Návštěvník kupec Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Tak jestli tohle měl být Tvůj dotaz hodný mistra se značným renomé, no tak to potěš koště.Tak ,tak, zedx si myslí že sme tu všetci na hlavu alebo čo......
Návštěvník kupec Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 ...to bylo jen zahřívací kolo.Som zvedaví, s čím príde teraz.....
Rodkopf Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 To je po dlouhé době celkem parádní entréé na fórum...tak dávej další fotky, první kolo bylo doufám jen easy zahřívací.Rukavici jsi hodil, tak doufám, že si to renomé vydobudeš i u nás! A pak můžeš dělat výlety do fabrik na fejky, když je tak dobře znáš.
zekon7302 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 To je po dlouhé době celkem parádní entréé na fórum...tak dávej další fotky, první kolo bylo doufám jen easy zahřívací.Rukavici jsi hodil, tak doufám, že si to renomé vydobudeš i u nás! A pak můžeš dělat výlety do fabrik na fejky, když je tak dobře znáš.
Cyber Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Tohle je nejvtipnější vlákno tohohle fóra, každej tu na pět metrů přes celou hospodu pozná fejky, chlapi tohle vyprávějte doma svejm drahejm polovičkám, jsou to kecy. Osobně je můj velký koníček už řadu let rozpoznávat fejky, na Paneristi.com a dalších webech mám v tomto oboru značné renomé, je to zkrátka můj koníček. V Číně jsem řadu let aktivně podnikal a stále tam hodně jezdím, viděl jsem řadu fabrik (pokud se to dá tak nazvat) na výrobu fejků na vlastní oči. A řeknu vám, NE vsadím se klidně o 200 EUR, že hodinky co vám ukážu nerozezná ani jeden z vás, a to klidně originál budete mít na ruce a laskat se s ním půl roku. PS. nehovořím o fejku neexistujícího modelu, z tržnice od vietnamce za 200 Kč, ale skutečně mistrovských fejkách. PS2. koho by tato problematika zajímala, pokud se třeba neda odhalit fejt ani pohledem ani podrobnym zkoumanim, existuje rada věci jak ho odhalit, ze svitivosti luminescencni vrstvy, reminku a jeho chovani, zvuku hodinek a podobne. Je to celkem veda a hodne zabavna veda ...Mistrovskej fejk, větší debilitu jsem dlouho nečetl
gougy Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Mistrovskej fejk, větší debilitu jsem dlouho nečetl dyť píše, že je to věda, to nedáme
michalval Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Who is Zed? Zed is dead. Malý filmový kvíz.
spineshank Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 msitrovskej fík je možná lepší a propracovanější jak originál ....no možná se ještě něčemu přiučíme
spineshank Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Who is Zed? Zed is dead. Malý filmový kvíz.
Rodkopf Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Abychom nebyli úplně OT: To jste byli rychlejší než já EDIT 2: ale můžem pokračovat v kvízu - už to tady asi bylo, ale co to jsou za hodinky?
Frantik Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Chudák Zed a jeho renomé. Snad sem nechodí nikdo z Paneristi.com :-)))
michalval Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 ale můžem pokračovat v kvízu - už to tady asi bylo, ale co to jsou za hodinky? Nemám tucha, koukal jsem na to video několikrát, ale k přečtení to není. Tak budu jen hádat: nějaké Zenithy?
Rodkopf Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Podle tohodle článku název nebyl zmíněn, jako rekvizita byly použity hodinky Lancet - klasické trench watch: odkaz na obrázky
SCIFI Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 Vy jste ho vyplašili. Na toho renomé musíte opatrně :-)
nividic Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Odesláno 17. září 2013 tvl, néé!nemaluj čerta na Zed! Vy jste ho vyplašili. Na toho renomé musíte opatrně :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.