Přejít na obsah

Jak se tváří odhalení fejkaři?

Georgeisin

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mimochodem, teď jsem taky chvilku gůglil, abych se vzdělal v historii potápěčských hodinek a je třeba říct, že jak Rolex, tak Perregaux and Perret a Doxa měli velké zásluhy v téhle oblasti, kdy P&P si patentovali šroubovací korunku, Rolex to pak zdokonalil a spolu s Doxou vymysleli heliový ventil, který Doxa uvedla na trh jako první vůbec. Ale je zajímavé, že první potápky, jak je známe my, dal na trh Blancpain modelem Fifty Phantom, kterému se následný Submariner od Rolexu celkem podobá.

http://www.ablogtowatch.com/brief-history-waterproof-watches/2/

• Odpovědi 2,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Tyvoe todle je zase logika, koupím si hodinky za kilo abych si s nima mohl honit doma brko ale ven si vezmu fake, wtf.

voe to je dobry navod pre pana C na low cost winder

Odesláno

Ne, měl jsem já debil ve skřínce s oblečením - moje první Navitimery . PAM mi nikdo neukradl, teď už si dávám fakt pozor. A vzhledem k tomu, že všechno nosím na kůži, tak to stejně na koupání není dobré a s takhle drahýma hodinkama bych se stejně nekoupal i kdyby byly na kaučuku.

:D :D

Odesláno

...sami si za to můžete, no.

Díl 1.:

Dobrý den Tome, vidím, že vášně už utichají, a to i na našem Facebooku. Přestaly i pomlouvačné kampaně na mém oficiálním Facebooku. Nechtěl jsem je komentovat, protože dokud jsou horké hlavy, nic se nevyřeší. Jste třetí (po muži, který se mi poté omluvil - již jsem Vám psal, a po Pavlu Hrobařovi - na Chronomagu jako Kandidát závislosti, ten si to ještě nepřečetl), komu píšu celé vysvětlení. Přijměte ho, nebo ne, je to na Vás, můžete ho postoupit dál své komunitě, jak chcete.

Píšu VÁM především proto, že jsem ve Vašich zprávách ani nikde nezaznamenal, že byste nejprve střílel a pak se ptal. Ptal jste se slušně, ale já jsem to komentovat nechtěl. A vysvětlím Vám proč.

First Class je projekt, který jsem založil s úmyslem pomoci druhým. V dnešní negativní době lidé ztrácejí bod, o který by se mohli opřít, kam napsat, když je průšvih a vše se hroutí. Ano, možná se to zdá naivní, ale já jsem z určitých důvodů (smrt mé mámy atd., čtenáři tohle vědí) to chtěl zkusit. Vyšlo to. Zdá se, že to, co dělám, lidem pomáhá.

Nyní s dovolením nebudu publikovat data a jména, přijímejte to prosím tak, jak to píšu.

Píše mi opravdu mnoho lidí. Neznají mě a já je. Ale cítí, že bych jim třeba mohl pomoci. Radou, nebo tím, že se jen vypovídají. Takto mi napsala maminka, která měla přijít o svého syna. Případ složitý. Napsal mi i ten malý syn. Výsledkem je, že syn zůstal mámě. Od tohoto kluka mám dodnes schovaný obrázek, kde jsem já, on a máma, od paní jsem jako poděkování dostal hodinky. Jsou z jejich dovolené v Turecku. Já jsem v Turecku nikdy v životě nebyl. Takže bych se k těmto hodinkám jinak nedostal.

Vím, že to jsou fejky. Pro mě ale mají hodnotu, kterou Vám nevysvětlím. Žijí se mnou a vždy mi připomínají, že to, co dělám, má smysl. A že jsou lidé, kterým jsem pomohl.

K útokům na mou osobu:

Strašně mě mrzí, že se stupňovaly, ačkoli jsem to nechtěl komentovat. Tak už to bývá, že lidé nejprve střílejí a pak se ptají. Já jsem to nechtěl veřejně řešit, protože bych tím degradoval ty dva lidi a hlavně by se ostatním zdálo, že i když se jim pomohl, nic mi za to nedalo. Tohle já nechci.

A jinak k tomu, že "jsem fejkař" a všem těm rozborům na tom fóru:

1) Prvním, kdo ty hodinky (mimo moji rodinu) viděl, byl Honza Lidmaňský. Kdo se vyzná v hodinářském světě, ví. Je to pro mě největší nezávislý odborník v této zemi. A můj kamarád už 10 let. Když ty hodinky viděl v mé kanceláři, z deseti metrů poznal, že je to fejk (dál napíšu proč), ale pochopil, že je nebudu vyhazovat.

2) Je smutné, že si "odborníci" zvětšují fotku a skoro pod lupou posuzují číslíčka nebo pohyb ručky, přitom z deseti kroků od monitoru je jasné, že to nemůže být originál. Breitling neumožňuje jakoukoli personifikaci. Kombinace pouzder, číselníků, tahů atd. jsou jasně dané konfigurátorem, který je na webu. Kombinace, kterou mám já, neexistuje.

3) Breitling o celé věci ví. S Peterem Kellnerem, který řeší kompletní komunikaci v tomto teritoriu, se znám už osm let, téměř vždycky, když je v Praze, spolu mluvíme a snídáme v hotelu Palace, kde bydlí. Naposledy tu byl v únoru. Ostatně distributor značky v Česku je naším inzerentem.

4) Já opravdu nejsem fejkař. Nekupuji si hodinky za miliony, strop, kolem kterého se pohybuji, je 120 000. Naposledy jsem vybíral v březnu v Omeze, cca za 180 000, Tomáš Kočí (store manager) mi ještě psal, že mi omylem napočítali vyšší cenu za prsten (bral jsem toho víc), tak tam musím pro novou účtenku (teď jsem si vzpomněl - vidíte, vše špatné pro něco dobré).

Tohle jsem ale nikdy nechtěl řešit, protože by se jednomu malému klukovi a jedné obyčejné ženské mohlo zdát, že mě věcí za 15 eur urazili. Naopak. Já nemám zapotřebí nosit fejky. Ale toto pro mě fejk prostě není (ačkoli je).

Naložte tedy s touto informací, jak potřebujete. Vědí to všichni. Moje žena, můj společník, všichni ve firmě. Myslím, že každý má nějaký takový amulet. Já jsem si neuměl představit lepší hodinky na svatbu než ty, které mi dal někdo od srdce. A v tom videu byly právě pro tyhle dva lidi, kteří mi je dali. Aby měli radost, jak jsou pro mě důležité.

Tak se mějte fajn a děkuji za případné pochopení. S úctou, Petr

Tohle je vážně výborný :D Člověk tu pár dní neni a přijde o takovou srandu. Musel jsem si to přečíst 2x, tak mě to zaujalo. Petr Casanova prostě umí...

Takže trouba s fejkama se snaží hrát na city, chudák ženská, dítě, ale přitom to udělal ještě horší. Zajímalo by mě, jestli si myslí, že tomu někdo věří... No nic, jdu si do konfigurátoru skládat Brajtle  :D

Odesláno

já spíš nechápu co tu všichni řeší... rozhodně zde anonymní lidé nejsou... co mi někteří teď poslali do SZ je dost vypovídající, ale dávat to sem samozřejmě nebudu, jsou to jen SZ... ale podle toho co jsem dostal za SZ, tak fejky tu má tak půlka lidí :-D  akorát nechtějí být tak na očích jako já...

Dane, už vidím, jak Ti členové Chronomagu píší SZ typu: Nazdar borče, jsi fakt odvážnej, já mám taky fejky, strašně Tě podporuji, ale hlavně to nikomu neříkej.

Pokud si myslíš, že tomuhle někdo uvěří, tak jsi pak úplně stejné vylízané hovado jako náš oblíbenec P.C.

Odesláno

Pokud si myslíš, že tomuhle někdo uvěří, tak jsi pak úplně stejné vylízané hovado jako náš oblíbenec P.C.

no...troska sa mierni, gentlemane :)

Faktom je ze retorika, sposob argumentacie a idey Dana a P.C. su prakticky identicke. To tu vidi kazdy. Ale to ze si donho este takto zbytocne kopnes degraduje aj teba...

Odesláno

To teda ne, nesnídáš se správnými lidmi :lol2:

To máš pravdu, ale zase třeba chodím na obědy a to Peťa C. ne, ten se jen nasnídá s ředitelem zeměkoule a to mu pak stačí na celý den  :D

Odesláno

To máš pravdu, ale zase třeba chodím na obědy a to Peťa C. ne, ten se jen nasnídá s ředitelem zeměkoule a to mu pak stačí na celý den  :D

Asi poradna snidane.....

Odesláno

Nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, ale tohle mi nedá.

Nevím, kdo jiný ještě, ale já jsem Danovi psal SZ s tím, že je docela odvážné přiznat skutečnost, že má mimo jiné fejky. Nebudu tady rozebírat jestli to je normální nebo ne, ale určitě ho nebudu odsuzovat kvůli tomuto přiznání, navíc ve virtuálním prostoru :frusty: . Některé výpadky vůči němu tady vůbec nechápu.  

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...