dadasys Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Pane Petře Podzimku dle Vašich příspěvků usuzuji, že jste s majitelemrolex bratři a že Vaši rodiče byli také sourozenci mužského pohlaví. Tak teď jsem vážně spadl ze židle!!! :D:D
VrsekShop Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 To je hezký ze začátku jsem chtěl prodat hodinky které jsem dostal od kolegy a nechtěl jsem aby o tom věděl . Teď jsou hodinky skoro prodané ani nemusím čekat 5 dní do konce aukce možná jsou prodané i za víc než by se vydražili ,sice o tom už kolega ví a baví se zde s námi u fóra ale fórum stejně neskončí a budem se zde urážet navzájem dál :-) Taky Vás chápe,ví,že nemá cenu objasňovat stále,že jsou jeho hodinky originál. Pochopil,že na Vás musí tak,jako vy na nás. Ještě se z nás stanou blbci,když s vámi budem hrát tuto hru,nebo točit telenovelu.
majitelrolex Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Tady se člověk opravdu zasměje :-) Ano jsem student stejně jako Podzimek , stejně tak studujeme na stejné škole (raději nebudu jmenovat) protože mi je 26 tak si dovolím mít manželku i když si někteří myslí že asi ne a protože si musím také nějak vydělávat tak mám také obchodního partnera i když to bych mohl nazvat i jinak třeba jako kolega nebo myslím že i dobrý kamarád . ještě nějaké otázky ? rád odpovím .. čísla hodinek bych velmi rád napsal ale musel bych odepnout pásek což neumim .
Fester Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 To je hezký ze začátku jsem chtěl prodat hodinky které jsem dostal od kolegy a nechtěl jsem aby o tom věděl . Teď jsou hodinky skoro prodané ani nemusím čekat 5 dní do konce aukce možná jsou prodané i za víc než by se vydražili ,sice o tom už kolega ví a baví se zde s námi u fóra ale fórum stejně neskončí a budem se zde urážet navzájem dál :-) Taky Vás chápe,ví,že nemá cenu objasňovat stále,že jsou jeho hodinky originál. Pochopil,že na Vás musí tak,jako vy na nás. Ještě se z nás stanou blbci,když s vámi budem hrát tuto hru,nebo točit telenovelu. Už se stali.....
body3 Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Tady se člověk opravdu zasměje :-) Ano jsem student stejně jako Podzimek , stejně tak studujeme na stejné škole (raději nebudu jmenovat) protože mi je 26 tak si dovolím mít manželku i když si někteří myslí že asi ne a protože si musím také nějak vydělávat tak mám také obchodního partnera i když to bych mohl nazvat i jinak třeba jako kolega nebo myslím že i dobrý kamarád . ještě nějaké otázky ? rád odpovím .. čísla hodinek bych velmi rád napsal ale musel bych odepnout pásek což neumim . A ctěná choť je jakého živočišného druhu?
dadasys Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Tady se člověk opravdu zasměje :-) Ano jsem student stejně jako Podzimek , stejně tak studujeme na stejné škole (raději nebudu jmenovat) protože mi je 26 tak si dovolím mít manželku i když si někteří myslí že asi ne a protože si musím také nějak vydělávat tak mám také obchodního partnera i když to bych mohl nazvat i jinak třeba jako kolega nebo myslím že i dobrý kamarád . ještě nějaké otázky ? rád odpovím .. čísla hodinek bych velmi rád napsal ale musel bych odepnout pásek což neumim . Proboha, ten člověk má ale fantazii!
VrsekShop Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Tady se člověk opravdu zasměje :-) Ano jsem student stejně jako Podzimek , stejně tak studujeme na stejné škole (raději nebudu jmenovat) protože mi je 26 tak si dovolím mít manželku i když si někteří myslí že asi ne a protože si musím také nějak vydělávat tak mám také obchodního partnera i když to bych mohl nazvat i jinak třeba jako kolega nebo myslím že i dobrý kamarád . ještě nějaké otázky ? rád odpovím .. čísla hodinek bych velmi rád napsal ale musel bych odepnout pásek což neumim . mimochodem jak psal,že jsme spolužáci-doufám že Vám došlo,že je mi také 26 let. Pan NIGHTinGALE by asi můj otec být nemohl. Ale obdivuji ho,protože v e-mailu dokáže mluvit i vážně. -to také potvrzuje,že toto fórum je jen pro smích a ne pro jiné účely,zde se dobře léčí např. deprese
mnovace Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Jen jsem Vám všem chtěl dát na vědomí, že jsem byl vždy proti ZRUŠENÍ klecových lůžek. Teď vidím, že jsem měl pravdu.
VrsekShop Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Tady se člověk opravdu zasměje :-) Ano jsem student stejně jako Podzimek , stejně tak studujeme na stejné škole (raději nebudu jmenovat) protože mi je 26 tak si dovolím mít manželku i když si někteří myslí že asi ne a protože si musím také nějak vydělávat tak mám také obchodního partnera i když to bych mohl nazvat i jinak třeba jako kolega nebo myslím že i dobrý kamarád . ještě nějaké otázky ? rád odpovím .. čísla hodinek bych velmi rád napsal ale musel bych odepnout pásek což neumim . Proboha, ten člověk má ale fantazii! Zato Vy ji bohužel postrádáte...
majitelrolex Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 dík :-) asi začnu psát knihy tady z toho fora by určitě jedna byla :-) Název :čechy anebo polibte mi prdel napsal: XXX Kesner , XXX podzimek , tlupa blbců po internetu a teď by to mělo spousty pěkných kapitol ...
klobadysek Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 majitelrolex: "čísla hodinek bych velmi rád napsal ale musel bych odepnout pásek což neumim ." Pokud neumis odepnout pasek tak to bude docela problem prodat, predpokladam ze si kupujici prinese sebou sekacek na maso. Diky, super vlakno.!!
body3 Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 dík :-) asi začnu psát knihy tady z toho fora by určitě jedna byla :-) Název :čechy anebo polibte mi prdel napsal: XXX Kesner , XXX podzimek , tlupa blbců po internetu a teď by to mělo spousty pěkných kapitol ... Nemusíte o sobě mluvit jako o tlupě, vždyť jste jen dva
decebal Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Tady se člověk opravdu zasměje :-) Ano jsem student stejně jako Podzimek , stejně tak studujeme na stejné škole (raději nebudu jmenovat) protože mi je 26 tak si dovolím mít manželku i když si někteří myslí že asi ne a protože si musím také nějak vydělávat tak mám také obchodního partnera i když to bych mohl nazvat i jinak třeba jako kolega nebo myslím že i dobrý kamarád . ještě nějaké otázky ? rád odpovím .. čísla hodinek bych velmi rád napsal ale musel bych odepnout pásek což neumim . Odepnout pásek by měli vaši tátové a zmalovat vám prdele! Místo abyste se učili, lelkujete u Internetu.
kubson Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 jako sranda, ale navrhoval bych to tady ukončit
VrsekShop Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 Tady se člověk opravdu zasměje :-) Ano jsem student stejně jako Podzimek , stejně tak studujeme na stejné škole (raději nebudu jmenovat) protože mi je 26 tak si dovolím mít manželku i když si někteří myslí že asi ne a protože si musím také nějak vydělávat tak mám také obchodního partnera i když to bych mohl nazvat i jinak třeba jako kolega nebo myslím že i dobrý kamarád . ještě nějaké otázky ? rád odpovím .. čísla hodinek bych velmi rád napsal ale musel bych odepnout pásek což neumim . Odepnout pásek by měli vaši tátové a zmalovat vám prdele! Místo abyste se učili, lelkujete u Internetu. Pro Body3: Všeobecně je známo,že blbe myslel vás,ne nás dva A pro Vás pane DECEBAL:Váš táta to asi neudělal a je to poznat,náš to udělal! Jinak pokud máte zájem,tak já si na chvilku zahraju na Vašeho tátu a klidně Vám pár na vyučenou dám,třeba Vás ještě napravím...
klobadysek Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 [Jinak pokud máte zájem,tak já si na chvilku zahraju na Vašeho tátu a klidně Vám pár na vyučenou dám,třeba Vás ještě napravím...] Co to, co to? Jeste vcera se nekdo nerad pral pokud se nemusel branit nebo branit slabsi.... vrsekshop: "Ale já se neperu,jen když se bráním,nebo někoho jiného..."
majitelrolex Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 já myslím že vůči němu už to bude zbytečné
Klokan Odesláno 13. března 2007 Nahlásit Odesláno 13. března 2007 No, já vidím toho obchodního partnera jako živého: Jižní typ s rumunským pasem, postávající před vatikánským náměstím s dekou na které má rozložené kabelky, sluneční brýle, pásky, peněženky a hodinky světových značek a obezřetně se rozhlíží jestli nejde polda... :-)
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.