Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koupil sem od Luboše Seika snzg 07 military. Byly krásné jako nenošené. Od Luboše sem dostal ještě tři pásky včetně jednoho koženého. Proč byly krásné? No protože sem se na ně nemohl vynadívat a pořád sem si je zkoušel, pokaždé s jiným páskem, tak sem je pustil na dlaždičky. Jak spadly na hranu tak se štíplo sklo. Zítra s nima běžím k panu Frýdlovi. Lubošovi děkuju za super obchod.

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Díky.

Já zase jako kupujícího mohu vřele doporučit Realcopa - fakt. Fajn popovídání a odnesl jsem si domů víc, než jsem čekal :gora::D .

Lukáši, neber si to tak, těch prodejů tady probíhá tolik - sám jsem tady už pár hodinek prodal a nakoupil - ale myslím, že stačí, když se záležitost vyřídí v prodejním vlákně - jsem skromný hoch a raději zůstávám v ústraní :) .

• Po roku...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Koukám, že lub tady nemá hodnocení, možná jsem to přehlédl. Takže za mne palec nahoru, pohodová domluva, sice jsem nakonec nekoupil, ale hodinky bez problémů zaslány na zkoušku. Takže děkuji za nekonečnou trpělivost a ochotu při komunikaci a omluvám se, že to nevyšlo. Luba rozhodně doporučuji.

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj kluci, musím dát 1000% hodnocení Lubošovi. Jeden obchod jsme skoro zrealizovali, nakonec jsem hodinky posílal po domluvě zpět. Byly naprosto bez problémů, jen v reálu nesplnily moje představy. Z Lubovi strany vše vstřícné a v pohodě a dnes mi poslal na mojí žádost hodinky, které mne zajímají, jen tak na kuk, prodávat je zatím nechce. Nevím, jestli by se mi chtělo balit a posílat hodinky někam s tím, že je budu mít do týdne zpět a proto jeho přístup velice oceňuji a mohu plně doporučit. Za mne palec nahoru a Lubo, dík moc!!!

• Po roku...
Odesláno

Komunikace přesná, jasná a bez keců, připsání peněz briskní. Co více si přát? Díky, Luboš má mé plné doporučení a kdykoli rád znovu.

• Po roku...
Odesláno

Koukám, že tady lub nemá vlákno, tak ho založím.

Od luba jsem nakupoval dvakrát, jednou v roce 2014 a podruhé teď. Shodou okolností to byly v obou případech stejné hodinky, jen jiná barevná varianta.

Vždycky vše v nejlepším pořádku, nemohu nic vytknout.

Děkuji

Odesláno

Tak asi vyhledávání nefunguje tak, jak má. Bylo mi divný, že takovej zasloužilej člen tady nemá vlákno, tak jsem to několikrátn hledal a nenašel. Sorry jako :)

• po měsících...
Odesláno

Bezproblémový obchod s bezva konverzací jako bonusem. Vřele doporučuju.

OT pro mody- lub tu má více vláken, zřejmě kvůli nefunkci vyhledávače, možná by nebylo špatné je sloučit do jednoho...

• po měsících...
Odesláno

Taky přidám kladné hodnocení. Rychlé a bezproblémové vyřízení. Děkuji za spolupráci!

• po měsících...
Odesláno

Jsem rád, že jsem našel Lubovo referenční vlákno (tedy jedno z mnoha :)), protože chmag neumožňuje hledání tříznakových řetězců. 

Vše v nejlepším pořádku, skvělá komunikace, pečlivě zabaleno, doporučuji. Dík.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...