Seamaster Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Odesláno 22. října 2022 (upraveno) BB jdou bohuzel mimo me, moc o nich nevim, takze ani fundovane neporadim. Ty Piplikoj me prijdou jako luminova indexy, ale to by se videlo po nasviceni UV. Kazdopadne je to podruzny, dulezity je, ze jsou komplet a delaji radost JInak je zajimavy, ze tu pokud vim jeste nikdo nema Saemaster 1000m 166.093 „The Grand“ . Nebo se mylim? Po tech jsem nesel, ploprofy byly cil, ale zastoupeni by tu mit mely Upraveno 22. října 2022 uživatelem Seamaster
malda Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Odesláno 22. října 2022 No jo no - Seamaster 1000. Podle mě to nejlepší z omega potápěčských hodinek z té doby. Nemyslím jen pouze podle vodotěsnosti. Ty bych si nechal líbit. Ale kde dnes vzít alespoň trochu původní kousek? Na CH24 je jich aktuálně šest, jen jedny mají původní pouzdro a lunetu (cifr a ručky spíš původní, vložka lunety nová). Ostatních 5 má servisní pouzdro, takže s největší pravděpodobností novodobé skládačky z původního strojku a servisních dílů. U jedněch to prodejce i přiznává. Má smysl něco takového kupovat? Seamasterů 600 je aktuálně na CH24 30 kusů a jen tak na první pohled odhaduju, že nejméně polovina má původní ciferník. Takže pár se jich tam v původním stavu najde. A jsou levnější než skládačky Seamasterů 1000.
Piplík Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Odesláno 23. října 2022 Já vás varoval, že když budu mít Big Blue, budu tady s nimi plevelit od rána do večera (-: Dneska jsem využil trochu slunce a užíval si modrou barvu ve všech odstínech ️ 1
Piplík Odesláno 23. října 2022 Nahlásit Odesláno 23. října 2022 Ještě fotky mých nejmenších a největších diverů pro srovnání ️
malda Odesláno 28. října 2022 Nahlásit Odesláno 28. října 2022 Tady vypadá všechno původně. Krásné hodinky!
Piplík Odesláno 4. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2022 1.listopadu mi nějak uteklo, tak sem narážím alespoň malou tradiční galerii potápěček, hodinek do vody i jachtařských momentek ️🏖 Prodlužte si babí léto někde u moře!
VintageLover Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2022 70s a 80s ale ty Quartzy mi nějak nesedí, tak půjdou. Než vystavim inzerat, tak mi klidne někdo hodte SZ.
madmaxx Odesláno 16. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2022 @VintageLover Celkem zajímavý kousek Na podobný jsem už párkarát narazil..docela se mi líbil ten tvar pouzdra a tah ikdyž je to “jen” quartz Přidám jednu dovolenkovou momentku taky s quartzem
Piplík Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2022 Vánoce jsou za dveřmi, ale třeba se ještě někdo vydá do Karibiku nebo Tichomoří potápět se a tato galerie jej navnadí . Tak přátelé, ať vám to tiká nad i pod vodou, pod plachtami nebo u kancldivingu vždy a všude ️
Roman-ZA Odesláno 30. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2022 to je krasy, to je nadhery tie Omegy su cele Orliky
Piplík Odesláno 4. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2022 Včera jsem bzučel (nebo vrčel?), dneska jsem vzal plesnivky. A zítra …..?
Piplík Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2022 Před hodinou, xbraj19 napsal: "Silverwave" od Citizenu Pěkné a navíc v “kompresorovém” pouzdru ️. Ty jsem nikdy neviděl Honzo.
xbraj19 Odesláno 7. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2022 Ono se to jako kompresorové pouzdro jenom tváří. Bohuzel dýnko je nacvakávací jako u těch 30m Silverwave.
Luke-76 Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2022 Enicar Super Dive v poměrně vzácném celočerném provedení...
Luke-76 Odesláno 16. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2022 ještě jedna fotka Enicar Super Dive s bratrským Super Jet pro porovnání..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se