tico1 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 To asi len v konkrétnom vlákne alebo sub-fóre. Napr. teraz je tam celkovo cca 580 userov, 380 registrovaných.
Rodkopf Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Já jsem se tam taky regnul, nevěřím vlastním očím když vlákna procházím. Moc členů tam asi nemají, v době mé návštěvy byl dle nějaké statistiky tam na stránce aktivní jeden registrovaný člen. Tvrdí, že maj 60 tis...frajeři tam popisují i s fotodokumentací, jak dělají Daytony Newmany is Valjouxem 62, obrušují fejková pouzdra apod...neskutečné psycho. Nejlepší je, jak potom mluví ve stylu "mé ostatní Daytony...". To jim fakt nedochází, že to s nima nemá nic společného??? No comment.
Jörg8X Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Koukám že Dr Jimmy asi večer masturbuje jak všechny o....:ImageUploadedByTapatalk1421232223.755619.jpgeh to je mazec... já pořád nechápu, že z toho může mít někdo radost.
Exiztence Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Maji tu špiona, tak bacha Se nám přijdou smát že kupujeme originály
roland0 Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 no a dnes tam přibylo na hlavní stránce WELCOME CHRONOMAG MEMBERS. ENJOY THE FORUM!zřejmě jim děláte radost pánové
Marcus Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Tady to začíná být jak v MI5, dvojitý agent nasazen. Za chvíli se někdo z nich infiltruje do vlákna ?Co máte právě na ruce?? a začneme se tu navzájem podezřívat.
Exiztence Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Abych pravdu řekl, nejvíce mě ohromila existence (pun?) "franken" watches, kdy lidé koupí fake a dokoupí originální cifr, ručky, luneta atd třeba u AP ROO. Vsadím se že hodnota těchto věcí by stačila na jeté Moony. Ale asi je důležité okolí ukazovat že máte hodinky za čtvrt míče. Tenhle modding je asi nějaký advanced makeup na to tetování kokot na čele ;D
Kristian.nov Odesláno 14. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 14. ledna 2015 Abych pravdu řekl, nejvíce mě ohromila existence (pun?) "franken" watches, kdy lidé koupí fake a dokoupí originální cifr, ručky, luneta atd třeba u AP ROO. Vsadím se že hodnota těchto věcí by stačila na jeté Moony. Ale asi je důležité okolí ukazovat že máte hodinky za čtvrt míče. Tenhle modding je asi nějaký advanced makeup na to tetování kokot na čele ;D To už nabejvá vážně netušený absurdity...
tedwine Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Gougy, ty tam máš nepřátele i vod nás forumfejku.jpgsmejd zasr*ty je to
Lu2cz Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Chlapi bacha s těma registracema na RWG, ať nakonec nedopadnete jako agenti v Temném obrazu od P. K. Dicka Sice jste tady na fóru registrovaní už od roku 2008, velmi vážení členové fóra, ale pak se jednou ráno probudíte, podíváte do skříně a zjistíte, že tam máte hodinkovnici plnou AAAAAA++++++ grade fíků a na RWG vám říkají ultra grand senior member consultant Kašlete na ně na chudáky, ať si dělají co chtějí... Pokud někdo považuje za smysluplné vlastnit 20 kusů fíkových hodinek prvotřídní "kvality" je to jeho volba, stejně tak, jako čínské a turecké "zaručeně originální" oblečení atd... je to opravdu věc jejich volby, osobnosti a prezentace vůči okolí... my se tomu můžeme smát, plakat, ale stejně s tím nic nenaděláme... Jak už tu bylo x krát řečeno, fake watches are for fake people, a pokud si to ten dotyčný neuvědomuje, a oblbuje svoje okolí svými zaručeně origo rolbami za 5t Kč, tak je to jeho věc a věc jeho okolí, že mu to žere... to, že poškozuje origo výrobce a propaguje a podporuje plagiátory, to si asi nebude ochoten připustit, a i pokud ano, tak s tím nic dělat nebude...
gougy Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Chlapi bacha s těma registracema na RWG, ať nakonec nedopadnete jako agenti v Temném obrazu od P. K. Dicka Sice jste tady na fóru registrovaní už od roku 2008, velmi vážení členové fóra, ale pak se jednou ráno probudíte, podíváte do skříně a zjistíte, že tam máte hodinkovnici plnou AAAAAA++++++ grade fíků a na RWG vám říkají ultra grand senior member consultant Kašlete na ně na chudáky, ať si dělají co chtějí... Pokud někdo považuje za smysluplné vlastnit 20 kusů fíkových hodinek prvotřídní "kvality" je to jeho volba, stejně tak, jako čínské a turecké "zaručeně originální" oblečení atd... je to opravdu věc jejich volby, osobnosti a prezentace vůči okolí... my se tomu můžeme smát, plakat, ale stejně s tím nic nenaděláme... Jak už tu bylo x krát řečeno, fake watches are for fake people, a pokud si to ten dotyčný neuvědomuje, a oblbuje svoje okolí svými zaručeně origo rolbami za 5t Kč, tak je to jeho věc a věc jeho okolí, že mu to žere... to, že poškozuje origo výrobce a propaguje a podporuje plagiátory, to si asi nebude ochoten připustit, a i pokud ano, tak s tím nic dělat nebude...Ono by stačilo udělat mu promo na Facebooku (podle postnutých fotografií, které jistě sdílí i jinde, se dohledat dá).Spousta jeho "přátel" bude velmi překvapena, na co si to hraje Uvidíme s čím ten kus výkalu přijde dál, ale otírat jeho špinavou hubu o sebe dlouho nenecháme, nebo snad ano Edit: Tak jsem dohledal heslo, zkusil se přihlásit a překvapivě jsem po jediném příspěvku zabanován Mám dojem, že si ten klučina vyloženě o cosi řekl...
gougy Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 vražda, smrt, zabití huaaaaato minimálně (taková vražda ve Facebook světě může být dnes destruktivnější než v tom reálném )
Ondoni Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Tady to začíná být jak v MI5, dvojitý agent nasazen. Za chvíli se někdo z nich infiltruje do vlákna ?Co máte právě na ruce?? a začneme se tu navzájem podezřívat. jj, nějaký nový "Kupec"
gougy Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 jj, nějaký nový "Kupec"Ono to vypadá, že už tady je (jsou), na to hlavně bacha, ať nějaký nováček nenaletí. :/
Návštěvník Mitak Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Coby půlroční newbie ani pořádně fake nepoznám, takže si nemůžu být jistý ... ale třeba tomu klukovi křivdím a skutečně si v krámku na klíče v UniHobby ve Staré Městě na ty Hubloty vydělal :-)
svobod3 Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Dnes jsme byl u Bechyněho kupovat nové hodinky a během čekání na zrácení tahu tam přišel chlápek s tím, že má určitě pravé Rolády a jestli by se na ně nepodívali. Slečna odpověděla, že to je fake, on že určitě ne, ať se mrkne ještě jednou:-))))
siwi Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 16. ledna 2015 Dnes jsme byl u Bechyněho kupovat nové hodinky a během čekání na zrácení tahu tam přišel chlápek s tím, že má určitě pravé Rolády a jestli by se na ně nepodívali. Slečna odpověděla, že to je fake, on že určitě ne, ať se mrkne ještě jednou:-)))) No, a jak to dopadlo?
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.