Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rozhodl jsem po delším zvážení představit nový kousek v naší domácnosti. Ač mi hodinky nepatří, zprostředkovaně bych je zde za svého syna chtěl krátce představit.

Jedná se hasičský model, k dostání v setu s hasičskou přilbou, vysílačkou a sekyrkou, foto příslušenství mohu dodat, bude-li zájem.

A nyní již k hodinkám. Jedná se o esenci jednoduchosti se všemi negativy i pozitivy.

Pouzdro a řemen

Jsou vyhotoveny v opravdu extrémně podprůměrné kvalitě z materiálu né nepodobnému tomu, ze kterého bývají vyrobena toaletní prkýnka.

Pohon

Je realizován tzv. vzduchovou bublinou, zasvěcení pochopí. Pracovně jsem mu dal název airmatic. Jeho nevýhodou je kolísání přesnosti v přímé úměře s kolísáním okolní teploty.

Ciferník

Na mě je až moc konzervativní, synovi však vyhovuje.

Dýnko a sklíčko

Dýnko bez označení čehokoliv, superhladké. Zřejmě kvůli tomu, aby na hasičské ruce při zásahu volně klouzal a neobtěžoval hasičovu pokožku nějakým nepříjemným zahdrhávání o hrany písmen. Sklíčko je spíše než tvrzené, měkčené. Rozostruje pěkně pohled na ciferník.

Další detaily na Vaše případné dotazy. Pár fotek při ranní lampičce.

post-3896-034780200 1359705414.jpg

post-3896-068640500 1359705419.jpg

post-3896-099230800 1359705423.jpg

post-3896-091586000 1359705428.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak tohle je teprve mystery! Jlc udelal nejtenci strojek ale tihle ho trumfli a strojek nacpali do ciferniku! Joo pokrok nezastavis :-)

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno

Velice nevšední kousek, ale gratuluji synovi za výber. Mám dva dotazy, zda korunka je šroubovací? (U hasičských hodinek kvuli lepší těsnosti) A za druhé, jaká je lumi na ručkách a ciferniku.

Odesláno

Sklíčko nemá antireflex, ale tzv. multireflex. Korunka je pevná, tudíž průnik vody nehrozí. Lumi je namalovaná, tedy její výhodou je možnost ji vygumovat a po létech jednoduše obnovit novým nátěrem.

Odesláno

Největší výhodu vidím v tom,že meze tvůrčí představivosti se nekladou a tudíž je považuji za téměř dokonalé pro všechny co často trápí chronobundus.Jednoduše se ujmete nůžek,papíru a barviček a každý den máte jiné dream watches.Velmi,velmi pěkné.

Odesláno

Tohle mi silně připomíná vývoj kvality notebooků. Na začátku vydaly jako třeba Rolexy a dnes jako tyhle oranžové.

Odesláno

S vývojem kvality výrobků obecně, tedy valné většiny z nich, se nedá než souhlasit. Je to smutné.

Přesto díky a kladné ohlasy, synovi to vyřídím.

Ještě rychlá fotka setu, ke kterému tento skvost patří.

post-3896-063049000 1359875124.jpg

Odesláno (upraveno)

Mám raději sekeru na tradičním dřevu,ty moderní materiály přeci jen kloužou v rukavici,ale to už tak prostě je.Hodinky od posledního hasičského zásahu poněkud více zčervenaly,uklidni synka,že to je v pořádku a na jejich funkci to nemá nejmenšího vlivu.Hlavně atˇ se nerozhodne testovat kvalitu přilby,většinou je pod ní hlava.

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno
  V 3. 2. 2013 v 10:17, Daemonultimate napsal:

Mám raději sekeru na tradičním dřevu,ty moderní materiály přeci jen kloužou v rukavici,ale to už tak prostě je.Hodinky od posledního hasičského zásahu poněkud více zčervenaly,uklidni synka,že to je v pořádku a na jejich funkci to nemá nejmenšího vlivu.Hlavně atˇ se nerozhodne testovat kvalitu přilby,většinou je pod ní hlava.

No já bych se spíš obával o pokusy malého se setem založit a následně uhasit požár :) Protože já bych to určitě chtěl v jistém věku vyzkoušet :)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tvůj syn má náhodou super vkus:)))

(popravdě z nekterých příspěvků jsem si málem učůrl smíchy)

Odesláno
  V 9. 2. 2013 v 5:40, Georgeisin napsal:

A včera přitáhl tohle. Jeho vkus bude ještě třeba vytříbit.

Tohle byc mu nevyčítal, jak já to vidím, tak je to k sežrání. :smile_anim:

A ty hasičské hodinky ze setu - já bych tam už měl pár nápadů na bastlení. :oneeyed02:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...