Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Vysokoluxusne vlakno. Oba prispevky od buka do buka a zabite to je nic nehovoriacim nazvom. To by som cakal od nejakeho novacika.

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Omlouvám se, že jsem při zakládání vlákna nemyslel i na méně chápavé členy fóra. Pokud někomu název vadí, nechť požádá moderátory o přejmenování na Seiko 2013 - nové modely.

A pokud někomu uniká smysl druhého příspěvku, tak s tím už opravdu nemůžu nic dělat...

Odesláno

Omlouvám se, že jsem při zakládání vlákna nemyslel i na méně chápavé členy fóra. Pokud někomu název vadí, nechť požádá moderátory o přejmenování na Seiko 2013 - nové modely.

A pokud někomu uniká smysl druhého příspěvku, tak s tím už opravdu nemůžu nic dělat...

ten kdo bude chtít, pochopí, kdo bude chtít s..t, udělá to!

• po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Decentní spring drive GMT

SBGE025 & 027

optimální a nenapadné hodinečky na každý den. Z jistého úhlu pohledu by se daly považovat i za univerzály...

P.S. Nejmenují se náhodou SBGA 025 + 027?

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Decentní spring drive GMT

SBGE025 & 027

...nemozem si pomoct, ale zaradit tieto modely do super top najluxusnejsej triedy a dovazat to do europy, to si neviem predstavit (pozn. sa tyka dizajnu)...za mna nic moc :-(

Odesláno (upraveno)

fakt su hnusne, mali by to zakazat.. btw, uz z tvojho avataru je zrejme, ze mas zmysel pre krasu a estetiku  :)

edit: ked tak na nich pozeram, univerzalnej casomiere sa blizia dost nebezpecne. este ze mi budu male, tak mozem dalej spokojne nakupovat svoje potapacske uchylnosti, hehe

zdroj

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem instant
Odesláno

Za mňa sú všetky Grand Seiko jedny z najkrajších, najnadčasovejších (pardon za výraz) hodiniek čo sa týka dizajnu a myslím, že ich ľudia aj takto vnímajú. O vnútre vôbec nehovorím... Čo je podľa Teba viac hodné predaja v našich končinách?

...nemozem si pomoct, ale zaradit tieto modely do super top najluxusnejsej triedy a dovazat to do europy, to si neviem predstavit (pozn. sa tyka dizajnu)...za mna nic moc :-(

Odesláno

Tie SBDL021 ma zaujimaju, ma niekto predstavu o rozmeroch puzdra a pouzitej mechanike ? Co pozeram na predchadzajuce modely, tak tam su rozdiely v rozmeroch. 

Odesláno

No nevím, z celý GS série mě tyhle dva kousky oslovujou skoro nejmíň. Zbytečnej bordel na cifru a i to pouzdro vypadá na těch fotkách takový divně buclatý:).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...