Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neni

skúsim to upresniť :) Hodinky som kúpil v domnienke, že sú v pôvodnom stave tak, ako sa vyrobili v 60.rokoch . Ich stav tomu nasvedčoval, nakoľko na púzdre vidno, že boli takmer nenosené. Nešiel mi však do hlavy ciferník a jeho akoby perleťová úprava, preto som sa obrátil na skúsenejších a kolega Mipa mi dal odpoveď: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/58472-prim-traktor/?p=1962462 ... Nakoľko iné vysvetlenie k tomu nemám, prijal som túto teóriu. Kedy však boli tieto ciferníky vyrobené netuším. Pôvodný sériový zo 60. rokov to tým pádom nebude, ale novodobý renovačný ciferník tak isto nie. Pravda je niekde uprostred :) Možno sú tieto hodinky práve tie nabídkové. Avšak kvalita prevedenia je výborná a tieto hodinky už teraz vedia, že raz budú svadobné :)

• po měsících...
Odesláno

Zákazník si přál malé doladění, tak bylo vyhověno.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Ahoj všichni, jsem tu noví a jako jedny z prvních hodinek sem si zakoupil krásný hodinky Prim Traktor jenomže jsou bez korunky a natahovací hřídele. Nemáte náhodou někdo hřídelku navíc nebo hodinky na díly?

• po měsících...
Návštěvník Ondra
Odesláno (upraveno)

Vyborny vlakno, cele jsem si ho precetl poprve az dnes, diky!

Nekde jsem cetl, ze oznaceni Traktor je podle podle pouziteho fontu na ciselniku, ale nezda se mi to... Ta podobnost se zadnim kolem od traktoru je jista?

Jinak pokud by se chtel nekdo poustet do renovace, prikladam pro info aktualni kalkulaci Eltonu, vc. kompletniho servisu strojku. Plus je tedy zapotrebi mit nebo sehnat puvodni kus.

Upraveno uživatelem Ondra
Návštěvník Ondra
Odesláno

"...podle pouziteho fontu na ciselniku..."

To by se zrejme jednalo o tento...

Odesláno

Puvodem jsem z dediny a tam se obcas prirovnalo neco velkeho a kulateho ke kolu od traktoru. Takze mi nazev "Prim traktor" pripada vcelku trefny.

Jinak k te renovaci potrebujes pouze funkcni strojek. Zbytek ti tam prece dodaji. ;)

Návštěvník Ondra
Odesláno

Jednu dobu to tak bylo (jen strojek), treba u Igenu, ale nejsem si jisty, jestli to takhle jeste funguje a na vsechny modely... prece jenom je to renovace :D Pokud ano, tak tim lepe, vyjde to o neco levneji ;)

Návštěvník Ondra
Odesláno

Tady nejde o logiku, ale o nastavena pravidla Eltonu. Pokud to mas aktualne overene, pak OK a muze to byt prinosna informace pro kolegy, kteri se na renovaci chystaji.

Odesláno

Vyborny vlakno, cele jsem si ho precetl poprve az dnes, diky!

Nekde jsem cetl, ze oznaceni Traktor je podle podle pouziteho fontu na ciselniku, ale nezda se mi to... Ta podobnost se zadnim kolem od traktoru je jista?

Jinak pokud by se chtel nekdo poustet do renovace, prikladam pro info aktualni kalkulaci Eltonu, vc. kompletniho servisu strojku. Plus je tedy zapotrebi mit nebo sehnat puvodni kus.

Díky za info. To pouzro není ani tak drahý. Na to, že je to Elton jsem mile překvapen:)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...