Jarett Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2013 Lolex? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 (upraveno) .....to jsou přesně ty proporce subciferníků co jsem zmiňoval ( navíc jsou chaoticky uspořádané jejich funkce),korunka je rozcapená přes více jak "2 vteřiny" a ručičky jsou vystříhané čínskými nůžkami z rovného plechu :-))) .....jinak u těch odkazů co sem dal Cyber se za tu cenu bude jednat podle mne i o "fejk Valjoux" a to se vyplatí :-))...........................ten Valjoux 7750 stojí při výměně ca 10t.,......počítám že jeho výrobní cena by mohla být někde okolo 2-3t. Kč .....ještě poznámka,....na těch webových nabídkách fejků jsou velmi často obrázky originál hodinek stažených z netu,........to je pak kolikrát asi i "fejkovej kupec" pěkně rozkatěněj,když vybalí ten dorazivší "skvost" s těma rozjetejma "budíkama"..... Upraveno 12. února 2013 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
thomasss Odesláno 12. února 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 .....to jsou přesně ty proporce subciferníků co jsem zmiňoval ( navíc jsou chaoticky uspořádané jejich funkce),korunka je rozcapená přes více jak "2 vteřiny" a ručičky jsou vystříhané čínskými nůžkami z rovného plechu :-))) .....jinak u těch odkazů co sem dal Cyber se za tu cenu bude jednat podle mne i o "fejk Valjoux" a to se vyplatí :-))...........................ten Valjoux 7750 stojí při výměně ca 10t.,......počítám že jeho výrobní cena by mohla být někde okolo 2-3t. Kč .....ještě poznámka,....na těch webových nabídkách fejků jsou velmi často obrázky originál hodinek stažených z netu,........to je pak kolikrát asi i "fejkovej kupec" pěkně rozkatěněj,když vybalí ten dorazivší "skvost" s těma rozjetejma "budíkama"..... A nevíš teda kolik může vážit ten strojek? Aspoň cca... Jinak díky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 (upraveno) Krásný kousek, A jestli je tenhle "skvost" skutečně ze zlata, tak doufám že už nikdo nikdy nebude tvrdit, že fejkový Lolexy nejdou ušmoulovat se zlata Upraveno 12. února 2013 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 (upraveno) A nevíš teda kolik může vážit ten strojek? Aspoň cca... Jinak díky moc a k čemu ti to bude? vem šroubovák a kladivo a strojek vyrvi a zbyde ti zlato a nepotřebudeš nic vážit ale vážně pochybuju že tohle je zlato. hlavně se furt ptáš na váhu strojku a jak má někdo znát váhu fake strojku? hlavně je to údaj k h o v n u Upraveno 12. února 2013 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Tohle je vůbec výborná diskuze ... Zasloužila by si smazat, nic rozumějšího mě nenapadá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Tohle je vůbec výborná diskuze ... Zasloužila by si smazat, nic rozumějšího mě nenapadá ...+1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 (upraveno) .....smazat,........fejk roztavit,.......strojek rozstřelit 44-cítkou,.............. :-))))))...... howg Upraveno 12. února 2013 uživatelem Street Glide Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Stejně mě nikdo nepřesvědčí, že někdo udělá hodinky za 14k zlata (jenom práce a zlato by stálo u kamaráda zlatníka min. 150 tis.) a pak tam dá fejk cifr, kterej se dá origo koupit za 12-15 tis. to mi fakt hlava nebere. Až uvidím ty hodinky rozříznutý napůl tak uvěřím, že to je full gold. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Stejně mě nikdo nepřesvědčí, že někdo udělá hodinky za 14k zlata (jenom práce a zlato by stálo u kamaráda zlatníka min. 150 tis.) a pak tam dá fejk cifr, kterej se dá origo koupit za 12-15 tis. to mi fakt hlava nebere. Až uvidím ty hodinky rozříznutý napůl tak uvěřím, že to je full gold.No rozříznutý je asi neuvidíš. Ale kámoš zlatník v Turecku to spíchne i za méně jak polovinu . Navíc ciferník rozhodně originál není, a ani nic jinýho tam originál není Takže asi tak . Hodnota práce je jiná ve Švýcarsku, jiná v Číně, a jiná v Bangladéši . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Fejk cifr tam byt musi aby pasoval na strojek.Ale taky mi nejde do hlavy, ze existuji fejkovy Rolexy z echt goldu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 Tak jestli to spíchne za polovinu ve váze 150g 14k (585/1000), tak do toho jdu, protože to je za levnější než je cena zlata Ale chci Submarinery dám si tam origo vnitřek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 (upraveno) Tak jestli to spíchne za polovinu ve váze 150g 14k (585/1000), tak do toho jdu, protože to je za levnější než je cena zlata Ale chci Submarinery dám si tam origo vnitřek.Počkej, to jsi sečetll váhy oceli a zlata dohromady. Tedy váhy strojku, skla, stěžejek, ciferníků, ruček a zlatého pouzdra a dýnka. Zlata tam bude nepoměrně méně. A o tom to je... Upraveno 12. února 2013 uživatelem Cyber Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 (upraveno) GMT a Submariner ve zlatě váží komplet cca 230g, kalibr, sklo, stěžejky váží cca 60-80g, tak z toho jsem vycházel.... Upraveno 12. února 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cyber Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 165g ukazuje váha na fotce od SG. Kolik váží stroj, sklo, tubusy korunek, vnitřky korunek, ciferník, netuším. Ale zlata nebude určitě 150g. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 (upraveno) Takhle si nechat udělat 200g pouzdra a náramky za dobrou cenu z 18k zlata a konečně by to dávalo spojení Rolex a zlata smysl. V případě prodeje zlata vrátíš vnitřek kam patří a je to Upraveno 12. února 2013 uživatelem Josef01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 GMT a Submariner ve zlatě váží komplet cca 230g, kalibr, sklo, stěžejky váží cca 60-80g, tak z toho jsem vycházel....tohle je mladší verze, ta stará je o 70 g. lehčí. a stěžejky jsou taky zlatý pokud vim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster1 Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2013 GMT a Submariner ve zlatě váží komplet cca 230g, kalibr, sklo, stěžejky váží cca 60-80g, tak z toho jsem vycházel....tohle je mladší verze, ta stará je o 70 g. lehčí. a stěžejky jsou taky zlatý pokud vim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Street Glide Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2013 .....stěžejky včetně té ve soně jsou u zlatých Rolex pouze silně zlacené,.......celozlaté by to nezvládly :-) ......jinak, ti "mladí nevěřící kluci" zde,co nevěří,že se s tím někdo dělá ve zlatě,tak ty mohu ubezpečit že dělá,respektive dělal,........dnes už se to materiálově nevyplatí vzhledem k ceně zlata,ale bavíme se tady o produktu z 90.let,kdy byla cena zlata odhadem 200-300 Kč a Daytona ve zlatě pořád a stále stojí kolem 6 kil :-),ta cena je prakticky 20 let neměnná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se