Sphinxx Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Jojo, pochopil jsem, asi dvě, tři auta už jsem takhle viděl jen na srazu, ale když o tom píšeš, nejčastější je asi E/S CDI s nápisy AMG .
Návštěvník Kamil Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 To já když jsem si v `90 kupoval ojeté první bávo E30 325i, dal jsem na něj 316.
Sphinxx Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 To je lepší, to se pak asi provokatéři asi trošku diví, když je sklepeš na startu .
onetwothree Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 V merglech se nevyznám, ale divil bych se, kdyby nenabízeli čistě vizuální "AMG pakety", jako u BMW a M. Někdo holt rád přidá udýchanci vzhledově svaly, někdo naopak udělá z nabušence sleepra. Určitá paralela k hodinkám by se dala vymyslet pro oba směry, ale nemyslim si, že by se toho někdo dopouštěl
Sphinxx Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 joo, máš pravdu, pakety jsou, ale já měl spíš na mysli "AMG cedulku" na serii s chrochtajícím motorem . AMG pakety jsou fajn, vypadá to moc hezky.
watchesss Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Neviem, u BMW sa u novych modelov vacsinou da podla vyfukov zistit motorizacia. Osobne som si dal oznacenie motorizacie prec. Na MB o tom tiez uvazujem. Naco provokovat
Denjl Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 já si to na své audi také sundal...., ale spíš kvůli tomu, že jsem si nechal udělat MTM úpravu a bylo mě blbé tam mít 2x2 MTM výfuky a nad tím nápis 3.0TDI..... ale nenapadlo by mě si tam nechat dát štítek S6.... -i když to auto teď zvenku tak vypadá a i tak skoro jede....
Sphinxx Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Co se týče výfůků, to je první opticky rozeznatelný rozdíl. Serie mají jeden,dva nebo dvojkoncovky. AMG má 2 dvojkoncovku. U BMW je to od E46/E39 to samé, starší nevím .
Liqid Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 S těma cedulkama jste mi připomněli příhodu od fyzikářky ze střední. Její syn měl jet na lyžák, ale chtěl jen značkové oblečení. Mazaná fyzikářka koupila kalhoty na lyže u banbusů, ustřihla někde cedulku Alpine Pro a našila ji tam. Chudák kluk nic netušíc je nosil než z nich vyrostl. Taky je mi to proti srsti, jednou jsem i Lidlu viděl fábku s maskou RS a na kufru 1.2 HTP. Stejně tak kotel mlaďasů s vylítanýma BMW musí mít všude nápis M Power, asi jim to přidá 10 HP za každou nálepku nebo nevím co.
cali Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Pockat to mi vysvetlite, to akoze si niekto priamo u AD necha na auto spravit iny napis nez co odpoveda skutocnosti (akoze ma co ja viem o 50kW silnejsi motor trebars)?
Sphinxx Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Taky je mi to proti srsti, jednou jsem i Lidlu viděl fábku s maskou RS a na kufru 1.2 HTP. Stejně tak kotel mlaďasů s vylítanýma BMW musí mít všude nápis M Power, asi jim to přidá 10 HP za každou nálepku nebo nevím co. + nálepka Monster a rovnej kšilt . Pockat to mi vysvetlite, to akoze si niekto priamo u AD necha na auto spravit iny napis nez co odpoveda skutocnosti (akoze ma co ja viem o 50kW silnejsi motor trebars)? Je to úplně jednoduchý, myslím si, že normálně přijdeš do salonu na náhradní díly a tam Ti prodaj cokoliv z produkce, pak už stačí jen šikovný ruce - sudat starej nápis a udělat z V6 - V8 nebo W12 . Akorát, že spoustě lidí nedochází, že ty konkrétní silné modely mají i jiné specifické znaky pouze třebas pro W12 .
cali Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 a nie je to kontraproduktivne? ved tomu kto sa nevyzna bude tvoj napis upr... a u toho kto sa vyzna budes fake napisom instantne za debila.... takze loose assured na kazdy pad.
Sphinxx Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 cali: Já ne kolego, já ne . Všechna auta co jsem měl zůstaly v původním stavu, nepotřeboval jsem si dělat z V8 - W12 . Ale evidentně takoví jsou, no co naděláš? Žíly mi to netrhá, ale vždycky se nad tím pousměju. Jinak jsme se trošku odchýlili od tématu .
DarylVanHorne Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Naštěstí lidi, kteří pozérsky mění označení svých aut neznám, jen je každodenně potkávám a vždy mi to akorát vykouzlí úsměv na tváři. Přijde mi to leda trapné, ale to je jejich boj. Já naštěstí znám jen "normální lidi" - nejlepší případ je soused. Stará Toyota Corolla, cca rok 1983. Zvenku originál - působí jak šedá myš. Když se zvedne haubna, tak na víku motoru se skví nápis TOYOTA. Ovšem to je asi jediné, co má motor společného s Toyotou. Nevím jak, ale nějak tam nasoukal motor z Hondy s 2000 a trošilinku jej poladil. Stará, pro někoho ošklivá, šedivá piksla, co jezdí dveřma na požádání a týpky se znáčky BMW M si dává k snídani. Takové "normální lidi" mám rád. Jinak je ta kraksna občas k vidění na okruhu v Sosně, či v Mostě. RESPECT !
DarylVanHorne Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Naštěstí lidi, kteří pozérsky mění označení svých aut neznám, jen je každodenně potkávám a vždy mi to akorát vykouzlí úsměv na tváři. Přijde mi to leda trapné, ale to je jejich boj. Já naštěstí znám jen "normální lidi" - nejlepší případ je soused. Stará Toyota Corolla, cca rok 1983. Zvenku originál - působí jak šedá myš. Když se zvedne haubna, tak na víku motoru se skví nápis TOYOTA. Ovšem to je asi jediné, co má motor společného s Toyotou. Nevím jak, ale nějak tam nasoukal motor z Hondy s 2000 a trošilinku jej poladil. Stará, pro někoho ošklivá, šedivá piksla, co jezdí dveřma na požádání a týpky se znáčky BMW M si dává k snídani. Takové "normální lidi" mám rád. Jinak je ta kraksna občas k vidění na okruhu v Sosně, či v Mostě. RESPECT !A co je na tý káře nejvíc nejvtipnější není ani tak ta zběsilá kombinace lehkého auta a výkonného motoru, ale palubka ;-)Palubka originál. Když jsem se podivoval, jak mu nefunguje otáčkoměr a rychloměr (obě ručičky mrtvě ležely na 0), ihned otevřel schránku spolujezdce a tam na mne blikala originální digi palubka z Hondy S 2000 Ne zrovna úraktické řešení, ale pravil, že složitě převádět digi na analog se mu nechtělo, tak k motoru napojil origo palubku a dal jí do kastlíku :-) Já tyhle "normální lidi" mám prostě rád
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Mne to prijde takovy detsky.
ivan_989 Odesláno 24. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2014 Neska som videl na ruke Navitimer. Potom som si vsimol ze to ma 4 subciferniky. Take existuje?
McStinger Odesláno 25. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2014 A na co je ten stvrty? Ktorý je ten štvrtý? Ak myslíš ten štvrtý, tak to je dátumovka.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.