (The Fly) na tom bol podobne. Teda, nemal tricka, ale rovnake obleky a kosele, pokial si to spravne pamätam :-)
sibirnaya Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 nosim sterilne cierne tricka s kratkym rukavom, jeansy, kozenu bundu. Mam v satniku 30 ciernych triciek jednej znacky a typu, bez napisu, 60 parov ciernych ponoziek jednej znacky a typu. Dvoje jeansy.ani nevite, jak jsem se za neho na gay pride Bratislava 2012 stydel. my vsichni v karnevalovym a von jak Vaclav Fischer..
Moty Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Dneska ráno v teleshopingu mel Horstík na ruce AP a ten jeho Pepi tam něco krájel a chtěl ukázat jak je to tenký, myslím že ředkvička, a řekl Horstovi, ukaž mi ty tvoje napodobeniny já Ti na ně tu ředkev položím, aby sme ukázali divákům jak je to průhledný
Cyril Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Já bych si fejky na ruku dnes už taky nevzal...ale Daytony z noční směny úplně v klidu nosím!!! Teď byl u mě Baker a lámal mě, ať mu je prodám...marně! Levný originály, který dělaj v noci jsou prostě boží!
JimmyTulip Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Dneska ráno v teleshopingu mel Horstík na ruce AP a ten jeho Pepi tam něco krájel a chtěl ukázat jak je to tenký, myslím že ředkvička, a řekl Horstovi, ukaž mi ty tvoje napodobeniny já Ti na ně tu ředkev položím, aby sme ukázali divákům jak je to průhledný Jo na to jsem taky koukal :-D ... ja myslel, ze má Hubloty. Nebo co je to AP (zas tak znalej nejsem) ...
Moty Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Jo na to jsem taky koukal :-D ... ja myslel, ze má Hubloty. Nebo co je to AP (zas tak znalej nejsem) ...Jsou to AP, že má/měl Ybló vím, řešilo se to v sekci VIP, ale byl tam tento typ spojení pouzdra s řemenem, který podle mě Hublot nemá
jacob Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Nebo co je to AP (zas tak znalej nejsem) ...Audemars Piguet. Proslavil je model Royal Oak z roku 1972.
tyfo Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 To stou nocni smenou neni uplne od veci, nevim jak v hodinkach ale treba fotaky tak vyrabi. Ja sam vlastnil uplne novej Olympus E10 ktery nemel seriove cislo na deklu ale ani ve stroji, nedalo se vycist z exifu a ani tim jejich SW. Pan jich mel nekolik, byl z autorizovanyho servisu a zrejmne mu obcas neco zustalo za nechty no a casem z toho byla kompletka. Nebo mozna to byl jen jeho "starej" s novym pajslem a obalem.
Traveller Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Můj kolega si z Číny objednal fejky RADO. Trochu jsem na něj zapůsobil a tak si objednal originál Casia... Aspoň že tak
wave ceptor Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 To stou nocni smenou neni uplne od veci, nevim jak v hodinkach ale treba fotaky tak vyrabi. Ja sam vlastnil uplne novej Olympus E10 ktery nemel seriove cislo na deklu ale ani ve stroji, nedalo se vycist z exifu a ani tim jejich SW. Pan jich mel nekolik, byl z autorizovanyho servisu a zrejmne mu obcas neco zustalo za nechty no a casem z toho byla kompletka. Nebo mozna to byl jen jeho "starej" s novym pajslem a obalem. co je toto zase za blbost.
OndraPod Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 To stou nocni smenou neni uplne od veci, nevim jak v hodinkach ale treba fotaky tak vyrabi. Ja sam vlastnil uplne novej Olympus E10 ktery nemel seriove cislo na deklu ale ani ve stroji, nedalo se vycist z exifu a ani tim jejich SW. Pan jich mel nekolik, byl z autorizovanyho servisu a zrejmne mu obcas neco zustalo za nechty no a casem z toho byla kompletka. Nebo mozna to byl jen jeho "starej" s novym pajslem a obalem.Jenom jestli mu nezusatali za nechtama nejaky testovaci predseriovy kousky, pripadne kousky z vystav(ktery se vetsinou prodavaji s vyraznou slevou), ci skaldacka z reklamovanych kousku a nahradnich dilu a neudelal si z toho kseft
tyfo Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 co je toto zase za blbost. Jaka blbost, zlate ceske rucicky, nekdo prinese na reklamaci fotak v zaruce, servis vymeni objektiv a jeho elektroniku ale vadny byl jen objektiv napr. no a to co zbyde si servisak misto likvidace schova. No a casem to posklada cely. U hodinek si to fakt nedovedu uplne predstavit. 2 OndraPod To je samozrejmne take mozne
Trojan Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2013 Donutil jsem kamaráda zčekovat svoje Rolády. Je to nějaký AAA fake ale je to fake. Od té doby už jsem je na jeho ruce neviděl
vrcan Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 sused v nakupaku kde robim predavaca otvaral novu predajnu s klenotami (aj hodinky, ale len modne znacky) a pozeram mu na ruku, AP som hned spoznal aj ked som ich nazivo este nevidel. Nemal som odvahu sa ho opytat nieco na ne, aj ked som velmi chcel vidiet AP nazivo. Kto vie, ci boli prave, sice panko, polomafiansky vzhlad, vystajlovany 50tnik, ale to nic neznamena, tiez poznam zopar ludi, nie zrovna najchudobnejsich a pritom roztrubuju a chvalia sa ako kupili na dovolenke lacny fik. Ako jacob pisal, ked ma fiky niekto z mojho okolia, tak mi je to trapne aj za dotycneho, ale vacsinou si ani neuvedomuju o ake fopa ide. Pamatam ako som vyse dva roky dozadu mal svoje prve riadne hodinky (predtym ako cas sluzil len mobil) a bol to hned breitling super avenger... nosil som ich v praci kde mi ich mimochodom nikto za pol roka ani raz nepochvalil a neokomentoval (na mne su proste hodinky totalne nevyditelne) ale blizki kolegovia sa sem tam opytali, ked som ich na obede obdivoval... a vsetkym som bez vahania povedal ze ide o fejky... nepochopili by, ze je niekto schopny dat velku cas rocneho prijmu za jedine hodinky. Posledny rok aj tak mam v zasade hodinky okolo 1000 EUR ale aspon 5 kuskov. A niektorym kamaratom to neda a tlacia do mna, nech to predam a kupim si jedny "poriadne" alebo minimalne znamu znacku, lenze ma to momentalne nelaka. A oni nevedia pochopit, ze mi ozaj nejde o to, aby som posobil ze na to mam demonstrovanim drahych hodiniek. Niekedy ma to ale chytilo a mal som dlhu a intenzivnu breitling eru (asi 13-14 roznych beciek, naraz ale vzdy dvoje troje), ale takmer vzdy mi bolo nejako luto nosit drahsie hodinky ako 1500 EUR. Inak vyborne vlakno, bavil som sa...
instant Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 Vrcan kde predavas, chcem vidiet chlapa na ktorom su super avengery neviditelne
EpsteinBarr Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 My sme s Vrcanom (aj ked je to uz nejaka doba) boli taki trosku vecsi chlapi, ktori sa snazili byt este vecsi
instant Odesláno 5. února 2013 Nahlásit Odesláno 5. února 2013 ani nevite, jak jsem se za neho na gay pride Bratislava 2012 stydel. my vsichni v karnevalovym a von jak Vaclav Fischer.. tak ma vyzerat seriozny buzik! nie jak neukojeny papagaj
vrcan Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 Instant, hadaj komu isli moje SA Epstein... velkost ostala ako tak, ale pomer svaly/tuk sa zmenil )) napisem ti kamarat! inak, uz si to vsimlo viacero ludi, ze na mne nie su hodinky vyditelne, a nie je to tym ze by som mal pridlhe rukavy... mozno mi kazdy skor pozera na to more hnisajucich bradavic na xichte a dva hrby Takze si to kompenzujem enzami a inymi obludami (tym si ale zaroven kompenzujem maleho pipika). Ozaj, este som si spomenul, ze som mal z egypta krasne fejky Concord (btw orig je v astronomickej sume) kupene za 100 USD normalne v hodinarstve (popri tissotoch, festinach apod) a doteraz sa mi pacia dizajnovo, samozrejme ich nemam uz dlho.
instant Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 myslis tie concord delirium? tie boli vystrihute z dvojky plechu, nie?
uff Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 nejlepsi pribeh tohoto vlakna... )))) Tohle téma mi připomnělo dávnou veselou příhodu od Dušáka. Byl jsem tam s paní, zkoušela si střední bondovky a svoje rado odložila na nabídnutou hodinkovnici nebo jak se tý podložce říká. Pan prodavač se na hodinky dlouze zadíval, zřejmě ho zaujal škrábanec na safíru a významě nám sdělil, že na ORIGINÁLNÍCH hodinkách je safírový sklíčko, který se nedá poškrábat. Jen jsem ho požádal o přezkoumání originality těch rado jejich hodinářem s tím, že pokud se potvrdí jako fake, budou mi muset vrátit peníze, protože jsme je kupovali taktéž v jejich obchodě. No a bylo po diskuzi a doufám, že pan prodavač je od té doby o poznatek bohatší...ženy prostě dokážou škrábnout i ORIGINÁLNÍ safír.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.