Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Praskla by mně pumpa od nervů, když se podívám na takové stránky! A docela tu beznaděj chápu,ohledně synovce. Moje žena upřednostnuje jen modní hodinky, nic jiného ji nezajímá, a to se přesvědčovat snažím statečně.

Odesláno

To je teda smutný, ale jak už psal někdo výš, snad z toho jednou vyroste. Já naštěstí šířím hodinkový základy a zásady po celé rodině velmi úspěšně, takže rodinný akce jsou často takový menší chronosrazy :lol2:

Odesláno

To je teda smutný, ale jak už psal někdo výš, snad z toho jednou vyroste. Já naštěstí šířím hodinkový základy a zásady po celé rodině velmi úspěšně, takže rodinný akce jsou často takový menší chronosrazy :lol2:

Šťastný to chronomagor  :thumbsup_anim:

Odesláno

Praskla by mně pumpa od nervů, když se podívám na takové stránky! A docela tu beznaděj chápu,ohledně synovce. Moje žena upřednostnuje jen modní hodinky, nic jiného ji nezajímá, a to se přesvědčovat snažím statečně.

Takova je valna vetsina bab,tim bych se vubec netrapil...

Odesláno

Se divíš ? 

Jinak, napsat tam Sie sparen -  to chce už kurwa odvahu ! Chápu, že německý člověk je spořivý, ale tohle už je trochu přes čáru...

Odesláno

fakt mazec, tomu rikam oprsklej marketing :)

imho, koukal jsem na ty fejky a to maji asi fotky originalu, ne? treba moony s pevnym dynkem mi pripadaji az desive verne... :(

Odesláno

A všechny z rodiny ta osvěta dozajista strááášně zajímá... :wub:

Odesláno

Osvěta je prima věc, ale když partnerka nejdříve nenosí žádné hodinky a potom jezdí na dovolenou s více kousky než já, něco je divně (nebo spíš správně,  jen dost drahé) :D :D

Odesláno

V létě jsem sem psal o svých snahách o osvětu:

...a takhle to dopadlo  :furious:  :furious:  :furious:

attachicon.gifIMAG0142.jpg

attachicon.gifIMAG0144.jpg

ha...odborně rostu..při srovnání s fotkami jsem pár rozdílů našel, ale v pohybu na ruce asi ani omylem :(

A všechny z rodiny ta osvěta dozajista strááášně zajímá... :wub:

no abych pravdu řekl, už tím své okolí taky docela se*u, nějak se nedokážu dívat a poslouchat, co je tohle za fajn hodinky a někdo by chtěl tohle, jiný zas tamto - mám pak tendence ponoukat tím "správným" směrem a ne vždy s to setká s pozitivním ohlasem...

Odesláno

Tak další kolega, tentokrát v centrále v MB :) Nestihl jsem foto. Fake Tag Heuer Grand Carrera v černém. Úplně vypouklé sklo a do hladka obroušené pouzdro. Na nějaké gumě. Vypadalo to celkem vtipně

• po měsících...
Odesláno

Moc nevím kam s tím, dám to třeba sem.

Googlil jsem nějaké reálné forky, resp. rozměry lug2lug a při fotkách mě to hodilo i sem: http://www.rwg.bz/board/index.php?showforum=29

Jestli to chápu dobře, tak oni mají i svoje fórum  :eek:

Bohužel jsem toho moc nestihl a registrovat se nebudu:

You've exceeded the maximum number of pages views (6) you can open as a guest. To remove this message and become a member please register a free account or login. It will only take a few moments and you'll be able to view the board normally.

Vtipné to je u RLX, oni tam začínají :D

Rolex is the watch brand that everybody knows. Most new collectors start here.

Odesláno

Tak to je uplne zvracene, bez urovne !

Odesláno

Moc nevím kam s tím, dám to třeba sem.

Googlil jsem nějaké reálné forky, resp. rozměry lug2lug a při fotkách mě to hodilo i sem: http://www.rwg.bz/board/index.php?showforum=29

Jestli to chápu dobře, tak oni mají i svoje fórum  :eek:

Bohužel jsem toho moc nestihl a registrovat se nebudu:

You've exceeded the maximum number of pages views (6) you can open as a guest. To remove this message and become a member please register a free account or login. It will only take a few moments and you'll be able to view the board normally.

Vtipné to je u RLX, oni tam začínají :D

Rolex is the watch brand that everybody knows. Most new collectors start here.

Prečo majú v logu na vrchnej lište stránky hodinky Seagull 1963 ?
Odesláno

Prečo majú v logu na vrchnej lište stránky hodinky Seagull 1963 ?

protože těm prostě nedochází vůbec nic (a stejně jsou schopni se jistě plácat po zádech, jak s celým světem vydrbali :lol2: )  :cheers:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...