martar Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 :-DTeda je fakt, že velikost je pánská, ale barevné ladění je takové... no... Asi by si to koupilo odhadem jen kolem čtyř procent potenciálních mužských zákazníků.
straspol Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Asi jsem zvrhlej- mně se moc líbí... a taky mi chybí...
Jan_Jan_2006 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Asi budeš muset koupit pastelky a dodělat si to "samodomo"!
financ Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 V knížce jsou ještě zlaceny traktory s datumovkou, asi stejný jednokusovy příběh. Nechám si zajít chuť.
Honza.manta Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Jojo, dneska jsme na to koukali s jedním váženým členem a bylo nám smutno.
cedric Odesláno 31. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2014 Druhý den vlastním tyto a jsou moc nádherné a vzhledem k velikosti i nositelné :-)
cedric Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Pánové malý dotaz. Dnes jsem byl na procházce v lese se psem. Hodiny jsem měl pod mikinou a bundou. Venku bylo tak cca. 3 stupně a já tam byl tak cca. 30 minut. Když jsem přišel domů a převlékl se, tak jsem si všiml, že je sklíčko hodinek, zevnitř zamlžené. Hodinky jsem otevřel a dal na topení. Je to normální stav? Děkuji. Ced.
bohus76 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Pánové malý dotaz. Dnes jsem byl na procházce v lese se psem. Hodiny jsem měl pod mikinou a bundou. Venku bylo tak cca. 3 stupně a já tam byl tak cca. 30 minut. Když jsem přišel domů a převlékl se, tak jsem si všiml, že je sklíčko hodinek, zevnitř zamlžené. Hodinky jsem otevřel a dal na topení. Je to normální stav? Děkuji. Ced.Normální stav to není,záleží zda je sklo přesně usazeno v rámečku a zakápnuto lepidlem nebo se dokonce v rámečku otáčí a tím pádem vůbec netěsní.Minimálně bych hodinky otevřel a vysušil a pak dal na kontrolu k hodináři.
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Jsou to traktory - sklíčko v naklapávacím rámečku, naklapávací dýnko - obojí bez těsnění a hřídelka korunky volně prochází pouzdrem bez krčku, takže ani prachotěsné. Dnes je obleva, takže hodně vysoká vlhkost vzduchu. Při výrazné změně teploty a i vlhkosti vzduchu po příchodu domů se to holt projevilo. Vysušit a hotovo. Nic bych si z toho nedělal.
cedric Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Diky moc, obleva je tady poradna. Uz vysuseno. Dekuji vsem za rady :-)
straspol Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 Hlavně natáhnout a během sušení nechat běžet. Topení nedoporučuju. Otevřít dýnko a nechat dýchat.
stanik73 Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 V knížce jsou ještě zlaceny traktory s datumovkou, asi stejný jednokusovy příběh. Nechám si zajít chuť.Taky mám rozbité některé již uzavřené série , soucítím s tebou , je to hrozny pocit :-(
Vesternove Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 Taky se mi to občas stane. Rozhodně nepanikařit, a v klidu vysušit.
jovani Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2015 tiez sa mi to stava s PRIM SPORT II ...
Pm.C Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Zdravím všechny,jen se chci informovat, cifrník ke traktorům se dá sehnat jen v Eltonu, nebo i někde jinde?Jde mi o cal 50 i 52.A jaká je jeho rozumná cena na trhu 3000,- v Eltonu mi přijde docela dost.Díky za info.
bohus76 Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Jedině Aukro nebo Elton.Nebo někde sehnat lepší ciferník přímo v hodinkách a přehodit.
straspol Odesláno 5. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 5. ledna 2015 Zdravím všechny,jen se chci informovat, cifrník ke traktorům se dá sehnat jen v Eltonu, nebo i někde jinde?Jde mi o cal 50 i 52.A jaká je jeho rozumná cena na trhu 3000,- v Eltonu mi přijde docela dost.Díky za info.Dají se sehnat traktory s pěkným ciferníkem a odrbaným pouzdrem a přehodit. Projdi bazárky, nebude to drahé..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se