bohus76 Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Zdravím, může mi někdo poradit jak se mám zbavit ve statusu" varování" se mi to tam objevilo a nevím jak to změnit. Připadám si jak kdybych něco provedl. Poradí mi někdo ?Přečti si pravidla, tam to někde je. Vidí to u svého jména každý a v případě že bude zlobit, mu tam naběhne "obušek". Takže buď klidný...nic jsi neprovedl.
jast Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Dík za odpověď, trošku mě to zklidnilo ale pořád nevím jak se toho statusu "varování" zbavit. V pravidlech o tom není žádná zmínka, takže bych potřeboval radu jak to vymazat nebo změnit na něco normálního.
bohus76 Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Nejde to změnit ani odstranit,pokud máš varování,tak ti k tomu vyskočí nějaký ukazatel málo,více a konec.
PNS Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 (upraveno) Přečti si pravidla, tam to někde je. Vidí to u svého jména každý a v případě že bude zlobit, mu tam naběhne "obušek". Takže buď klidný...nic jsi neprovedl. ... ale pořád nevím jak se toho statusu "varování" zbavit... Vidí to u svého jména každý. Edit:Jinak. Pokud tam pod tím nic nemáš, je to OK, neřeš to. Upraveno 26. února 2014 uživatelem PNS
sibirnaya Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Dík za odpověď, trošku mě to zklidnilo ale pořád nevím jak se toho statusu "varování" zbavit. V pravidlech o tom není žádná zmínka, takže bych potřeboval radu jak to vymazat nebo změnit na něco normálního.tak ja ti varovani dam, abys tam tam neco mel a nemel trauma..
jast Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Dík, když to pomůže. Asi to tam naběhlo jak jsem si četl varování u prodeje na nějakou adresu.
Lamiczka Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 (upraveno) Skoro lepší jak vlákno Humor Dík, když to pomůže. Asi to tam naběhlo jak jsem si četl varování u prodeje na nějakou adresu. Pravděpodobně jsis toho dřív nevšiml, ale nápis status varování bez ukazatele (pokud ho pořád máš prázdný a Sibiř ti na tvé přání nějaký nenadělil) tam vidíme VŠICHNI, ale každý jen svůj a po přihlášení. Odhlaš se a podívej se na svoje příspěvky, nic tam nebude... OT - Sibiř, kde máš "džejára", poznávám lidi podle avatarů a mám v tom teď hokej Upraveno 26. února 2014 uživatelem Lamiczka
Sedlin Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 (upraveno) tak ja ti varovani dam, abys tam tam neco mel a nemel trauma.. Dík, když to pomůže. Asi to tam naběhlo jak jsem si četl varování u prodeje na nějakou adresu. Sibiř je děsně ochotnej, klidně ti dá i banána, když budeš chtít Upraveno 27. února 2014 uživatelem Sedlin
Daemonultimate Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Nabourej se do protokolu a tam si to přepiš.Dělá to tak půlka z nás.
jast Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Po odhlášení není nic vidět tak to bude OK, dík. S tím protokolem je to na mě složité, spíš bych něco zkazil. Nechám to tak zatím být
Daemonultimate Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 (upraveno) Po odhlášení není nic vidět tak to bude OK, dík. S tím protokolem je to na mě složité, spíš bych něco zkazil. Nechám to tak zatím být To byl FFtip,ještě jednou,řádek s nápisem status pod avatarem u sebe vidíš jen Ty tak jako ho každý vidí jen u sebe.Je to informace jen a jen pro Tebe,proto to u nikoho jinýho nevidíš.Víc polopaticky to už neumíme napsat. Upraveno 27. února 2014 uživatelem Daemonultimate
prischera Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 (upraveno) Po odhlášení není nic vidět tak to bude OK, dík. S tím protokolem je to na mě složité, spíš bych něco zkazil. Nechám to tak zatím být už dost, bolí mě břicho Upraveno 27. února 2014 uživatelem prischera
Daemonultimate Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 už dost, bolí mě břicho Po pár dnech dohadování,docela vítaná změna,tahle prča
nividic Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 ahoj, dotaz k aktualizaci statusů:když si chci rozbalit více příspěvků, kliknu na Zobrazit všechny XY komentáře, ale naopak se to celé sbalí a nevidím nic - viz obrázky. Dělá mi to jak na indexu, tak na separátní stránce. Dělá to někomu taky? Co mám udělat, aby to fungovalo?díky
KFL Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Mne to na iOS nerozbaluje komentare. Musim vlezt na vypis vsech statusu, aby to chodilo. Na PC vse OK.
nividic Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 no mně to právě nefunguje ani tam, ani tam, tak nevim.
Návštěvník Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Mi to taky blbne. A je to různé u jednotlivých statusů. Co máš za prohlížeč ? Mi to dělá u chromu, když jsem zkoušel v jiném, tak fungovalo.
pebe Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 mě to v Chromu tak občas zlobí, přesně jak popisuješ. Ale jen občas
nividic Odesláno 4. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2018 Mam taky chrom. Az dojedu dom, vyzkousim FF, treba zo bude fungovat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se