Přejít na obsah

Váha strojku v Rolexkách?

thomasss

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 101
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

.....to jsou přesně ty proporce subciferníků co jsem zmiňoval ( navíc jsou chaoticky uspořádané jejich funkce),korunka je rozcapená přes více jak "2 vteřiny" a ručičky jsou vystříhané čínskými nůžkami z rovného plechu :-)))

.....jinak u těch odkazů co sem dal Cyber se za tu cenu bude jednat podle mne i o "fejk Valjoux" a to se vyplatí :-))...........................ten Valjoux 7750 stojí při výměně ca 10t.,......počítám že jeho výrobní cena by mohla být někde okolo 2-3t. Kč

.....ještě poznámka,....na těch webových nabídkách fejků jsou velmi často obrázky originál hodinek stažených z netu,........to je pak kolikrát asi i "fejkovej kupec" pěkně rozkatěněj,když vybalí ten dorazivší "skvost" s těma rozjetejma "budíkama".....

Upraveno uživatelem Street Glide
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

.....to jsou přesně ty proporce subciferníků co jsem zmiňoval ( navíc jsou chaoticky uspořádané jejich funkce),korunka je rozcapená přes více jak "2 vteřiny" a ručičky jsou vystříhané čínskými nůžkami z rovného plechu :-)))

.....jinak u těch odkazů co sem dal Cyber se za tu cenu bude jednat podle mne i o "fejk Valjoux" a to se vyplatí :-))...........................ten Valjoux 7750 stojí při výměně ca 10t.,......počítám že jeho výrobní cena by mohla být někde okolo 2-3t. Kč

.....ještě poznámka,....na těch webových nabídkách fejků jsou velmi často obrázky originál hodinek stažených z netu,........to je pak kolikrát asi i "fejkovej kupec" pěkně rozkatěněj,když vybalí ten dorazivší "skvost" s těma rozjetejma "budíkama".....

A nevíš teda kolik může vážit ten strojek? Aspoň cca... Jinak díky moc smile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

A nevíš teda kolik může vážit ten strojek? Aspoň cca... Jinak díky moc smile_anim.gif

a k čemu ti to bude? vem šroubovák a kladivo a strojek vyrvi a zbyde ti zlato a nepotřebudeš nic vážit ale vážně pochybuju že tohle je zlato. hlavně se furt ptáš na váhu strojku a jak má někdo znát váhu fake strojku? :suicide_anim: hlavně je to údaj k h o v n u Upraveno uživatelem SCIFI
Odkaz ke komentáři

Stejně mě nikdo nepřesvědčí, že někdo udělá hodinky za 14k zlata (jenom práce a zlato by stálo u kamaráda zlatníka min. 150 tis.) a pak tam dá fejk cifr, kterej se dá origo koupit za 12-15 tis. to mi fakt hlava nebere. Až uvidím ty hodinky rozříznutý napůl tak uvěřím, že to je full gold.

Odkaz ke komentáři

Stejně mě nikdo nepřesvědčí, že někdo udělá hodinky za 14k zlata (jenom práce a zlato by stálo u kamaráda zlatníka min. 150 tis.) a pak tam dá fejk cifr, kterej se dá origo koupit za 12-15 tis. to mi fakt hlava nebere. Až uvidím ty hodinky rozříznutý napůl tak uvěřím, že to je full gold.

No rozříznutý je asi neuvidíš. Ale kámoš zlatník v Turecku to spíchne i za méně jak polovinu :). Navíc ciferník rozhodně originál není, a ani nic jinýho tam originál není :)

Takže asi tak :). Hodnota práce je jiná ve Švýcarsku, jiná v Číně, a jiná v Bangladéši .

Odkaz ke komentáři

Tak jestli to spíchne za polovinu ve váze 150g 14k (585/1000), tak do toho jdu, protože to je za levnější než je cena zlata :) Ale chci Submarinery dám si tam origo vnitřek.

Počkej, to jsi sečetll váhy oceli a zlata dohromady. Tedy váhy strojku, skla, stěžejek, ciferníků, ruček a zlatého pouzdra a dýnka. Zlata tam bude nepoměrně méně. A o tom to je...

Upraveno uživatelem Cyber
Odkaz ke komentáři

Takhle si nechat udělat 200g pouzdra a náramky za dobrou cenu z 18k zlata a konečně by to dávalo spojení Rolex a zlata smysl. V případě prodeje zlata vrátíš vnitřek kam patří a je to :D

Upraveno uživatelem Josef01
Odkaz ke komentáři

.....stěžejky včetně té ve soně jsou u zlatých Rolex pouze silně zlacené,.......celozlaté by to nezvládly :-)

......jinak, ti "mladí nevěřící kluci" zde,co nevěří,že se s tím někdo dělá ve zlatě,tak ty mohu ubezpečit že dělá,respektive dělal,........dnes už se to materiálově nevyplatí vzhledem k ceně zlata,ale bavíme se tady o produktu z 90.let,kdy byla cena zlata odhadem 200-300 Kč a Daytona ve zlatě pořád a stále stojí kolem 6 kil :-),ta cena je prakticky 20 let neměnná

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...