Rodkopf Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 tvl, néé!nemaluj čerta na Zed! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Tohle je nejvtipnější vlákno tohohle fóra, každej tu na pět metrů přes celou hospodu pozná fejky, chlapi tohle vyprávějte doma svejm drahejm polovičkám, jsou to kecy. Osobně je můj velký koníček už řadu let rozpoznávat fejky, na Paneristi.com a dalších webech mám v tomto oboru značné renomé, je to zkrátka můj koníček. V Číně jsem řadu let aktivně podnikal a stále tam hodně jezdím, viděl jsem řadu fabrik (pokud se to dá tak nazvat) na výrobu fejků na vlastní oči. A řeknu vám, NE vsadím se klidně o 200 EUR, že hodinky co vám ukážu nerozezná ani jeden z vás, a to klidně originál budete mít na ruce a laskat se s ním půl roku. PS. nehovořím o fejku neexistujícího modelu, z tržnice od vietnamce za 200 Kč, ale skutečně mistrovských fejkách. PS2. koho by tato problematika zajímala, pokud se třeba neda odhalit fejt ani pohledem ani podrobnym zkoumanim, existuje rada věci jak ho odhalit, ze svitivosti luminescencni vrstvy, reminku a jeho chovani, zvuku hodinek a podobne. Je to celkem veda a hodne zabavna veda ...jen abys mi nepřinesl dva originály vedle sebe a poznej co je fejk, i ty kulišáku:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorokw Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 Jeden příběh k dobru: Jeden můj známý, středně úspěšný podnikatel je se po jedné úspěšně realizované zakázce rozhodl koupit Béčka Navitimer. Kupoval je u Dušáka (říkal, že jejich cenu doma následně "trávil" asi týden). Hodinky jsou nádherné (viděl jsem je, ale až post faktum - běžně je totiž nenosil) a k ním se váže malý příběh. Náš pán podnikatel s námi občas hrával poker. Docela mu to jde (na rozdíl ode mé maličkosti) a proto se rozhodl zajít na pokerový turnaj "lokálního formátu", buy-in byl relativně nízký. Inu, rozhodl se při té příležitosti zapůsobit na protihráče a vzal si k pomoci své "Brejtly". Jaké bylo jeho překvapení, když se u stolu velká část protihráčů objevila se svými ehm... "Breitlingy" - pochopitelně s "poker face" a nevyslovenou hláškou "také jsi byl v Turecku?" ;-) Na první i druhý pohled všechny vypadaly stejně. Bylo mu jasné, že vysvětlovat, "ale já mám originály" nemá cenu. Naopak - podle jeho slov ho to docela rozhodilo. Turnaj projel a vrátil se k nám do klubu s hodinkami i touto historkou... A ponaučení z toho plynoucí? Občas mohou být i originály tak trochu trapné... záleží na okolnostech a okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny111 Odesláno 17. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2013 "Pavouk chytil mouchu ..."A čo chytil Zed ? Majstrovský fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Jeden příběh k dobru: Jeden můj známý, středně úspěšný podnikatel je se po jedné úspěšně realizované zakázce rozhodl koupit Béčka Navitimer. Kupoval je u Dušáka (říkal, že jejich cenu doma následně "trávil" asi týden). Hodinky jsou nádherné (viděl jsem je, ale až post faktum - běžně je totiž nenosil) a k ním se váže malý příběh. Náš pán podnikatel s námi občas hrával poker. Docela mu to jde (na rozdíl ode mé maličkosti) a proto se rozhodl zajít na pokerový turnaj "lokálního formátu", buy-in byl relativně nízký. Inu, rozhodl se při té příležitosti zapůsobit na protihráče a vzal si k pomoci své "Brejtly". Jaké bylo jeho překvapení, když se u stolu velká část protihráčů objevila se svými ehm... "Breitlingy" - pochopitelně s "poker face" a nevyslovenou hláškou "také jsi byl v Turecku?" ;-) Na první i druhý pohled všechny vypadaly stejně. Bylo mu jasné, že vysvětlovat, "ale já mám originály" nemá cenu. Naopak - podle jeho slov ho to docela rozhodilo. Turnaj projel a vrátil se k nám do klubu s hodinkami i touto historkou... A ponaučení z toho plynoucí? Občas mohou být i originály tak trochu trapné... záleží na okolnostech a okolí.Never, EVER! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Občas mohou být i originály tak trochu trapné...Chceš tedy říct, že občas je lepší fake? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 A ponaučení z toho plynoucí? Občas mohou být i originály tak trochu trapné... záleží na okolnostech a okolí. To je přece hloupost, originál nemůže být trapný. Trapná by mohla být touha vyrovnat se ostatním za každou cenu, v tomto případě se ale jedná o dost zvrácenou formu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Never, EVER! Chceš tedy říct, že občas je lepší fake? To je přece hloupost, originál nemůže být trapný. Trapná by mohla být touha vyrovnat se ostatním za každou cenu, v tomto případě se ale jedná o dost zvrácenou formu. Nerad bych mluvil za Jorokwa, on nám to snad i vysvětlí sám, ale jak to chápu já, tak tím možná chtěl říct, že i majitel pravých hodinek se může v konečném důsledku dostat do nepříjemné situace, kdy je přímo či nepřímo konfrontován s okolím, které buď fejky nosí, nebo za fejky považuje jeho hodinky. Samozřejmě většině z nás připadá pod úroveň své hodinky a jejich původ obhajovat, ale dokázal bych pochopit, že se někdo může cítit trapně, když má na ruce originál B a vedle něj třeba sedí týpek s tím samým ale fejkovým modelem - může tak mít pocit, že ho za nositele fejků budou považovat také (je to asi hloupost, protože tolik znalců ve svém okolí asi nikdo nemá, aby poznali na první pohled fejk, nebo rozdíl mezi originálem a fejkem... takže jde vlastně o pouhou paranoiu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 No je pravda, ze mi jednou rekl kolega, ze sem idiot, protoze jsem si koupil Breitlingy za 50 a on za 5 Takze neco na tom bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Tak jsem to zrovna nemyslel Nedávno se mi stalo, že se mě známý ptal, jestli mé Mark XVI jsou originál... Přiznám se, že jsem v tu chvíli nevěděl, jak zareagovat, jestli původ hodinek obhajovat, nebo co... nakonec jsem nereagoval nijak výrazně, jen jsem se zeptal, co si myslí on... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 No je pravda, ze mi jednou rekl kolega, ze sem idiot, protoze jsem si koupil Breitlingy za 50 a on za 5 Takze neco na tom bude.No jasně že bude, už proto, že tys koupil za pade vojetý a on měl za pět nový, že jo:-D? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 OT: myslím že na to jdete z jiné strany -pokud mám na to, abych si koupil hodinky v hodnotě dejme tomu 50 - 500 tis., tak se dost pravděpodobně pohybuji v okruhu lidí, kteří nemají starost o to jak vyjít s výplatou a jestli nakoupí trvanlivé zásoby do spíže jakmile budou ve slevě (neplést s "odchylkou" potřeby nakupovat ve slevě u lidí s vyššími příjmy)tedy - lidé z, dejme tomu vyšší příjmové skupiny, mají většinou v garáži nový auto, na sobě kvalitní košili a na ruce drahý hodinky, protože:pokud si pouze hraji na to "že mám prachy" abych byl "cool", tak mám před barákem deset let starou káru, na sobě slušný oblečení a dělám machra s "brajtlema za pět litrů", tyto lidi upřímně litujiAnaopak si velice vážím obyčejných lidí, těch co mají starší auto a sen v podobě hodinek třeba za 50, i když teď nosí třeba hezký Skageny co ho stály tejdenní výplatu.Jen málo z nás se narodilo se zlatou lžičkou v ústech, a věřte tomu že i ti co mají teď na ruce hodinky za kilo si na ně museli tvrdě vydělat. A kdo vydělá tolik, že si může dovolit koupit si hodinky za kilo, ten machry nedělá. (Opět s výjimkou superrychle zbohatlých, pamatujete na toho cypa jak šmelil s výkupem kovů a nazpíval si rapsong vo tom jak je hustej protože si šel koupit Lambo za šest mega cash? ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rudino11 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Tak su kup hodinky za 100e len nenos fejky o toto tu ide. Ja mam breile robim za ccca 1000e a jazdim na fabii staci? Nikdo z mojho okolia ani netusi kolko tie hodinky stoja a uz vibec nie ci su original je to splneny sen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 OT: myslím že na to jdete z jiné strany -pokud mám na to, abych si koupil hodinky v hodnotě dejme tomu 50 - 500 tis., tak se dost pravděpodobně pohybuji v okruhu lidí, kteří nemají starost o to jak vyjít s výplatou a jestli nakoupí trvanlivé zásoby do spíže jakmile budou ve slevě (neplést s "odchylkou" potřeby nakupovat ve slevě u lidí s vyššími příjmy) tedy - lidé z, dejme tomu vyšší příjmové skupiny, mají většinou v garáži nový auto, na sobě kvalitní košili a na ruce drahý hodinky, protože: pokud si pouze hraji na to "že mám prachy" abych byl "cool", tak mám před barákem deset let starou káru, na sobě slušný oblečení a dělám machra s "brajtlema za pět litrů", tyto lidi upřímně lituji A naopak si velice vážím obyčejných lidí, těch co mají starší auto a sen v podobě hodinek třeba za 50, i když teď nosí třeba hezký Skageny co ho stály tejdenní výplatu. Jen málo z nás se narodilo se zlatou lžičkou v ústech, a věřte tomu že i ti co mají teď na ruce hodinky za kilo si na ně museli tvrdě vydělat. A kdo vydělá tolik, že si může dovolit koupit si hodinky za kilo, ten machry nedělá. (Opět s výjimkou superrychle zbohatlých, pamatujete na toho cypa jak šmelil s výkupem kovů a nazpíval si rapsong vo tom jak je hustej protože si šel koupit Lambo za šest mega cash? )Myslíš toho co lunetu pojmenoval jako otočný ciferník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 No jasně že bude, už proto, že tys koupil za pade vojetý a on měl za pět nový, že jo:-D?No v podstate to tak je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 jeste bychom nemeli zapomenout na skupinu lidi, kteri si fejky kupuji ke studijnim ucelum a pak take fake-killery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dee Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 Tak su kup hodinky za 100e len nenos fejky o toto tu ide. Ja mam breile robim za ccca 1000e a jazdim na fabii staci? Nikdo z mojho okolia ani netusi kolko tie hodinky stoja a uz vibec nie ci su original je to splneny sen Přesně, u většiny fóra (a řekl bych, že i u většiny normálních lidí) bude mít větší váhu někdo, kdo si rok šetří na certiny/wengery/seika... za 200e, než ten, kdo si koupí za stejnou částku Breitlingeny s turbem, a o tom celé vlákno je. To, že existují lidé co si za 1k eur koupí top faky Rolexů, místo aby si za 2k koupili třeba Tudor, bych radši přešel protože se mi z toho nedělá dobře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zedx Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 sorry, jde vidět, že je to tu jen kupa pravděpodobně náctiletých děcek co si nevidí do úst. Tyhle hodinky totiž jsou repliky, sestavené z originálních dílů, veškeré co vidíte, kromě vnitřku a pouzdra je z pravých hodinek. Cena takových replik se pohybuje někde mezi 600-1500 EUR. Tak už asi víme, kdo je tu odborník a kdo jen tlachal, že Amatéři: kupec, Zmizík, Bert, atd atd ... PS. To bylo zahřívací kolo, statistika úspěšných je ale nulová, nemá cenu pokračovat a já měl připraveno tolik pěkných fotek a kvízů ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 sorry, jde vidět, že je to tu jen kupa pravděpodobně náctiletých děcek co si nevidí do úst. Tyhle hodinky totiž jsou repliky, sestavené z originálních dílů, veškeré co vidíte, kromě vnitřku a pouzdra je z pravých hodinek. Cena takových replik se pohybuje někde mezi 600-1500 EUR. Tak už asi víme, kdo je tu odborník a kdo jen tlachal, že Amatéři: kupec, Zmizík, Bert, atd atd ... PS. To bylo zahřívací kolo, statistika úspěšných je ale nulová, nemá cenu pokračovat a já měl připraveno tolik pěkných fotek a kvízů ... OMFG dej sem pls nějakej kvíz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2013 * auto cenzúra * Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.