xmiroslav Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Čirou náhodou vyběhly na letgo tak jsem po nich hned hrabnul,skoro zadarmoKlikař :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 Jj jsou super,normálně nosím poljot Chrona ale ty půjdou do krabičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malymarek Odesláno 12. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2019 já své Seaborny prostě miluju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 17. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2019 Jj jsou super,normálně nosím poljot Chrona ale ty půjdou do krabičkyAhaaaa tak to jsi byl ty, kdo mi je vyfouknul! Sem si škrábal hlavu :-) gratuluju, jsou perfektní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2019 Přisypu něco co mi prošlo za těch pár let rukama a stálo za fotku. Ovšem chceme li za potápky pokládat hodinky s minimálně WR 100, já to tedy tak mám. Tak čistokrevné potápky v tomto případě budou pouze: Tissot, Sicura, Dugena a Orient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Cosmic 2000 Diver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Tie sú pekné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 13. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2019 Díky za pochvalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
centrumMartin Odesláno 21. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2019 Přidávám svoje Dan Henry 1970, sice ne vintážní, ale jasný odkaz na 70-léta. Musím říct, že je mám moc rád, velice dobře se nosí a pryžový řemen je pohodlný. Zpracování velmi dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 22. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2019 Dneska želváky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Po delší době... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2019 Po delší době... top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Parádní kousek. Jenom škoda té ne moc podařené opravy lumi na vnitřní lunetě. Nebo to tak je origo ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 jo, tak to je jiná liga Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 Já si právě myslím, že to může bejt origo ručně malovaný. Už jsem jich totiž takových potkal více.Někde jsem snad dokonce o tom viděl i povídání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 31. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2019 nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 3. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2019 Bzučivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2019 Super Stowy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se