Gilius Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 4 Tada - beru Tě za slovo a zkus to,prosím,dodržet i jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Téma jsem znovu otevřel,nevidím jediný důvod,proč si tu nepopovídat o SZ,když se tu bavíme o čemkoliv. Samozřejmě dám pozor,aby zde nedošlo k excesům,ke kterým došlo před časem....doufám,že emoce již opadly?! Veškeré invektivy a urážky zde budou mazány a viníci dostanou čas na vydejchání. O střelných zbraních se můžeme bavit jako normální lidi.....pokud někoho toto téma irituje,nechť jej nečte. Chci se zeptat moderátora, zda je normální prezentovat prostřílené terče se jménem člena fóra a pak ten obrázek zase potichu smazat? To je to "bavit se jako normální lidi"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Tada: Do zrcadla vyleštěnou hlaveň mám jen u brokovnice - u čehokoliv s drážkami to snad ani nejde. Dost tomu ale pomůžeš dobrým olejem. Doporučuju Ballistol - je to univerzální rozpouštědlo usazenin, čistidlo a mazadlo. Prý "kituje" i drobné prasklinky. Můžeš tím promáznout i kůži futrálu, sobě spálenej cejch, psovi uši, koni kopyta... Navíc hezky voní.http://www.ballistol.cz/firma.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 normalni to urcite neni... jestli jsem se dotkl tveho jemnocitu, Frantiku, omlouvam se ja mam rad, kdyz terce maji jmeno, je to dobra motivace, v tomhle pripade ti asi vadi tahle organizace Tak tohle je dost, dost ubohý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 ja mam rad, kdyz terce maji jmeno, je to dobra motivacekibi, Tada je mladej kluk, ale Ty ve svym veku bys zabrzdil mel umet zcela jiste (a nepochybuju, ze to umis). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Edit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 bandicoot: Nějaký zázračný mazání, jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Tada: Dostal jsem před časem od dealera INKOR MT 31. Je to spray .Na obalu píšou: multifunkční odparový konzervační olej s ochrannou dobou konzervace nad 12 měsíců . A,že je to schválený prostředek Armády ČR. Mažu tím zbraně a zdá se, že funguje .Předtím, jsem mazal WD-40, nebo Konkorem. Důležité je to něčím mazat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 HonzaX: INKOR MT31 mám a mám i jeho verzi, která funguje čistě jako omašťovač a čistič. Ale co se týče mazání mám originál olej Remingot, jsem ho našel na ebay za pár šupů, tak jsem ho 3 lahvičky objednal, zdá se, že zbrani chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Já jsem fakt velkej volnomyšlenkář, ale když si tady tak čtu ty mentální dezorientace některých místních "střelců" tak se ze mě stává tvrdý zastánce odzbrojení minimálně takto smýšlejících jedinců. To je fakt neuvěřitelný - tu si jeden kreslí na terče jména pro lepší motivaci (to je panečku adrenalínek), o pár řádků níž (ech, ale co... vlastně několikrát na každý straně) se zase budoucí nejlepší právník na světě (aka major námořní pěchoty ve výslužbě) nejspíš připravuje na zjednodušený výklad práva a vstup do SAD (Středočeská advokátní domobrana)... Prostě pravdu má jenom bouchačka... Bože, bože... EDIT: Omlouvám se za oftopik v tomhle vlákně. Už sem nepolezu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 keby niekoho omrzel zivot viete kam sa obratit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Co mi uteklo s těmi terči, že to dost lidí čílí ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 enslow: Slušnej oddíl - to druhé zprava s nerezovým závěrem je taky Glock nebo něco jiného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snow Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Co mi uteklo s těmi terči, že to dost lidí čílí ? Kibi měl terč (siluetu) na jejíž hlavě prostřílené hlavě byl nápis YPO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 enslow: Slušnej oddíl - to druhé zprava s nerezovým závěrem je taky Glock nebo něco jiného? je to HS..lacnejsia obdoba Glocku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yed69 Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 to je to prolinani virtualnich a skutecnych svetu... uz tu zaznelo uzasne moudro - Ke kazdemu muzi se chovej tak, jako by mel zbran. Nekteri ji skutecne maji... a tim uz muzeme muj zertik ukoncit? nebo jeste nekdo mi potrebuje neco napsat? at to tu zbytecne neplevelime spory... ja SZ nemam zakazane a pokud se nekdo chce setkat za usvitu, nemam s tim problem... diky za tip na mazadlo, vypada to zajimave, neznal jsem, diky Napiš si na terč i můj nick. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Takže pomůcka pro zlepšení střelby . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaX Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 enslow: Slušnej oddíl - to druhé zprava s nerezovým závěrem je taky Glock nebo něco jiného? Tádo , druhé zprava je samopal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 Tádo , druhé zprava je samopal . Já to bral při pohledu zepředu Samonabíjecí pušku ještě poznám když jí vidím... Hmmm, lákavá věcička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2010 normalni to urcite neni... jestli jsem se dotkl tveho jemnocitu, Frantiku, omlouvam se ja mam rad, kdyz terce maji jmeno, je to dobra motivace, v tomhle pripade ti asi vadi tahle organizace edit: doplnena interpunkce Ne, nejde o muj jemnocit, ja jen jestli to už není za hranou! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.