Georgeisin Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Rozhodl jsem po delším zvážení představit nový kousek v naší domácnosti. Ač mi hodinky nepatří, zprostředkovaně bych je zde za svého syna chtěl krátce představit. Jedná se hasičský model, k dostání v setu s hasičskou přilbou, vysílačkou a sekyrkou, foto příslušenství mohu dodat, bude-li zájem. A nyní již k hodinkám. Jedná se o esenci jednoduchosti se všemi negativy i pozitivy. Pouzdro a řemenJsou vyhotoveny v opravdu extrémně podprůměrné kvalitě z materiálu né nepodobnému tomu, ze kterého bývají vyrobena toaletní prkýnka. PohonJe realizován tzv. vzduchovou bublinou, zasvěcení pochopí. Pracovně jsem mu dal název airmatic. Jeho nevýhodou je kolísání přesnosti v přímé úměře s kolísáním okolní teploty. CiferníkNa mě je až moc konzervativní, synovi však vyhovuje. Dýnko a sklíčkoDýnko bez označení čehokoliv, superhladké. Zřejmě kvůli tomu, aby na hasičské ruce při zásahu volně klouzal a neobtěžoval hasičovu pokožku nějakým nepříjemným zahdrhávání o hrany písmen. Sklíčko je spíše než tvrzené, měkčené. Rozostruje pěkně pohled na ciferník. Další detaily na Vaše případné dotazy. Pár fotek při ranní lampičce.
SCIFI Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 (upraveno) Tak tohle je teprve mystery! Jlc udelal nejtenci strojek ale tihle ho trumfli a strojek nacpali do ciferniku! Joo pokrok nezastavis :-) Upraveno 1. února 2013 uživatelem SCIFI
patriknapr Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Velice nevšední kousek, ale gratuluji synovi za výber. Mám dva dotazy, zda korunka je šroubovací? (U hasičských hodinek kvuli lepší těsnosti) A za druhé, jaká je lumi na ručkách a ciferniku.
patriknapr Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Pardon zapoměl jsem... Z fotek to není poznat, ale to měkčené sklíčko má antireflex? )))))))
Georgeisin Odesláno 1. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Sklíčko nemá antireflex, ale tzv. multireflex. Korunka je pevná, tudíž průnik vody nehrozí. Lumi je namalovaná, tedy její výhodou je možnost ji vygumovat a po létech jednoduše obnovit novým nátěrem.
patriknapr Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Tak to je vidět, že výrobce nad výrobou skutečně přemýšlel a přišel z řešením, která hodinkový průmysl posune zase o kus vpřed.
El Nano Odesláno 1. února 2013 Nahlásit Odesláno 1. února 2013 Já bych poprosil o dodání fota výše uvedeného příslušnství
Daemonultimate Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Největší výhodu vidím v tom,že meze tvůrčí představivosti se nekladou a tudíž je považuji za téměř dokonalé pro všechny co často trápí chronobundus.Jednoduše se ujmete nůžek,papíru a barviček a každý den máte jiné dream watches.Velmi,velmi pěkné.
lastam Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Gratulace, limitovaná edice airmatiků musí bejt opravdovým klenotem Vaší domácnosti, tak ať slouží, dvakrát denně ukazují zcela přesný čas
Josef01 Odesláno 2. února 2013 Nahlásit Odesláno 2. února 2013 Tohle mi silně připomíná vývoj kvality notebooků. Na začátku vydaly jako třeba Rolexy a dnes jako tyhle oranžové.
Georgeisin Odesláno 3. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2013 S vývojem kvality výrobků obecně, tedy valné většiny z nich, se nedá než souhlasit. Je to smutné. Přesto díky a kladné ohlasy, synovi to vyřídím. Ještě rychlá fotka setu, ke kterému tento skvost patří.
Daemonultimate Odesláno 3. února 2013 Nahlásit Odesláno 3. února 2013 (upraveno) Mám raději sekeru na tradičním dřevu,ty moderní materiály přeci jen kloužou v rukavici,ale to už tak prostě je.Hodinky od posledního hasičského zásahu poněkud více zčervenaly,uklidni synka,že to je v pořádku a na jejich funkci to nemá nejmenšího vlivu.Hlavně atˇ se nerozhodne testovat kvalitu přilby,většinou je pod ní hlava. Upraveno 3. února 2013 uživatelem Daemonultimate
Návštěvník Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Odesláno 4. února 2013 V 3. 2. 2013 v 10:17, Daemonultimate napsal: Mám raději sekeru na tradičním dřevu,ty moderní materiály přeci jen kloužou v rukavici,ale to už tak prostě je.Hodinky od posledního hasičského zásahu poněkud více zčervenaly,uklidni synka,že to je v pořádku a na jejich funkci to nemá nejmenšího vlivu.Hlavně atˇ se nerozhodne testovat kvalitu přilby,většinou je pod ní hlava.No já bych se spíš obával o pokusy malého se setem založit a následně uhasit požár Protože já bych to určitě chtěl v jistém věku vyzkoušet
rfido Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Odesláno 6. února 2013 A pak že s emaj hasiči špatně, k sekyrce a přilbě fasujou i takovýhle krásný hodinky :-)
Georgeisin Odesláno 9. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. února 2013 A včera přitáhl tohle. Jeho vkus bude ještě třeba vytříbit.
Daemonultimate Odesláno 9. února 2013 Nahlásit Odesláno 9. února 2013 V 9. 2. 2013 v 5:40, Georgeisin napsal: A včera přitáhl tohle. Jeho vkus bude ještě třeba vytříbit. No já myslim,že žádnýho pořádnýho chronomaga digi neurazí a navíc je lze použít jako poslední balíček energie zabalený na cesty.
Molnys Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 Tvůj syn má náhodou super vkus:))) (popravdě z nekterých příspěvků jsem si málem učůrl smíchy)
Honza.manta Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 V 9. 2. 2013 v 5:40, Georgeisin napsal: A včera přitáhl tohle. Jeho vkus bude ještě třeba vytříbit.Tohle byc mu nevyčítal, jak já to vidím, tak je to k sežrání. A ty hasičské hodinky ze setu - já bych tam už měl pár nápadů na bastlení.
sulanjaroslav Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 Pekny pripevok, pobavilo len s tymy druhymi pozor! nezabudnut dat pred kupelom dole z ruky
michalval Odesláno 8. března 2013 Nahlásit Odesláno 8. března 2013 Pozoruhodný kousek.Ale moment, chybí mi tady ještě jedno foto, když ne "svetříkovka" tak aspoň "pyžamkovka"
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se