Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 24. 3. 2013 v 15:52, gas napsal:

IWC ma 120m urceno dokonce pro potapeni s pristrojem, ale jak vnima wr Rolex nemam paru ...

Rolex vodotesnost nevnima, Rolex ji vymyslel :). Gasi, nemej obavy a klidne je v bazenku oplachni.

• Odpovědi 103
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  V 24. 3. 2013 v 19:33, gas napsal:

Tak ja s nima zkusim jit do tech 15-20 metru, uvidime co to vydrzi :)

Do 15 m sel Ohm-Aztec s limitkou Elton Sport (6 atmosfer, obycejna korunka, zpracovani Elton :)), don't worry!

Odesláno

No, on bude asi každej model určenej  k různým druhům extrémů, Millgaus - magnetická pole, Submariner - voda, Explorer - kopečky, co jsem kde vyčetl, každopádně pro aktivity běžného smrtelníka (tím myslím i ponor do 20m) vydrží asi každej tento model všechno, specíálně Oyster case :smile_anim:  Já bych se toho taky nebál"

Odesláno

Hláška roku...

V 24. 3. 2013 v 16:24, filo-boxer napsal:

Kurňa, Frau Mercedes už v třicátých letech minulého století přeplavala s ústřicí kanál a ty se v roce 2013 ptáš, jestli s nima můžeš k vodě....

• po měsíci...
Odesláno

a co, že zrovna tydle brčálový, nebyly nahodou v akci?    :-)

V 3. 4. 2013 v 20:40, gas napsal:

Neboj Jardo, uz jsem se k vode nalezite vybavil :)

Odesláno
  V 11. 5. 2013 v 21:58, maryskov napsal:

Miluju Rolex... Ale žádné nemám :/

nejlepší rada kterou sem tady slyšel je rychle vypadnout a zrušit si registraci. měl jsem to jako ty a teď.... :frusty:

Odesláno

Skoro všichni to měli stejné. Nejdřív bondovky, pak suby a teprve potom si najdou něco méně profláklého. Občas dokonce i hodinky, které neseká stroj  :) Ale je fakt, že jak bondovky, tak suby pod vodou přežijí víc, než majitel.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...