chico Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 pardon, mohu se tedy bez jakehokoliv pejorativniho zabarveni teto otazky zeptat co tedy tech 240 tis znamena . Dekuji
VrsekShop Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 to midloch: nikdy jsi neslysel o excentrickych milionarich??? ano, tenhle ale vybočuje je to retardovaný tlučhubomilionář s falešnýma Rolexama co dostal na vánoce od manželky pradon od obchodního partnera z LA se kterým si dopisuje brilantní češtinou, vlastně opět je tu manželka která neřeší hodinky za 240K ale nemá na splátku domu tak je prodává na aukru, ha ha ha. ty si přečti celou diskuzi a pak možná pochopíš,že vlastně nevíš,jaký má Václav rolexky-samozřejmě originály a to by ses divil. Pak asi nevíš,že náš příběh je jykýsi podivný-nezná ho nidko a vlastně o nás nic nevíte. Dále si naše životopisy piš dle své fantazie,která je očividně hodně malá....
majitelrolex Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 to znamenalo normální cena na trhu (přemrštěná :-))
decebal Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Njn jenže k takovejmhle obchodům se jen tak nepřičichne ! Ani já tolik nevydělávám ale snažim se jak to jde abych se dostal co nejvíce z Čech protože tady opravdu peníze nenajdete . Kanály můžeš kopat i tady, ne? děláš si nepřátele,doporučuji na chvilku zmlknout. ne to byla sranda,ale taky by nemusela!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: já ani neplánoval se s váma kamarádit, takže mne to moc nemrzí.
VrsekShop Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 pardon, mohu se tedy bez jakehokoliv pejorativniho zabarveni teto otazky zeptat co tedy tech 240 tis znamena . Dekuji taktika,jak vydražit předmět za co nejvyšší cenu...
chico Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 a decebal vyhrava prvni misto v poctu smajliku v jednom radku :)
majitelrolex Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 mi se setou taky kamarádit nechceme !
Návštěvník YPO Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 a jestli to jsou falešné rolexky si povíme za 2 hodiny :-) ....něco mi asi uniklo ....... co se bude dít za dvě hodiny?....
majitelrolex Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 přijede si pro ně nový majitel :-)
chico Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 pardon, mohu se tedy bez jakehokoliv pejorativniho zabarveni teto otazky zeptat co tedy tech 240 tis znamena . Dekuji taktika,jak vydražit předmět za co nejvyšší cenu... Aha chapu, nechces moje polorozpadle tretry Nike, sice se v nich uz behat neda ale byly se mnou na olympiade 2004, dam ti je tak za 150 000. OK je to takle spravne??
VrsekShop Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Kanály můžeš kopat i tady, ne? děláš si nepřátele,doporučuji na chvilku zmlknout. ne to byla sranda,ale taky by nemusela!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: já ani neplánoval se s váma kamarádit, takže mne to moc nemrzí. Samozřejmostí je,že se nebudeme kamarádit,´jde o něco jiného,něco co jde mimo Váš prospěch...
decebal Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 to midloch: nikdy jsi neslysel o excentrickych milionarich??? ano, tenhle ale vybočuje je to retardovaný tlučhubomilionář s falešnýma Rolexama co dostal na vánoce od manželky pradon od obchodního partnera z LA se kterým si dopisuje brilantní češtinou, vlastně opět je tu manželka která neřeší hodinky za 240K ale nemá na splátku domu tak je prodává na aukru, ha ha ha. ty si přečti celou diskuzi a pak možná pochopíš,že vlastně nevíš,jaký má Václav rolexky-samozřejmě originály a to by ses divil. Pak asi nevíš,že náš příběh je jykýsi podivný-nezná ho nidko a vlastně o nás nic nevíte. Dále si naše životopisy piš dle své fantazie,která je očividně hodně malá.... Váš příběh je opravdu podivný, to je první pravdivá informace, kterou jsem od vás četl.
Návštěvník tolja Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 a jestli to jsou falešné rolexky si povíme za 2 hodiny :-) ....něco mi asi uniklo ....... co se bude dít za dvě hodiny?.... V pasťáku večerka,a tady konečně klid.
majitelrolex Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Pokud jste v nich byl na olympiádě 2004 jako nějaký sportovec který vyhrál zlatou medaili tak sem s nima :-)
xmenm05 Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 No nic, asi napíšu děkovný dopis na Bělá 9, jako že jsem se pobavil, ale ztrácí to šťávu, z původní perfektní fabulace se stalo vzájemné osočování (i mou vinou). Tím končím a připojuji se na apel na Kamila, už to stačí.
VrsekShop Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 pardon, mohu se tedy bez jakehokoliv pejorativniho zabarveni teto otazky zeptat co tedy tech 240 tis znamena . Dekuji taktika,jak vydražit předmět za co nejvyšší cenu... Aha chapu, nechces moje polorozpadle tretry Nike, sice se v nich uz behat neda ale byly se mnou na olympiade 2004, dam ti je tak za 150 000. OK je to takle spravne?? Ano,to by nebyl špatný postup,ale ke konci si to přehnal
Návštěvník YPO Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 přijede si pro ně nový majitel :-) tak v tom případě můžeme tohle strastiplné vlákno ukončit ....... smažte to někdo prosím
VrsekShop Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 No nic, asi napíšu děkovný dopis na Bělá 9, jako že jsem se pobavil, ale ztrácí to šťávu, z původní perfektní fabulace se stalo vzájemné osočování (i mou vinou). Tím končím a připojuji se na apel na Kamila, už to stačí. OK,nashledanou za dopis poděkuji obratem...
decebal Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 mi se setou taky kamarádit nechceme ! To mi spadl kámen ze srdce, přivést si takové kamarády, to by mne žena hnala.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.