Honza.manta Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Tak to byla pro onoho známého opravdu zlatá rána asi ty prachy nepotřeboval...V podstatě si myslím, že ne.Dle hesla "co nechceš, puč" by člověk měl půjčovat je postradatelné věci.
Ardennius Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Praskla by mně pumpa od nervů, když se podívám na takové stránky! A docela tu beznaděj chápu,ohledně synovce. Moje žena upřednostnuje jen modní hodinky, nic jiného ji nezajímá, a to se přesvědčovat snažím statečně.
Karussell Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 To je teda smutný, ale jak už psal někdo výš, snad z toho jednou vyroste. Já naštěstí šířím hodinkový základy a zásady po celé rodině velmi úspěšně, takže rodinný akce jsou často takový menší chronosrazy
siwi Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 To je teda smutný, ale jak už psal někdo výš, snad z toho jednou vyroste. Já naštěstí šířím hodinkový základy a zásady po celé rodině velmi úspěšně, takže rodinný akce jsou často takový menší chronosrazy Šťastný to chronomagor
villain83 Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Praskla by mně pumpa od nervů, když se podívám na takové stránky! A docela tu beznaděj chápu,ohledně synovce. Moje žena upřednostnuje jen modní hodinky, nic jiného ji nezajímá, a to se přesvědčovat snažím statečně. Takova je valna vetsina bab,tim bych se vubec netrapil...
siwi Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Módní hodinky jsou oproti tomuhle hnusu ještě v naprosté pohodě.
boroevic Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Super kauf, jestli to kupoval tady: http://www.seamasteromega.com/de/hochwertige-replica-omega-seamaster-planet-ocean-600-m-omega-coaxial-42-mm-stahl-23230422101004-p-118.html ...tak ušetřil 98%, a to se vyplatí! JInak je fakt k blití, že tento "business" jen kvete a takové šunty koupíš pohodlně z internetu... Hlásí mi to virus, tak bacha....
wizard-ov Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Se divíš ? Jinak, napsat tam Sie sparen - to chce už kurwa odvahu ! Chápu, že německý člověk je spořivý, ale tohle už je trochu přes čáru...
uff Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 fakt mazec, tomu rikam oprsklej marketing imho, koukal jsem na ty fejky a to maji asi fotky originalu, ne? treba moony s pevnym dynkem mi pripadaji az desive verne...
siwi Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Když tam mají ceny originálů, ani bych se tomu nedivil. Odesláno z mého HTC One mini pomocí Tapatalk
Triskell Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 To je teda smutný, ale jak už psal někdo výš, snad z toho jednou vyroste. Já naštěstí šířím hodinkový základy a zásady po celé rodině velmi úspěšně, takže rodinný akce jsou často takový menší chronosrazy A všechny z rodiny ta osvěta dozajista strááášně zajímá...
gougy Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Osvěta je prima věc, ale když partnerka nejdříve nenosí žádné hodinky a potom jezdí na dovolenou s více kousky než já, něco je divně (nebo spíš správně, jen dost drahé) :D
lukis Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 V létě jsem sem psal o svých snahách o osvětu: ...a takhle to dopadlo IMAG0142.jpgIMAG0144.jpg ha...odborně rostu..při srovnání s fotkami jsem pár rozdílů našel, ale v pohybu na ruce asi ani omylem A všechny z rodiny ta osvěta dozajista strááášně zajímá... no abych pravdu řekl, už tím své okolí taky docela se*u, nějak se nedokážu dívat a poslouchat, co je tohle za fajn hodinky a někdo by chtěl tohle, jiný zas tamto - mám pak tendence ponoukat tím "správným" směrem a ne vždy s to setká s pozitivním ohlasem...
Karussell Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 A všechny z rodiny ta osvěta dozajista strááášně zajímá... Zajímá, protože nejsou ignoranti a mají k hezkým a tradičním věcem vztah
ondralbc Odesláno 23. září 2014 Nahlásit Odesláno 23. září 2014 Tak další kolega, tentokrát v centrále v MB Nestihl jsem foto. Fake Tag Heuer Grand Carrera v černém. Úplně vypouklé sklo a do hladka obroušené pouzdro. Na nějaké gumě. Vypadalo to celkem vtipně
Jörg8X Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Moc nevím kam s tím, dám to třeba sem. Googlil jsem nějaké reálné forky, resp. rozměry lug2lug a při fotkách mě to hodilo i sem: http://www.rwg.bz/board/index.php?showforum=29Jestli to chápu dobře, tak oni mají i svoje fórum Bohužel jsem toho moc nestihl a registrovat se nebudu:You've exceeded the maximum number of pages views (6) you can open as a guest. To remove this message and become a member please register a free account or login. It will only take a few moments and you'll be able to view the board normally. Vtipné to je u RLX, oni tam začínají Rolex is the watch brand that everybody knows. Most new collectors start here.
brumko Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Moc nevím kam s tím, dám to třeba sem. Googlil jsem nějaké reálné forky, resp. rozměry lug2lug a při fotkách mě to hodilo i sem: http://www.rwg.bz/board/index.php?showforum=29Jestli to chápu dobře, tak oni mají i svoje fórum Bohužel jsem toho moc nestihl a registrovat se nebudu:You've exceeded the maximum number of pages views (6) you can open as a guest. To remove this message and become a member please register a free account or login. It will only take a few moments and you'll be able to view the board normally. Vtipné to je u RLX, oni tam začínají Rolex is the watch brand that everybody knows. Most new collectors start here.Prečo majú v logu na vrchnej lište stránky hodinky Seagull 1963 ?
gougy Odesláno 9. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2015 Prečo majú v logu na vrchnej lište stránky hodinky Seagull 1963 ?protože těm prostě nedochází vůbec nic (a stejně jsou schopni se jistě plácat po zádech, jak s celým světem vydrbali )
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.