carpaccio Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Zdravím vespolek. Dnes jsem měl s kamarádem debatu (překvapivě) o hodinkách, během níž jsme se tématicky zatoulali až k Yachtmasterům a komplikaci odpočtu startu regaty. A nejsme si vlastně úplně jistí, zda jsme si ji správně vysvětlili.Hledal jsem tady na fóru, ale jasnou odpověď jsem nenašel... Mohl by mi tedy někdo zkušenější (nikdy jsem se regaty naúčastnil, ba jsem ji ani nikdy nesledoval) popsat jak tříletému dítěti, jak to vlastně funguje?Předem ď. c.
Jeremy Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 http://www.hautehorlogerie.org/en/horlogere-culture/watches/complication-watches/complication-inspired-by-everyday-life/regatta-watches/ anebo tady:So, 5 minutes before the race has officially begun, the starter will shoot a pistol (or ring an airhorn / whistle a whistle) to indicate that the race will be commencing shortly. In this time, the yachtsmen must keep their boats circulating around the starting line, but not crossing it. It is a delicate balance of sailing around in circles while getting ready to work your *** off. Once the 5 minutes has expired, boats may cross the line and the regatta is a go. Heuer (Lemania) created a watch movement to track those 5 minutes and they did it in such a way that it is very visible on your wrist, even without closely examining the face. There are five large apertures on top of the face, they switch between orange and blue as time goes by. Once all five apertures have changed colors, the race has begun! Jinými slovy, odpočet.
carpaccio Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Tak měl kamarád pravdu. Děkuji za odpověď.
carpaccio Odesláno 10. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 10. února 2013 zatorak: Tak to je boží. Myslím, že jsem právě zjistil, že potřebuju Yachtmastery na vaření vajec.
Z. Paul Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 krásné video k tématu Ty chci i přesto že na jachtě v životě nepupluji
Frostie Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 (upraveno) to video také ve mně vzbudilo doposud neexistující zájem o yachtmastery Panerai, což byla mnou zatím opovrhovaná značka... Upraveno 10. února 2013 uživatelem Frostie
financ Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 Přidám původní modely - Lemania a Heuer.Hodinky se stejnou komplikací dělal i Tissot, ale ten používa kalibr Lemania
zatorak Odesláno 10. února 2013 Nahlásit Odesláno 10. února 2013 To cvakání musí být silně návykové. Náhodou je to užitečná komplikace i na souši:-) Přikládám odkaz na fotogalerii http://www.watchonista.com/2914/watchonista-blog/watchographer/panerai-pam526-regatta
IzTaPa Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 (upraveno) a umi to i vic jak 5 minut? spaghetti vetsinou chteji 8 min Upraveno 11. února 2013 uživatelem IzTaPa
Jezevcik2 Odesláno 11. února 2013 Nahlásit Odesláno 11. února 2013 Rolex Yacht Master II jsou na špagety jak dělané.
Návštěvník admira Odesláno 12. února 2013 Nahlásit Odesláno 12. února 2013 http://www.memotime.ch/msinsten.html
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se