Piplík Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Malé ale krásné (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 1. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2019 Další staré modré.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Kdysi jsem si vybíral hodinky, náhradu za hodinky, co mi sebrali u bazénu ze skříňky. A nadchl mě kovově modrý ciferník, vodotěsnost a vůbec všechno u kvarcek Pierre Helvet. Celé týdny jsem váhal, byly za dva tisíce a to bylo před dvaceti lety dost, aspoň na mě.... Po pár letech jsem začal chodit s mobilem a čas na ruce mne nějak přestal trápit, tak roky ležely v šuplíku. Až předloni jsem se kdovíproč rozhodl, že je začnu zase nosit, nechal jsem jen vyměnit baterku a jdou. A pak jsem na internetu zjistil, že Seika automaty se dají pořídit jen za da tisíce. Bez japonské záruky, ale dostaly do cenového pásma, kam jsem si troufl. A nejvíc mi padly do oka modrásci, jejichž design byl skoro podobný - každopádně to ošidilo všechna doma, nejsou to žádníchronouši. Samozřejmě to nebyl konec, v mládí byly hodinky moje velké téma a za ta léta bez hodinek vznikla jistá nadrženost, a do toho jsem byl vystaven Seiko nákaze.Celkem to propuklo, aktuálně mám čtvery... Ale to je zas jiný příběh. Fotky jsou jenom momentky, jakože nekecám ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 2. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2019 Teda ale sklíčika jsem mohl otřít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 3. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2019 Jo, modrý jsou fajn! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vozman Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 (upraveno) Mám rád modrou... Upraveno 4. března 2019 uživatelem Vozman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 4. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2019 A dnes s kolegama na pivku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 5. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2019 Po vyčištění sklíčka zespodu a cifru jsou jako nový :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2019 Patria aj sem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Argon Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 (upraveno) taky trocha modrý Upraveno 14. března 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 14. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2019 great blue hole sou taky modrý .... to dá rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 24. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2019 Trochu modrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchman99 Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 Tak snad sem také mohu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 25. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2019 modrá je fakt dobrá a Omega modrou umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 Už jsem je sem asi taky dával: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 26. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2019 modrá je fakt dobrá a Omega modrou umí Nádherný hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se