Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Takze jestli tomu rozumim uplne správně, tak je pod tvou úroveň vzít do posilky treba prave Seika, protože pred vostatnima to neni dost cool? Sorry, ale tohle me přijde jako těžký pozerstvi....Pres den nosim Rlx a kdyz du treba do ty posilky, beru SKX Seiko a zdar... Ale fejk.... Ach jo....

Sent from my iPhone using Tapatalk

To ne, ale já seika nemám, klidně bych si je vzal, nosil jsem takhle seika, ale ty jsou po smrti a ještě jsem mimo jich nic nepořídil, tak když jdu někam, kde musím hodinky nechat, tak si 1x měsíčně vezmu to nejlevnější co mám... nic jiného doma není (teda jedině že bych dceři ukradl hodinky se Spongebobem :-D)  ... ale budu muset něco pořídit.

edit: sorry nenosil jsem seika ale citizenky... malý přepis :)

Tyvoe todle je zase logika, koupím si hodinky za kilo abych si s nima mohl honit doma brko ale ven si vezmu fake, wtf.

já teda nevím jak ty, já ty hodinky rozhodně nemám na to abych si s nima honil brko a když jdu do bazénu, tak si klidně vezmu fejky, protože originály jsou doma v trezoru a já s tím nemám nejmenší problém, pokud ty ano, tak to máš blbý... :-D ale až ti ty originály takhle jednou ukradnou, jak to potkalo mě, tak na to možná změníš názor...

Odesláno

Já jsem ten třetí, kdo dostal tu vysvětlující zprávu. Odepsal jsem, že to nezveřejním, protože ho tady sežerete. Je to mistr slova a podle návštěvnosti stránek, mu ten jeho byznys funguje. Pro mne to je někdo z jiný planety.

Teď si čtu znova naši předchozí komunikaci na FB. Takže teď, když je z jeho strany venku, že to jsou fake, to už mne asi jejich právníci nechají na pokoji?  :-)

Dostali jste taky někdo SZ ve které by bylo slovo právníci?

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já jsem ten třetí, kdo dostal tu vysvětlující zprávu. Odepsal jsem, že to nezveřejním, protože ho tady sežerete. Je to mistr slova a podle návštěvnosti stránek, mu ten jeho byznys funguje. Pro mne to je někdo z jiný planety.

Teď si čtu znova naši předchozí komunikaci na FB. Takže teď, když je z jeho strany venku, že to jsou fake, to už mne asi jejich právníci nechají na pokoji?

Dostali jste taky někdo SZ ve které by bylo slovo právníci?

Ja mel pravnika, menoval se Dr. Rdousil a jezdil za nama na kole Favorit s beranama nahoru. Ale nikdy jsem ho moc nevyuzil, byl to takovej popleta a trochu chlastal. Kdyz bylo potreba, tak sem se s nim vohanel.
Odesláno

To ne, ale já seika nemám, klidně bych si je vzal, nosil jsem takhle seika, ale ty jsou po smrti a ještě jsem mimo jich nic nepořídil, tak když jdu někam, kde musím hodinky nechat, tak si 1x měsíčně vezmu to nejlevnější co mám... nic jiného doma není (teda jedině že bych dceři ukradl hodinky se Spongebobem :-D)  ... ale budu muset něco pořídit.

edit: sorry nenosil jsem seika ale citizenky... malý přepis :)

já teda nevím jak ty, já ty hodinky rozhodně nemám na to abych si s nima honil brko a když jdu do bazénu, tak si klidně vezmu fejky, protože originály jsou doma v trezoru a já s tím nemám nejmenší problém, pokud ty ano, tak to máš blbý... :-D ale až ti ty originály takhle jednou ukradnou, jak to potkalo mě, tak na to možná změníš názor...

Já nechápu tu logiku, když jdu do hospody nebo na kolo,o bojím se o svoje XXX, tak si raději koupím pro tyto případy Seika, nebo prostě si nic nevezmu. Nemyslím si že pořízení originálu znamená že si mohu koupit fake, ale tak to je jen má logika.

Odesláno

Já nechápu tu logiku, když jdu do hospody nebo na kolo,o bojím se o svoje XXX, tak si raději koupím pro tyto případy Seika, nebo prostě si nic nevezmu. Nemyslím si že pořízení originálu znamená že si mohu koupit fake, ale tak to je jen má logika.

No máš pravdu, ale já momentálně nic jiného levnějšího než jedny číny nemám a PAM312, které jsem kupoval jako funglovky si opravdu na diskotéku brát nebudu... Jak jsem psal, budu muset něco pořídit. Být bez hodinek si neumím

představit. :)  

Gunmane já do posilky nechodím, ale chodím občas plavat do bazénu a abych si postavil soukromou 50ku fakt nemám a eurojackpot jsem netrefil...  a to že mám tyhle hodinky neznamená, že jsem nějaký milionář, to rozhodně nejsem, ale hodinky taky beru jako uložení peněz a investici (proto mám ty co mám), která mi dělá radost a je to prostě skvělý pocit si tohle vzít na ruku, ale mám je také proto, že to je investice, tak se o ně prostě bojím. A než abych o ně přišel...

Návštěvník km.kmk
Odesláno

No máš pravdu, ale já momentálně nic jiného levnějšího než jedny číny nemám a PAM312, které jsem kupoval jako funglovky si opravdu na diskotéku brát nebudu... Jak jsem psal, budu muset něco pořídit. Být bez hodinek si neumím

představit. :)

Gunmane já do posilky nechodím, ale chodím občas plavat do bazénu a abych si postavil soukromou 50ku fakt nemám a eurojackpot jsem netrefil...  a to že mám tyhle hodinky neznamená, že jsem nějaký milionář, to rozhodně nejsem, ale hodinky taky beru jako uložení peněz a investici (proto mám ty co mám), která mi dělá radost a je to prostě skvělý pocit si tohle vzít na ruku, ale mám je také proto, že to je investice, tak se o ně prostě bojím. A než abych o ně přišel...

To ti asi někdo blbě poradil...  :-)

EDIT: hoď sem foto origo a fake vedle sebe...třeba to nepoznáme :-)

Odesláno

To ti asi někdo blbě poradil...  :-)

EDIT: hoď sem foto origo a fake vedle sebe...třeba to nepoznáme :-)

Poznáte, to je fejk za 20? :-D  To jsem si poradil já sám a to co jsem koupil už na ceně pěkně vyrostlo. :)

Odesláno

Teda Casanova na 20 stránek, a přitom Jidáš zde! :lol2:

No hele divil by ses kolik lidí zde má fejky a přitom mají i originály v ceně stovek tisíc. Bohužel si je nedovolím jmenovat, ale třeba se z nich někdo přihlásí... vím o několika členech kteří začínali s fejkama (a když bylo víc peněz, tak pořídili originály) a někteří ty fejky dodnes mají i když mají originály... já šel obrácenou cestou - nejdřív originál a pak fejk :-DDD 

Odesláno

A stejně by mě zajímala reální čtenost těch jeho výkalů, po odpočtu fejkových profilů :lol2: Jinak údajně dělal na Nově, že by se toho chytli a zařadili jeho srdceryvný příběh někam mezi zvířátka a kuchařské delikatesy do 20,-Kč? 

Kdyby mi někdo vykládal že existuje podobný exot, nevěřil bych.

Odesláno

S fejkama do bazenu,to je taky dobrej napad:-)

To jo, lepší jak s originálama, který mi tam už jednou ukradli...  :crying_anim:

Odesláno

Přiznám se, že své poslední fake, co jsem měl, jsem utopil v bazenu- dovolil jsem se je sundat z ruky a lovit je ze dna.

Odesláno

To jo, lepší jak s originálama, který mi tam už jednou ukradli...  :crying_anim:

A to tě přepadl potápěč a ukradl ti je přímo z ruky a zas uplaval? Moc mi to není jasný, na bazénu cennosti patří do trezoru. A sundávat ryzí potápky (PAM) před bazénem je taky celkem ujetý (nic proti tobě, jen mi ty situace moc nesedí).

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...