Josef01 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Kamarád má GLK 220 v naftě a je spokojenej, spotřeba 8-9l (léto-zima)
tenge Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Ja musím dat k dobru jednu info.. Vezmi manželku at si sedne za volat. Má ač ma sice jen 163cm tak při vypumpovani sedačky měla mizernej výhled z bmw a audi (a to jsme zkoušeli od q přes x) pak si bohužel/bohu dík sedla do RAV..takže teoreticky vyber super, ten mám za sebou ( pekne 2 mesice), ale stejnak ma celkem vlivné slovo ta co s tím bude jezdit..
TomCZ Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Subaru Outback - nafťák - spotřeba 6-6,2 l, bez ohledu na roční období, ale je fakt, že najedu ročně 50 tkm...
Josef01 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Bez ohledu na počasí? Takže zimní gumy a jízda na sněhu je stejná spotřeba jako letní po asfaltu?
TomCZ Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Bez ohledu na počasí? Takže zimní gumy a jízda na sněhu je stejná spotřeba jako letní po asfaltu? Fakt, teď mám průměr 6,2 l...cvaknu Ti to mobilem zítra, chceš-li
Josef01 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Pokud máš v zimě stejný průměr jako v létě tak pak to žere v létě víc, než by muselo. Fyzika se oblafnout nedá (tedy studený motor, valivý odpor pneu a vozovky atd.
TomCZ Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 to máš pravdu, něco sice vezme klima a hodně záleží imho na pneumatikách
Hasňa Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Zase jezdis pomaleji, gumy jsou vetsinou uzsi, klima nejede porad na plny vykon,..
martin.L Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Tak pobavilo ma vela prispevkov,no Q7 ze ma malo miesta oproti honde crv je vazne uz gol!Do vlastnej branky..crv je o par tried (cenovo,vybavou,..) a taktiez ide o par cisel mensie auto,ako vnutornym priestorom,tak kufrom..A ze sa za 30 000e neda ani zohnat s km do 50t nebudem ani rozoberat! Porovnava sa tu neporovnatelne! Lexus ked uz,tak 450 h,urcite nie 350..spotreba sa tam nejak nezmesti! No dizajn im usiel uplne, vyzera ako neosupany zemiak!nZene kup co sa jej paci..s primeranou motorizaciou..moja ma momentalne Q7,6l a je spokojna..je to vec vkusu,moznosti,..
Jeremy Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Ale něco málo už se ti tam posralo, ne? Doporučovat auto, že skoro bez problémů ujede 120tkm, to jsme dopadli. :D To moc nechápu - samo vod sebe se tam nerozbilo nic - diferenciál jsem si rozbil sám, přesně vím kdy a jak.A nedoporučuju ho proto, že vydrželo 120, ale protože je super - parádní jízdní vlastnosti, prostor, ovládání.. A když už o tom mluvíš, myslím, že to, že ve 120 funguje fakt všechno, včetně poslední žárovičky v interiéru, kterej je furt jak novej, není úplně obvyklá věc. Zkus se podívat na kůži sedadel ve Volvu XC90 ve 120 - obvykle je to na výměnu.
laskajefajn Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Asi jsem jiný ale když mám na auto za 30 tisic éček tak neřešim jestli mi to žere o litr nebo o dva vic nebo min... Moje volba by byla BMW 5 X Drive,třilitr v naftě.
VasekN Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Pokud chceš SUV do spotřeby 10 litrů a aby bylo trochu větší bude to muset být téměř s určitostí diesel. Výrazně pod deset se dostaneš podle mne jen u aut jako sou Octavia Scout a podobná kategorie. Velký SUV typu X5 Q7 berou cca 10 l téměř určitě.
Josef01 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Kamarád si objednal nový Fiat Freemont. Já bych sice Fiat nechtěl, ale jinak to vypadá designově pěkně, není to drahý, prostoru dost, žrát to bude taky málo a s tím nájezdem to vydží min. 5-6 let.
panedge Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Velky SUV a spotreba pod deset litru je defacto nerealna,s benzinem nerealna.Ja mam s X5 3.0D prumer 11,5,hlavne jezdim po meste teda.Samozrejme na delsi trasy neni problem jet za 9.Takze za me diesel a X5 muzu doporucit.Akorat je drahej servis,gumy atd,ale s tim se musi u premiovyho SUV pocitat.
montemar Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 vetsina aut v podobne cenove tride je na jedno brdo. dily a soucastky vyrabi stejni dodavatele na stejnych linkach. pro FIAT i pro BMW. viz VALEO, MAGNA, BOSCH, HELLA, a mraky dalsich... takze maximalne blok motoru a karoserie je vyrobena v automobilce.
Josef01 Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Asi ne pro všechny Fiaty, Freemont se vyrábí v USA.
laskajefajn Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Velky SUV a spotreba pod deset litru je defacto nerealna,s benzinem nerealna.Ja mam s X5 3.0D prumer 11,5,hlavne jezdim po meste teda.Samozrejme na delsi trasy neni problem jet za 9.Takze za me diesel a X5 muzu doporucit.Akorat je drahej servis,gumy atd,ale s tim se musi u premiovyho SUV pocitat. Jezdíš do autoriz.servisu? Já jsem ted byl na oleji filtry atd a Stratos autoruzák za šestku což si myslím že jde.
Viktor Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Lexus RX hybrid jezdí na benzín pod 10.
panedge Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Jezdíš do autoriz.servisu? Já jsem ted byl na oleji filtry atd a Stratos autoruzák za šestku což si myslím že jde.Samozrejme,jezdim tez do Stratosu,ja to mam za 15.
panedge Odesláno 23. února 2013 Nahlásit Odesláno 23. února 2013 Lexus RX hybrid jezdí na benzín pod 10.Aha,tak s hybridem nemam zadny zkusenosti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se