Ruiz.aw Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Věnoval jsem tomu dalších 10 minut a na hodinkově usvědčujícím dojemném videu možná nejsou fake jen ty hodinky... Třeba ta společnice, která je CEO (zdroj linked in + OR) jeho vydavatelství je vizážistka. Ok, nemám předsudky, ale na jedné její fotce má přesně ty stejné šperky, jako slečna ze svatebního videa. Dokonce bych dle jejího FB /FB Petra řekl, že je jí nápadně podobná. Třeba se pletu. Snad by někdo nebyl tak hloupý, ne ? Fakt doufám, že se pletu...Edit: už na to dlabu, ale asi je to opravdu omyl. Vizážistka Pokud se opravdu někdo chce mediálně povozit na jeho nečestnosti, udělal bych to postupně - chytí-li se hodinek, fake FB profily bych dal až v druhém kole . Bohužel si myslím, že ty jeho ovečky rozdýchají všechno. Jsme přece závistivci... Ta podobnost je čistá náhoda a ty jseš nepřejícný a závistivý člověk co trápí štěňátka a čůrá sousedům na záhon :-) Skouknul jsem to třikrát, ruku do ohně za to nedám, ale........
michalval Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Kucí, to je sranda!Moje žena, která se narozdíl ode mě vyzná v ksichtech, říká, že vizážistka a nevěsta jsou tatáž osoba.
VitekB Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Mně k tomu vedly jiné fotky a nepřijde mi fér sem linkovat cizí FB profily, ale byl to omyl, přiznávám .
martar Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Ja mel kdysi taiwanskyho spolecnika a ten rikal, ze lez je soucast byznysu. Po case jsem se ho musel zbavit, uplne se v tom vyzival. To zní, jako by zpevňoval základy nějaké taiwanské nebo české kancelářské budovy...
USER47 Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Moje žena, která se narozdíl ode mě vyzná v ksichtech, říká, že vizážistka a nevěsta jsou tatáž osoba.Nemyslím...Tvar očí, nos, jsou to odlišný holčiny podle mě. Navíc fejková nevěsta by asi byla trochu moc risk (a zbytečnej) i na Casanovu.
VitekB Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Michalval to myslel jako sarkasmus.Zatímco PC si fejkuje objednávky přes námi dávno odhalené fake profily
utrejch Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Ta fejkova nevesta by byla dobra humor!
gunman Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Pánové vy jste jako můj právník. Na pohled slušňáci, ale ve skutečnosti pěkný s.ině. Jak tohle dopadne.........
utrejch Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Pánové vy jste jako můj právník. Na pohled slušňáci, ale ve skutečnosti pěkný s.ině. Jak tohle dopadne.........Jak na zakladce, odsere si to ten slusnak. V nasem pripade ty :-(
stosi Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Pánové vy jste jako můj právník. Na pohled slušňáci, ale ve skutečnosti pěkný s.ině. Jak tohle dopadne.........Novýma Brejtlema, pokud se poučil. Snad lepší fake.
michalval Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Pánové vy jste jako můj právník. Na pohled slušňáci, ale ve skutečnosti pěkný s.ině. Jak tohle dopadne.........Jak říká klasik: nejhorší je smrt z vyděšení. Buď v klidu.Nejsem expert na Brajtle, ale spoléhám na to, že už se tady k těm jeho hodinkám vyjádřilo zcela jasně pár lidí, kteří o hodinkách něco vědí.Být to někdo, kdo sem tyhle hodinky postne, jako že je chce prodat nebo si je právě koupil, tak jste s ním hotoví za pár vteřin. No a jenom proto, že je to takovej rádobymistr světa a hodně křičí, tak to má být jinak?Mě je ten týpek nesympatiický sám o sobě, no a když k tomu přičtu tu nalejvárnu v jeho sektě, "argumentaci" a výkřiky na FB, tak pro mě je jasnej pozér a nic víc .Těm jeho hodinkám na míru tady snad nevěří nikdo, ani kdyby se začal o hodinky zajímat před týdnem.
CEGY Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Strasnej blb. Doufam, ze ho nikdy nepotkam. Z takovejch kktu my vyskakuje teleskop z futralu.
l.adamek Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Ten chlap je fakt blazen. On tu diskusi/flame na FB vyprovokoval sam.Ted kdyz vime, ze "Lukas Svejnoha" je jen jeho dalsi alterego, kterym zivi sve prispevky na FB:
Mirek Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Podle mě je fejk samotnej pan Petr, protože kdo by se kur.va chtěl jmenovat Casanova?
Roubass Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 U mě ho žere jen jeden a teď už žádný...
bobi Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Podle mě je fejk samotnej pan Petr, protože kdo by se kur.va chtěl jmenovat Casanova? :lol2:
Návštěvník Jagman Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Ja myslím ze je cas nechat to bejt ocividne je to nemocnej haj..... kazdopadne bavim se moc ))) cegy bacha at te nenahlasi pravnikovi
gougy Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Heleďte a nešlo by mu koupit nějaký kurz nebo seminář z toho, co nabízí? Trocha toho úspěchu by se mu asi hodila
SCIFI Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Odesláno 17. května 2015 Nahlaste falešný profily. Mě můj profil zablokovali a odeslal jsem op, řidičák, kartu pojišťovny a stejně mě neodblokovali.
Jenikec Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Odesláno 18. května 2015 Se od včerejška bavím, jinak z mých přátel ho 9 sleduje. Ale Casanova je dobrej, vyrazil do protiútoku. Vy pomlouvační neřádi, chudákovi škodíte a vůbec si neuvědomujete, jak ho posilujete a nesete:-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.