Přejít na obsah

fake rolex

milankosut

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 492
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Odepnout pásek by měli vaši tátové a zmalovat vám prdele! Místo abyste se učili, lelkujete u Internetu.

Pro Body3: Všeobecně je známo,že blbe myslel vás,ne nás dva

A pro Vás pane DECEBAL:Váš táta to asi neudělal a je to poznat,náš to udělal!

A nemlátil vás přes hlavu? To by mnohé vysvětlovalo.

To Vám tak dlouho trvalo vymyslet tuto absurditu?,Běžte si raději lehnout nebo Vám praskne hlava-bez urážky

MYslím to vážně,pokud máte zájem,já si na Vašeho tátu zahraji a dám Vám za vyučenou!!!

Odesláno
Njn jenže k takovejmhle obchodům se jen tak nepřičichne ! Ani já tolik nevydělávám ale snažim se jak to jde abych se dostal co nejvíce z Čech protože tady opravdu peníze nenajdete .

Tak já zase zkusím hádat.

Protože v Čechách peníze nejsou, živíš se v LA - píšeš scénáře v Hollywoodu.

Odesláno

Pro Body3: Všeobecně je známo,že blbe myslel vás,ne nás dva

A pro Vás pane DECEBAL:Váš táta to asi neudělal a je to poznat,náš to udělal!

To Vám tak dlouho trvalo vymyslet tuto absurditu?,Běžte si raději lehnout nebo Vám praskne hlava-bez urážky

MYslím to vážně,pokud máte zájem,já si na Vašeho tátu zahraji a dám Vám za vyučenou!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Odesláno
to pak něco vypovídá o tom jaké obchody provozuji jestli prodávám Fake nebo origoš !

Čili abychom to uzavřel, důvod prodeje těch "rolex" asi není ten, že nemáte na splátku na dům ... tak?

Odesláno
Njn jenže k takovejmhle obchodům se jen tak nepřičichne ! Ani já tolik nevydělávám ale snažim se jak to jde abych se dostal co nejvíce z Čech protože tady opravdu peníze nenajdete .

Tak já zase zkusím hádat.

Protože v Čechách peníze nejsou, živíš se v LA - píšeš scénáře v Hollywoodu.

wow mame tu celebritu svetoveho formatu :)

Odesláno

Kanály můžeš kopat i tady, ne?

Odesláno

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Kdo se směje naposled...........

na internetu se to machruje,ale z očí do očí se hodně lidí usměrňuje :)

Odesláno

....já si na Vašeho tátu zahraji a dám Vám za vyučenou...

myslím že s ten jeho druhej kámoš je máma tak bacha má s tím zkušenosti!!!

Frajer vydělává 200K měsíčně a prodává Rolexky za 120 pradon za 240K na aukru a to za cenu 5K ha ha ha:lol:

Odesláno

Kanály můžeš kopat i tady, ne?

děláš si nepřátele,doporučuji na chvilku zmlknout.

ne to byla sranda,ale taky by nemusela!!

Vymysli už konečně něco pořádnýho

Odesláno
to midloch: nikdy jsi neslysel o excentrickych milionarich??? :)

ano, tenhle ale vybočuje je to retardovaný tlučhubomilionář s falešnýma Rolexama co dostal na vánoce od manželky pradon od obchodního partnera z LA se kterým si dopisuje brilantní češtinou, vlastně opět je tu manželka která neřeší hodinky za 240K ale nemá na splátku domu tak je prodává na aukru, ha ha ha.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...