Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

By mě zajímalo, jak by se asi tvářil fejkař odhalený s tou nafukovací Pamelou :)

Odesláno

Může mi prosím někdo vysvětlit tu averzi vůči Steinům? Vždyť jsou to hodinky, na kterých tu spousta lidí začíná. Vždyť je to opravdu jen letmá inspirace a navíc za slušné peníze. Pouzdro je jiné, luneta je je jiná, tah je jiný. Když jsem je poprvé viděl naživo, tak už cca na 3 m mi bylo jasné o co jde. To si myslím, že existují profláklejší "pocty".

Odesláno

Úplně letmá inspirace není jak píše kolega a já ze tří metrů nerozliším co to je, když to má někdo na ruce v běžné pozici. Jejich RLX serie je na dálku prakticky identická.

Odesláno

Myslel jsem hlavně SUBy. Ten masivní tah je prostě hned prozradí. Jen prostě nechápu, proč se to tady tolik neřeší třeba u Orientu, Seika nebo Davosy.

Odesláno

Taky myslím, že Steinhart to tady schytává i za mnohem drzejší. Tihle se srovnání se Suby evidentně nebojí:

post-437-0-75880600-1461844203_thumb.png

Odesláno

Steinhart je parazit a přijde mi ze jste asi nikdy suby a oceán 1 neviděli.

A schytava to hlavně proto ze se tvaří ze není. Resp někdo tady se snaží tak tvářit. Ze je to kvalitní nemecka značka z lehkou inspirací. Ale jistě že není jediny.

Odesláno

Bez urážky, ale připadáte mi některé tajtrdlíky z fóra knife.cz, kteří se pořád dohadují, kdo kde kopíruje tvary nebo design jiných nožů :-) Myslím si, že pokud někdo něco vyrábí a neporušuje tím zákon nebo nějaké morální obchidní pravidla, tak je to v pohodě. Když firma Rolex vyrábí hodinky Rolex a je na nich napsáno Rolex, tak je to v pořádku. Pokud by hodinky s nápisem Rolex vyráběl strýček Wong v garáži, je to fake a patří na pranýř. Když Seiko nebo Steinhart vyrábějí hodinky podobné Rolexu a píšou na ně svoje obchodní značky, tak je to taky v pořádku. Nikoho nepodvádí, nikoho neuvádí v omyl. Oslovují zákazníky v určité cenové skupině. Každý na origo Rolexy nemá a pokud se mu líbi tento design a nechce kupovat fejky od strýčka Wonga, tak jde do originálů od někoho jiného. Mám pilotky od Štajnů, líbí se mi a jsem s nimi spokojenej :-) A je mi úúúúplně buřt, že tato firma nepatří do velký pětky, která hodinkama zásobovala tetičku Wermacht. Mě prostě sedí líp než Laco, cenově vyhovují víc než IWC.. Takže tak :-)

Odesláno

Bez urážky, ale připadáte mi některé tajtrdlíky z fóra knife.cz, kteří se pořád dohadují, kdo kde kopíruje tvary nebo design jiných nožů :-) Myslím si, že pokud někdo něco vyrábí a neporušuje tím zákon nebo nějaké morální obchidní pravidla, tak je to v pohodě. Když firma Rolex vyrábí hodinky Rolex a je na nich napsáno Rolex, tak je to v pořádku. Pokud by hodinky s nápisem Rolex vyráběl strýček Wong v garáži, je to fake a patří na pranýř. Když Seiko nebo Steinhart vyrábějí hodinky podobné Rolexu a píšou na ně svoje obchodní značky, tak je to taky v pořádku. Nikoho nepodvádí, nikoho neuvádí v omyl. Oslovují zákazníky v určité cenové skupině. Každý na origo Rolexy nemá a pokud se mu líbi tento design a nechce kupovat fejky od strýčka Wonga, tak jde do originálů od někoho jiného. Mám pilotky od Štajnů, líbí se mi a jsem s nimi spokojenej :-) A je mi úúúúplně buřt, že tato firma nepatří do velký pětky, která hodinkama zásobovala tetičku Wermacht. Mě prostě sedí líp než Laco, cenově vyhovují víc než IWC.. Takže tak :-)

Podepisuju, mam stejny nazor.

Odesláno

Jediný skutečný problém je, a to nikdo z dotčených nechce přiznat, že díky Steinhartům a podobným není vidět na 1. pohled, že dotyční za TO na ruce dali 180k a ne 15k. A teď do mě husy.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...