Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Fejkonoš, který na oko vykládá moudra o škodlivosti fejků...takový druh jsem ještě neznal. A ty kecy na jeho webu, které mu žere 140tis lidí... to hlava nebere.

Odesláno

...

80e901151ce8d33bc83edf7971fc43b8.jpg

...

Odkazy na fejkařský stránky jsou tu zakázaný, ale v tomhle případě to snad projde...

Hodinky na fotce značně připomínaj tyhle padělky:

http://www.magex.co.uk/swiss-replica-breitling-navitimer-01-watch-bnl150-eta-7750-white-dial-white-chrono-dial-navitimer-watch

http://www.watches-replica.org.uk/breitling-navitimer-bl33_28248.html

Podivnej je ten levej subdial, protože působí jako by tam byly potisky na čtyřech místech, na což jsem u některejch levnějších quartzovejch fejků narazil, ale konkrétně tyhle krémový obvykle mívaj potisk jako originály. Ale ono těch fejků bude asi tolik, že nějaká takováhle verze existovat bude. I hodinová ručka a náramek se liší.

Origo předlohu jsem nenašel, čímž netvrdím, že nemůže existovat, v brajtlích se nijak neorientuju. Ovšem nesázel bych na to.

Odesláno

Jako advokát potvrzuju, že jakékoliv vyhrožování právníky ze strany pana FC skrzevá vyslovený svobodný názor v anonymní diskusi zda fake/origo je naprosto směšný vabank, na tu žalobu bych si koupil lístek do první řady :-) Ale jak tu někdo psal, reakce dotyčného alespoň rozptýlila případné pochyby, jak to je a je čistou esencí názvu vlákna :-)

Odesláno

Sem mu taky psal a odpověděl me, ze sme banda zavistivejch individuí s iq pod 100 co v životě poradny hodinky neviděli, co maj jen katalogy a výlohy obchodu - ze on nejezdi ma dovoleny s cestovkama a ze snida v hotelu Central s CEO Breitlingu a tim pádem ma od nich hodinky na míru :-D :-D on těm svým zvastum snad normálně věří :-D :-D

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jako tohle je humor na druhou :lol2:  Dá se mu nějak napsat i bez Facebooku, prosím? (já se chci taky královsky bavit a na shlédnutí videa podobného charakteru prostě nemám :D )

Odesláno

Chtel jsem ho zazalovat za urazku na cti, ale pak jsem se docetl, ze IQ do 100 je lehce podprumerna inteligence, takze me nastval jeste vic, protoze porad pracuje a chce nam tim rict, ze jsme prumerni, narozdil od te jeho sekty. Asi si podam prihlasku do FC., teprve potom budu vyjimecny a vzroste mi i IQ ;-)

Návštěvník Mitak
Odesláno

Je to politováníhodnější chudák, než jsem myslel, z mého pohledu už je to kopání do mrtvého ;-)

Odesláno

Sem mu taky psal a odpověděl me, ze sme banda zavistivejch individuí s iq pod 100 co v životě poradny hodinky neviděli, co maj jen katalogy a výlohy obchodu - ze on nejezdi ma dovoleny s cestovkama a ze snida v hotelu Central s CEO Breitlingu a tim pádem ma od nich hodinky na míru :-D :-D on těm svým zvastum snad normálně věří :-D :-D

:D

Ved vravim ze cely jeho zivot je fejk. Takíto ludia by mali byt pod ustavnou liecbou, lebo svojimi chorymi vyplodmi su nebezpecni pre tych chudakov co tie kecy zeru...tento chlap zjavne nie je v poriadku, ale je pekne ze zije (sniva) svoj sen.

Odesláno

:D

Ved vravim ze cely jeho zivot je fejk. Takíto ludia by mali byt pod ustavnou liecbou, lebo svojimi chorymi vyplodmi su nebezpecni pre tych chudakov co tie kecy zeru...tento chlap zjavne nie je v poriadku, ale je pekne ze zije (sniva) svoj sen.

no právě, tam existuje reálné nebezpečí, že svými chorobnými výmysly nakazí některé méně obdařené a tomu by se tak nějak mělo zabránit, vždyť blbosti je už teď kolem až až :D

Odesláno

S velkým pobavením a zároveň údivem jsem si přečetl diskuzi o Mistru FC. Když ponechám stranou jeho osobu, o které reálně nic nevím a jejíž sebeprezentace mi není sympatická, vyplynul mi z diskuze jeden zajímavý fakt: to ani u takové firmy jako je Breitling, se všemi katalogy a archívy, nedokáží zdejší členové orientovaní na "B" na 100% určit, zda se podobný model vyráb?l nebo ne? Zazněl tu názor (podepřený argumentací), že se jedná o fíky kvůli různým prvkům na dialu a jejich rozmístění, kvůli ručkám, kvůli pouzdru...atd..., ale u všech příspěvků je cítit, že by pisatelé za svůj názor nedali ruku do ohně. Tak jak to je? Existují nějaké kompletní katalogy hodinek Breitling včetně limitek? A dělá Breitling individuální solitery nebo malokusové privátní limity jako třeba Elton? Nijak neryju, jen mě to fakt zajímá, v podobné situaci byli třeba primkaři až donedávna, ovšem na rozdíl od Breitlingu, kde mají každé moderní hodinky své sériové číslo, byla u nečíslovaných primek ještě větší nejistota, co je a co není origo...

Odesláno

Martare, to jsou tak hnusný fejky, že bych blil a já za to ruku do ohně dám! Na tohle nikdo ani nemusí bejt znalec Breitlingů, to je takovej humus a tak lacině zpracovanej, že to nemá cenu ani 20?. Lepší fejky stojej okolo 150?, tohle jsou ty hrůzy za 20?.

Odesláno

Ručky, tah, subdialy. A jako bonus klasika největší a pro každého, nejsou k dispozici snímky ani kvality low end telefonu, to by pozér tohoto druhu rozhodně nenechal nevyužito.

Edit: on skutečně někomu vykládá i bludy o koupi pouze originálu jak lze z diskuze vypozorovat? A to propaguje originální výrobky? To je celkem pozitivum na to, jak prozatím působí :D

Odesláno

Hned po ránu mi praskla bránice  :clap:  :clap: . Je to možný co mezi námi chodí za duševní chudáky  :fyou:

Odesláno

Tak toto je v poslední době nejlepší vlákno na fóru:)

Já jsem přesvědčený, že názory z tohoto fóra jsou nežalovatelné, nebo spíš žalobce nemá s unesením důkazního břemene šanci. Jak by označil žalovaného? Jako osobu vystupující pod nickem "xxx" na serveru Chronomag? Co místní příslušnost? A konečně, i kdyby znal přesnou identitu uživatele, co když tento u soudu prostě řekne: "Jo, mám tento nick na chronomagu, ale moje jméno a heslo zná víc lidí a přispíváme pod tímto nickem všichni. Ti ostatní to pak potvrdí a řeknou, že oni to nepsali... To by snad jinak než zamítnutím skončit nemohlo...

Odesláno

Jiste,vyhruzky pravnikem jsou smesny a pro takovouhle luzu typicky,misto toho,aby se branil sam,jakkoli,hubu na to ma prorizlou dost,ohani se smyslenejma paragrafama.Je to ubozak.Dal bych mu to na tom jeho blogu vyzrat,kdyz uz lidem radi,co je dobry a co ne.

Odesláno

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...