MaraThon Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 (upraveno) Tyyyyy brďooooo to je dobrý, fakt dobrý !!Dík taky se mi to líbí. Nechám ti udělat fotku na zeď. :-) Upraveno 10. října 2015 uživatelem MaraThon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Ty v pravo jsou peckový :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 Taky nějaké mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 10. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2015 jezis to je nadhera... ty korunky jsou oboje spravne? Delaly se ty vpravo taky s padesatkovym kalibrem? (moje uchylka na small second) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sup Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Jsou ty prostřední traktory??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2015 Ne, to jsou eleganty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fred8888 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2015 taky tady přiložím jednu fotku na kochání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Podařilo se mi sehnat jedny Traktory s tím šedým kroužkem na cifru,nemaj vteřinovku a korunku s hřídelkou a jsou stržené a sklíčko taky bude třeba nové,ale známej hodinář mi je dá do pořádku.Prodat je nechci jen mi zajímá jejich přibližná hodnota.Traktorům zdar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Záleží na poptávce,na stavu atd. Je tak složité si dát ukončené aukce na Aukru ? Hodinky ani nevidíme,tak máme věštit z křišťálové koule ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Nechci abys věštil ,jen mi zajímá přibližná cena a ještě přibližný r.v. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 4. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 Nechci abys věštil ,jen mi zajímá přibližná cena a ještě přibližný r.v.bez fotky je to věštění jak z křišťálový koule. Záleží na stavu ciferníku, pouzdra, strojku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 4. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2016 (upraveno) Tady si myslim, ze i bez fotek lze rict, ze zalezi na uhlu pohledu.Pokud je chces prodat, tak si spocitej naklady na opravu, pripocitej kolik si za ne dal a mas cenu hotovou.Pokud si je chces nechat, tak si spocitej naklady na opravu, pripocitej kolik si za ne dal a mas cenu hotovou.Nebo se pletu !? ;-) Edit: preklepy na founu Upraveno 4. března 2016 uživatelem Hardslimer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primoš Odesláno 5. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2016 Dík za rady,vyšly mi na 50 kaček.Myslel jsem,že jsou ceněny jako Igeny,ale to asi ne.A prodávat je nebudu,je to kus historie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Urobil som si dvojnasobnu radost k traktorom. Novy strap a sam som si ho vyrobil. Bola to fuska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 To je ale pěkná kombinace, gratuluji! Z čeho je ten strap? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Dik. Je to zo starej komunistickej brasne. Malo by to byt bravcovina a vytlaceny vzor na nej uz bol. Tu som nasiel podobnu kabelu Z takejto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Navros Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 V takové má můj otec pořád ještě nářadí Jestli budeš mít chvilku, dej se ještě nějaké fotky těch svých traktorů na novém řemenu, moc jim to sluší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 To Radarado: připojuji se k pochvalné reakci, fakt dobrá práce a stejně jako Navros prosím o více detailnějších foto řemenu a případně podělení se o zkušenosti, postup a technologii výroby jakou jsi zvolil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Dikes pani Hodil som fotky do kolaze nech je to nejak vcelku. Jedna kolaz na zasmiatie,ake naradie bolo pouzite na vyrobu. proste co dum dal a nieco dokupene, ale ked je chut a nadsenie nic vas nezastavi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 Super. Takový bych si nechal líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se