algy Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) Tak jsem nevydržel a pořídil hodinky, o kterých jsem už nějakou dobu přemýšlel. Univerzální, trochu sportovní a do obleku se taky jistě snesou. Časem jim asi pořídím nějaký pěkný řemen, ale zatím si užívám tahu, který jsem v posledních letech nenosil. Zprvu jsem uvažoval i o baterkovém provedení, ale každý pohled na zadní stranu hodinek mě utvrzuje ve správnosti volby. edit: Úprava obrázku Upraveno 8. února 2013 uživatelem algy
semi001 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Krásný hodinky se skvělým in-housem .Určitě si udělal dobře, s baterkou není možné srovnat tuto strojovnu
sashator Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Velká gratulace ke skvělé volbě!!!! Taky mám na jedny podobné políčeno tak to snad vyjde. Jsou to jedny z nejuniverzálnějších hodinek co znám. Jinak jsi zvolil i pěknou barvu cifru, takovou neokoukanou, určitě přidej i další foto
Daemonultimate Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Nevzít tenhle všemi opěvovaný kalibr,nevzít chloubu Omegy,jooj,ještě že jsi se správně rozhodl.Tomuhle sportovně-elegantnímu modelu jde moc k duhu.Velká gratulace.
misoo Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 nadhera, skvela volba ! gratulujem a uzivaj dlho a dobre !!
pebe Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 tohle jsou přesně ty jedny hodinky, které stačí na všechno, krása
panedge Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Jedny z nejhezcich hodinek vubec,jsou super!
Josef01 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Pěkný, gratulace!! Taky nový Railmaster XXL se povedly.
Dantechno Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Tyhle jsou nejhezci.. ted dial... Super
algy Odesláno 8. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2013 K tomu cifru - mým favoritem byly mid size blue dial. Ta modrá je prostě božská, teak grey na ni v žádným případě nemá.Bohužel toto provedení nebylo k mání za takových podmínek, jaké byly na ty moje, takže pak už volba musela být jasná. Mid size byly jen s černým cifrem, tak to už mě přišly lepší ty šedé.Vždycky jsem si myslel, že midsize bude na moji ruku č. 17 ideální, ale skutečně, jak se mnohde píše, ten poměr mezi průměrem a výškou není tak dobře vyvážený jako u tech 41,5.
Martin J. Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Paráda, skvělý výběr. Ať ti dobře slouží.
bandicoot Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Pokud pristoupime k teorii, ze existuji univerzalni hodinky, pak jsou to tyhle.A pak mozna GST Aquatimer 2000.Gratuluju, jsou krasny,
honza71 Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) Gratuluji. Máš "druhý" nejhezčí univerzály s inhouse storjovnou co jsou k sehnání nové pod 100tisíc. Ty "první" jsou Omega Aqua Terra mide size blue dial. Jedny nebo druhý si koupím ihned, jak se najde dost velkej frajer na koupi GP Sea Hawk. Upraveno 8. února 2013 uživatelem honza71
blam Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Opravdu velká paráda. Nádherné universální hodinky. Ať slouží.
Vladimír P. Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Velká gratulace, naprosto souhlasím s názorem, že jsou to univerzální hodinky. Užívej si jich.
JDenver Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 Nádhera. Gratuluji! Mohu poprosit o detail toho uhrančivého cifru?
pavča Odesláno 8. února 2013 Nahlásit Odesláno 8. února 2013 (upraveno) V 8. 2. 2013 v 19:33, honza71 napsal: Gratuluji. Máš "druhý" nejhezčí univerzály s inhouse storjovnou co jsou k sehnání nové pod 100tisíc. Ty "první" jsou Omega Aqua Terra mide size blue dial. Jedny nebo druhý si koupím ihned, jak se najde dost velkej frajer na koupi GP Sea Hawk. "Ty "první" jsou Omega Aqua Terra mide size blue dial." - jo tak přesně po těch pasu, třeba se jich jednou dočkám !!!!!!! Upraveno 8. února 2013 uživatelem pavča
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se