Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jojo, pochopil jsem, asi dvě, tři auta už jsem takhle viděl jen na srazu, ale když o tom píšeš, nejčastější je asi E/S CDI s nápisy AMG :D .

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Návštěvník Kamil
Odesláno

To já když jsem si v `90 kupoval ojeté první bávo E30 325i, dal jsem na něj 316. :D

Odesláno

V merglech se nevyznám, ale divil bych se, kdyby nenabízeli čistě vizuální "AMG pakety", jako u BMW a M. Někdo holt rád přidá udýchanci vzhledově svaly, někdo naopak udělá z nabušence sleepra. Určitá paralela k hodinkám by se dala vymyslet pro oba směry, ale nemyslim si, že by se toho někdo dopouštěl :D

Odesláno

joo, máš pravdu, pakety jsou, ale já měl spíš na mysli "AMG cedulku" na serii s chrochtajícím motorem :D . AMG pakety jsou fajn, vypadá to moc hezky.

Odesláno

Neviem, u BMW sa u novych modelov vacsinou da podla vyfukov zistit motorizacia. Osobne som si dal oznacenie motorizacie prec. Na MB o tom tiez uvazujem. Naco provokovat :)

Odesláno

já si to na své audi také sundal...., ale spíš kvůli tomu, že jsem si nechal udělat MTM úpravu a bylo mě blbé tam mít 2x2 MTM výfuky a nad tím nápis 3.0TDI..... :lol2: ale nenapadlo by mě si tam nechat dát štítek S6.... -i když to auto teď zvenku tak vypadá a i tak skoro jede....

Odesláno

Co se týče výfůků, to je první opticky rozeznatelný rozdíl. Serie mají jeden,dva nebo dvojkoncovky. AMG má 2 dvojkoncovku. U BMW je to od E46/E39 to samé, starší nevím :) .

Odesláno

S těma cedulkama jste mi připomněli příhodu od fyzikářky ze střední. Její syn měl jet na lyžák, ale chtěl jen značkové oblečení. Mazaná fyzikářka koupila kalhoty na lyže u banbusů, ustřihla někde cedulku Alpine Pro a našila ji tam. Chudák kluk nic netušíc je nosil než z nich vyrostl.

Taky je mi to proti srsti, jednou jsem i Lidlu viděl fábku s maskou RS a na kufru 1.2 HTP. Stejně tak kotel mlaďasů s vylítanýma BMW musí mít všude nápis M Power, asi jim to přidá 10 HP za každou nálepku nebo nevím co.

Odesláno

Pockat to mi vysvetlite, to akoze si niekto priamo u AD necha na auto spravit iny napis nez co odpoveda skutocnosti (akoze ma co ja viem o 50kW silnejsi motor trebars)?

Odesláno

Taky je mi to proti srsti, jednou jsem i Lidlu viděl fábku s maskou RS a na kufru 1.2 HTP. Stejně tak kotel mlaďasů s vylítanýma BMW musí mít všude nápis M Power, asi jim to přidá 10 HP za každou nálepku nebo nevím co.

+ nálepka Monster a rovnej kšilt :D .

Pockat to mi vysvetlite, to akoze si niekto priamo u AD necha na auto spravit iny napis nez co odpoveda skutocnosti (akoze ma co ja viem o 50kW silnejsi motor trebars)?

Je to úplně jednoduchý, myslím si, že normálně přijdeš do salonu na náhradní díly a tam Ti prodaj cokoliv z produkce, pak už stačí jen šikovný ruce - sudat starej nápis a udělat z V6 - V8 nebo W12 :D . Akorát, že spoustě lidí nedochází, že ty konkrétní silné modely mají i jiné specifické znaky pouze třebas pro W12 :D .

Odesláno

a nie je to kontraproduktivne? ved tomu kto sa nevyzna bude tvoj napis upr... a u toho kto sa vyzna budes fake napisom instantne za debila.... takze loose assured na kazdy pad.

Odesláno

cali:  Já ne kolego, já ne :) . Všechna auta co jsem měl zůstaly v původním stavu, nepotřeboval jsem si dělat z V8 - W12 :D . Ale evidentně takoví jsou, no co naděláš? Žíly mi to netrhá, ale vždycky se nad tím pousměju. Jinak jsme se trošku odchýlili od tématu :) .  

Odesláno

Naštěstí lidi, kteří pozérsky mění označení svých aut neznám, jen je každodenně potkávám a vždy mi to akorát vykouzlí úsměv na tváři. Přijde mi to leda trapné, ale to je jejich boj.

Já naštěstí znám jen "normální lidi" - nejlepší případ je soused. Stará Toyota Corolla, cca rok 1983. Zvenku originál - působí jak šedá myš. Když se zvedne haubna, tak na víku motoru se skví nápis TOYOTA. Ovšem to je asi jediné, co má motor společného s Toyotou. Nevím jak, ale nějak tam nasoukal motor z Hondy s 2000 a trošilinku jej poladil. Stará, pro někoho ošklivá, šedivá piksla, co jezdí dveřma na požádání a týpky se znáčky BMW M si dává k snídani. Takové "normální lidi" mám rád. Jinak je ta kraksna občas k vidění na okruhu v Sosně, či v Mostě. RESPECT !

Odesláno

Naštěstí lidi, kteří pozérsky mění označení svých aut neznám, jen je každodenně potkávám a vždy mi to akorát vykouzlí úsměv na tváři. Přijde mi to leda trapné, ale to je jejich boj.

Já naštěstí znám jen "normální lidi" - nejlepší případ je soused. Stará Toyota Corolla, cca rok 1983. Zvenku originál - působí jak šedá myš. Když se zvedne haubna, tak na víku motoru se skví nápis TOYOTA. Ovšem to je asi jediné, co má motor společného s Toyotou. Nevím jak, ale nějak tam nasoukal motor z Hondy s 2000 a trošilinku jej poladil. Stará, pro někoho ošklivá, šedivá piksla, co jezdí dveřma na požádání a týpky se znáčky BMW M si dává k snídani. Takové "normální lidi" mám rád. Jinak je ta kraksna občas k vidění na okruhu v Sosně, či v Mostě. RESPECT !

A co je na tý káře nejvíc nejvtipnější není ani tak ta zběsilá kombinace lehkého auta a výkonného motoru, ale palubka ;-)

Palubka originál. Když jsem se podivoval, jak mu nefunguje otáčkoměr a rychloměr (obě ručičky mrtvě ležely na 0), ihned otevřel schránku spolujezdce a tam na mne blikala originální digi palubka z Hondy S 2000 :lol2: Ne zrovna úraktické řešení, ale pravil, že složitě převádět digi na analog se mu nechtělo, tak k motoru napojil origo palubku a dal jí do kastlíku :-)

Já tyhle "normální lidi" mám prostě rád :clap:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...