Frantik Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 ale ruku do ohně bys za to nedal :-)tak poznam inteligenta, kdyz ho vidim :-)
ondralbc Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 Myslel jsem samo toho cikanskeho prodejce Breitlingenu
SCIFI Odesláno 20. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2015 tak poznam inteligenta, kdyz ho vidim :-)no proto
Johny111 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Myslím, že to docela motáš. Něco jinýho je dělat padělky a něco jinýho je vyrábět vlastní věci pod svou značkou inspirované konkurencí. A zbrojní průmysl - za komunistů dobrý, ale teď co? CZUB co mohla doku.vila - ty plasty prostě neumí a drží se jen díky tomu, že všichni platíme jejich nepodarky dodávané našim ozbrojeným silám. Pistole pro Pčr - víc jak 60% vadných, bren armádě dodán předražený prototyp, "nejlepší" samopal na světě EVO, kterej kope jak stará mula........Iba dnes som priletel - ale nedá mi to, Tvoje vyhlásenie o EVO, že kope ako stará mulica je jednoducho somarina. Spätný ráz je minimálny. Asi si z neho nikdy nevystrelil, keď niečo také dokážeš tvrdiť ... S tým Brenom naopak s Tebou súhlasím.
wizard-ov Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 No Johny nevím - viděl jsi tu 'kostku' co se v Evu pohybuje?
Johny111 Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Ešte raz - EVO nekope - spätný ráz je skutočne minimálny, sedí v zámernej ako pribitý a na 25m to ide jednou dierou. Fotku môžem dodať. Mám z neho už niečo odbúchané.
Xenomorfus Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 EVO A1 vs. EVO S1kazdopadne vzhledem k razi je zpetny raz "maly", paklize se ovsem nestrili +P se standardni vzpruhou...Na druhou stranu je EVO jeden z "nejkopavejsich" samopalu v razi 9x19.Obecne: zpetny raz sice pocitove velky neni, ale na svoji kategorii je jeden z nejvetsich (on i ten kompenzator pri teto razi nebyva uplne bezny-vedi proc ho tam maji).Kdo strilel treba ze Steyr AUG (MP88) nebo HK MP5 vi.Dalsi problemy EVA nejsou predmetem diskuze, ale znatelne tuto zbran srazeji k zemi pro pouziti v ozbrojenych slozkach. Verim ale, ze po vychytani detskych vad, spravnem odladeni celeho vratneho mechanismu (kdo ma moznost si nechat udelat ruzne progresivni vratne vzpruhy pro testovani, pripadne vyrobit zaver s jinou hmotnosti ???) to muze byt dobra zbran. Ale asi na opravdovou spicku mit nikdy nebude. Ale to vsechno ukaze az cas ve sluzbe....zlate casy cesky zbranich uz jsou asi v nenavratnu
SCIFI Odesláno 22. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2015 Jděte do )( s pistolkama. Máte nato vlákna. Já to otvírám abych se pokochal co kdo zdědil a vy tady řešíte kopání bo co.
martar Odesláno 23. listopadu 2015 Nahlásit Odesláno 23. listopadu 2015 Dneska právnička s hranatými Baume Mercier. Nebyl jsem si úplně jistý, ale nezdál se mi podrápaný safír, tak jsem se na rovinu zeptal, a dozv?d?l se, že jsou z dovolené ze země půlm?síce, koberců a mořských želv... paní to vůbec neřeší, jako koníčka má nemovitosti. Ale přišlo mi, ze jí vadilo, že jsem si toho všimnul, takže bude mít Altman nebo Carollinum asi kšeft
Lihard Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Pochválil jsem majiteli jedné firmy "hezké" Rolády. Bez uzardění mi řekl, že je koupil na stránkácha že by musel být blázen, aby nosil do práce (do kanclu) hodinky za dvě kila. Prý to tak mají všichni jeho známí.Když viděl můj úsměv a když jsem argumentoval, že Audi A8 má originál, tak proč ne hodinky, tak mi řekl, že u hodinek to nikdo nepozná....a pak po chvíli váhání, že má samozřejmě originál steného modelu doma v trezoru A pak to převedl do legrace, že dává práci čínským dětem. Pan podnikatel, majitel firmy, velmi dobře situovaný člověk. Vůbec mu to nepřišlo divné.
JAJA Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Zvláštní...ale jestli se nepletu tak nedávno tady jeden kolega prezentoval, že má originály v šuplíku a na nošení fejky...
Lihard Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Zvláštní...ale jestli se nepletu tak nedávno tady jeden kolega prezentoval, že má originály v šuplíku a na nošení fejky...To určitě nebude ten samý člověk
OndraTce Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Lihard: Už jsem se setkal i s argumentem ( ), že u auta si můžu odečíst daň, ale u hodinek ne. Tak proto fejky.
Lihard Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Lihard: Už jsem se setkal i s argumentem ( ), že u auta si můžu odečíst daň, ale u hodinek ne. Tak proto fejky.Tak to je ovšem krutopádný argument Sakra, všimnul jsem si, že v mém prvním příspěvku mi admin odstranil odkaz vedoucí na fejkové stránky...ten jsem tam asi dávat neměl...sorry
slava23 Odesláno 8. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2015 Tak u hodinek si můžeš taky odečíst dph, jen to nesmíš mít v účetnictví jako hodinky.
jacob Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 Ale day-date mají česky, vypadá to jako NEDěle :-).
ondralbc Odesláno 9. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2015 No ... byl trochu nasranej, ze si z neho delam srandu a rikam mu pred vedenim fejkonos
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.