T1000 Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2014 A na co je ten stvrty? Většinou datumka ( den ) , pokud se nejedná o model s "věčným kalendářem" , nebo měsíční fází. Ale přesné označení takových modelů nevím. Určitě se dají na netu najít obrázky.
ondralbc Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Tak po bližším zkoumání jsem zjistil, že můj šéf (CFO). Má 3 AAA repliky Tag Heuer To je k posrání Co si asi musel myslet, když mě viděl v originálech a pak ještě v IWC...
Denjl Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 třeby si myslí, že jedete na "stejný" vlně Tak po bližším zkoumání jsem zjistil, že můj šéf (CFO). Má 3 AAA repliky Tag Heuer To je k posrání Co si asi musel myslet, když mě viděl v originálech a pak ještě v IWC...
DarylVanHorne Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 třeby si myslí, že jedete na "stejný" vlně nebo, že tě podezřele moc platí :lol2: TAK BACHA ! do prráce už ber jen fake
Tondaa73 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 No je to smutný příběh, ale v bývalé práci jsem měl 3 kolegy, kteří šéfovi ( elektrikář, který podědil zrestituovanou velkou hospodu v centru Prahy) tvrdili, že jejich Omegy mají stejnou zemi původu jako jeho ( Egypt).Mou značku neznal, takže jsem byl z obliga......
Peto86 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Nedá mi, aby som nezareagoval a nepriznal sa. Tiež mám na svojej Vectre na nálepke inú motorizáciu. Snáď ma ale ospravedlní, že to tam dal pôvodný majiteľ. Pre ozrejmenie, ja som tretí. Na kufri mám ceduľku V6, zatiaľ čo to je, chudák, obyčajný 1,8 štvorvalec. Nejak to nechápem, že to niekomu stálo za tú prácu. Jo, ešte si ten človek vymenil šedé kľučky za "chrómované". Akurát ten chróm vyzerá po skoro 12 rokoch, no, mierne opotrebovane. Uzavriem to tak, že ľudia sú rôzni :-).
ivan_989 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Nic si z toho nerob. Poznam dvoch ludi kazdy si kupil RR s priplatkom za tabuľku HSE. Vybava ale bola nižšia. Majitelia reklamných agentur, vcelku uspesni...dobre čo?
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Nedá mi, aby som nezareagoval a nepriznal sa. Tiež mám na svojej Vectre na nálepke inú motorizáciu. Snáď ma ale ospravedlní, že to tam dal pôvodný majiteľ. Pre ozrejmenie, ja som tretí. Na kufri mám ceduľku V6, zatiaľ čo to je, chudák, obyčajný 1,8 štvorvalec. Nejak to nechápem, že to niekomu stálo za tú prácu. Jo, ešte si ten človek vymenil šedé kľučky za "chrómované". Akurát ten chróm vyzerá po skoro 12 rokoch, no, mierne opotrebovane. Uzavriem to tak, že ľudia sú rôzni :-).Vidis to. A zatim, cos sem napsals tudle nejapnost taks to moh mit dole.
misoo Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Priznam sa ze tiez mam na aute stitok z inej motorizacie... HTP
Karussell Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Ja stitek nemam, mam to radeji nenapadne, nenapadlo by me nikdy delat z auta(vlastne z niceho) neco, co neni...
lib Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Ja jsem jednou, nebo mozna dvakrat. Mozna I trikrat, delal ze syna neco, co neni.Na tridnich schuzkach.
petr_cha Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2014 Ja jsem jednou, nebo mozna dvakrat. Mozna I trikrat, delal ze syna neco, co neni.Na tridnich schuzkach.Obavam se, ze me to za chvili taky ceka :-)
Ohm-Aztec Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Tak po bližším zkoumání jsem zjistil, že můj šéf (CFO). Má 3 AAA repliky Tag Heuer To je k posrání Co si asi musel myslet, když mě viděl v originálech a pak ještě v IWC... Jestli poznáš od pohledu, že se jedná o 3 AAA repliky (ježíš, fakt se to tak označuje?), tak se vyznáš v replikách až nějak moc podezřele dobře... A asi tě zklamu, ale tvému šéfovi bude asi u prdele, že máš hodinky "v originálech a pak ještě v IWC..."
Locque Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Ja jsem jednou, nebo mozna dvakrat. Mozna I trikrat, delal ze syna neco, co neni.Na tridnich schuzkach.:-D
misoo Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2014 Priznam sa ze tiez mam na aute stitok z inej motorizacie... HTP
DadB Odesláno 3. září 2014 Nahlásit Odesláno 3. září 2014 Tak jsem měl tu čest se včera svézt s panským kočím. Běžně vozí našeho generálního a samozřejmě také VIP návštěvy tuzemské i zahraniční. Možná by mu (řidiči) měl někdo vysvětlit, že mít na ruce Rolex Oyster Cosmograph Daytona v provedení steel and yellow gold, ze kterých se to zlato nějak podezřele rychle ošouplao, není pro firmu úplně ta nejlepší vizitka.(A když o tom tak přemýšlím, tak by to vlastně měl někdo vysvětlit i tomu generálnímu...)
malda Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Už dlouho jsem pokoukával po zápěstí svého nadřízeného, na kterém se blýskaly krásné velké bílé oblekovky. Typoval jsem IWC. Nakonec jsem se odhodlal a zeptal jsme se jej, jestli bych se na hodinky nemohl podívat. A hele! A. Lange und Sohne! Podle Chrono24 reference 206.025. Dostal je prý od manželky a stály asi hodně peněz. Na první pohled nádhera, ale...-zašpiněný ciferník navíc s něčím, co připomínalo daktyloskopický otisk (nic hrozného, ale bylo to tam)-podivně modřené ručičky s několika vadami povrchovky-z rubu jeden rezavý nebo minimálně hodně zašlý šroubek dýnka (má je rok)-zlacené nápisy na strojku s proměnlivou barvou zlata-spona, na které byl můstek držící trn prachsprosně naletovaný a nápis "LANGE" vyleptaný-aligátoří kůže, která tak trochu připomínala koženku (to ale nedokážu říct jistě - aligátora jsem v ruce dlouho neměl)Tak jsem si je prohlédl, pochválil mu je a vrátil... Navíc, na dýnku bylo označení "750". To mi taky nijak nešlo do hlavy, teda pokud to má být označení materiálu...
gougy Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Už dlouho jsem pokoukával po zápěstí svého nadřízeného, na kterém se blýskaly krásné velké bílé oblekovky. Typoval jsem IWC. Nakonec jsem se odhodlal a zeptal jsme se jej, jestli bych se na hodinky nemohl podívat. A hele! A. Lange und Sohne! Podle Chrono24 reference 206.025. Dostal je prý od manželky a stály asi hodně peněz. Na první pohled nádhera, ale...-zašpiněný ciferník navíc s něčím, co připomínalo daktyloskopický otisk (nic hrozného, ale bylo to tam)-podivně modřené ručičky s několika vadami povrchovky-z rubu jeden rezavý nebo minimálně hodně zašlý šroubek dýnka (má je rok)-zlacené nápisy na strojku s proměnlivou barvou zlata-spona, na které byl můstek držící trn prachsprosně naletovaný a nápis "LANGE" vyleptaný-aligátoří kůže, která tak trochu připomínala koženku (to ale nedokážu říct jistě - aligátora jsem v ruce dlouho neměl)Tak jsem si je prohlédl, pochválil mu je a vrátil... Navíc, na dýnku bylo označení "750". To mi taky nijak nešlo do hlavy, teda pokud to má být označení materiálu...Saxonia se dělají i v bílém zlatě, nicméně zezadu ten strojek pozná od číny každej
malda Odesláno 4. září 2014 Nahlásit Odesláno 4. září 2014 Nikdy jsem Langeho v ruce neměl, ale když jsem se teď díval na fotky originálů, je to někde jinde. Každopádně to nebyly ty nejlevnější fejky! Viditelný strojek vypadal v celku slušně! Vzhledem k minimalistickému designu těchto hodinek, když jsou na ruce, nemáš šanci jen tak napohled rozeznat od originálů.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.