Cyril Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 V 27. 2. 2013 v 11:50, instant napsal: nejde mi o flame, ale za takyto dizajn sa v taliansku vracaju diplomy, v lepsich rodinach potom prepisuju testamenty a podavaju ziadosti o sudom nariadenu zmenu priezviska.. Dokážeš si představit, kdyby se nám všem líbila stejná auta, ženský nebo hodinky? A řeči o dobrém vkusu či praktičnosti do toho prosím nepleť. Někomu se líbí přismahlé baby s kníry pod nosem, někomu Ford Capri. Někdo má rád kluky a jiný zase zaplesá při pohledu na funkcionalistickou kostku. Já bliju z terénních aut s nízkoprofilovými leštěnými koly a ze zlatých řetězů na zpocené šíji rapujícícho černocha. Další si zase rád připlatí vstupenku na Wrestling a přesto se necítí být mentálně pozadu. Tohle auto o kterém píšeš se určitě může líbit i někomu, kdo není úplnej magor, i když za to v Itálii berou vysvědčení z páté třídy. Na druhou stranu těch aut z Itálie, s řekněme, kontroverzním designem znám také pár. Takže je to spíš o vkusu určité cílové skupiny. Jsem ale zvědav, co se z tohohle vlákna nakonec vyklube.
sureshot Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 cyril! pekne si to... az som skoro slzu musel potlacit
panedge Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 m.n-jasny,mas pravdu.Ja to bral jako oba zakladni morory benzin vs nafta.
instant Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 V pohode, primer s talianskom bol pouzity ako na krajinu kde si na peknych veciach davaju zalezat, je to pre nich ista hodnota. Nechapem ten ciernobiely pristup a reci o magoroch. Armada je neforemna krabica, toto nema s automobilovym dizajnom nic spolocne, to je proste fakt. Stary range vyzera a aj bude vyzerat ako pekne stare auto, toto je hnusne uz teraz a o 30r si na to nikto ani nespomenie.
Cyril Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 V 27. 2. 2013 v 13:42, instant napsal: Stary range vyzera a aj bude vyzerat ako pekne stare auto, toto nikto ani nespomenie.S tímhle souhlas. I když...abychom se nedivili. Možná bude za 30 roků na tyhle auta někde USA existovat klub...
montemar Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) tak v tom pripade se ti nelibi prirozene ani navigator .. .. mimochodem, ktere SUV design made in italy je jakoby peknej? ja nevim, ze by vubec nakej byl,... Upraveno 27. února 2013 uživatelem montemar
Hasňa Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) No, musim za sebe rict, ze ten Nissan je skutecne nesmirne hnusny, divne zdeformovany; vypada to jako svarenec tri ruznych aut. A Navigator s nim vubec nejde srovnavat, to je lety provereny, konzervativni vzhled, zadna kulata strecha nad kabinou pokracujici rovnou strechou na kufrem a k tomu napuchle blatniky. IMHO. Upraveno 27. února 2013 uživatelem Hasňa
montemar Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 to si nemyslim. jedna z ikon suv, mitsu pajero ma taky nafoukly blatniky.., a co.. .. osobne, ja spis resim vnitrek a jizdu... nez exterier.. ten at se komu libi nebo nelibi, je mi fuk. ja se za jizdy na auto zvenku nekoukam
honzyk Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 V 27. 2. 2013 v 8:47, quaero napsal: Po tehle variante jsem taky koukal. Jedna pekna je k mani tady: http://www.tipcars.c...mt-3932310.html Kolik tahhle konfigurace (automat + awd + benzin) tak zere? 8 litru? Koukám že bedan už stihnul odpovědět dřív, já jel tehdy v syrové předváděčce, v zimě takže mi to ukazovalo okolo 10 (navíc kdo ví kdo a jak v tom jel přede mnou, já si extra palubák nenuloval), takže až si motor sedne tak bych těm 8 bez obav věřil.
Návštěvník Zmizík Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 V 27. 2. 2013 v 8:32, panedge napsal: Mas to blbe.Porovnavej stejny motory-35i stoji 1477 a 3.0D 1470,takze nafta je jeste levnejsi.40d je s dvema turbama,to je vyssi level.Sem to porovnával podle výkonu, proč bych to měl srovnávat s nějakou plečkou? Výkon jako 35i má 40d, obsah to má 3 litry voboje. Dvě turba ale považuju za zásadní nevýhodu, na mě je i jedno hodně. Ale mně je to fuk, nechtěl sem tady sklouznout do flame benzín vs. dehet. Kdo jezdí dehťákem, bude si ho vobhajovat, i kdyby vod toho sm.děl vod hlavy k patě a udusil smradem z duplexu půl planety. :D
tmoris Odesláno 27. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) hele tak me napada. maji nektery z tech SUV potize v beznych podzemnich garazich typu arkady, chodov apod? edit: mam na mysli vysku auta. dneska jsem byl na smichove a ty omlaceny tycky co meri i uvnitr garazi vysku me trosku znepokojily.. Upraveno 27. února 2013 uživatelem tmoris
Lion Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) V 27. 2. 2013 v 18:29, tmoris napsal: hele tak me napada. maji nektery z tech SUV potize v beznych podzemnich garazich typu arkady, chodov apod? edit: mam na mysli vysku auta. dneska jsem byl na smichove a ty omlaceny tycky co meri i uvnitr garazi vysku me trosku znepokojily.. Cyril (s defendrem mam dojem), to nekde psal... ze u nekterejch ma bobky a do druhych si netroufne vůbec... je tam reálná možnost i u X5 apod. Upraveno 27. února 2013 uživatelem Lion
Josef01 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 V 27. 2. 2013 v 18:29, tmoris napsal: hele tak me napada. maji nektery z tech SUV potize v beznych podzemnich garazich typu arkady, chodov apod? edit: mam na mysli vysku auta. dneska jsem byl na smichove a ty omlaceny tycky co meri i uvnitr garazi vysku me trosku znepokojily.. Tak stačí mít něco na střeše (box) a je to hned. XC-90 projede na Arkádách taktak a když si vevnitř špatně najedeš, tak sejmeš buď nějakou ceduli, nebo roh panelu.
Jeremy Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 V 27. 2. 2013 v 18:29, tmoris napsal: hele tak me napada. maji nektery z tech SUV potize v beznych podzemnich garazich typu arkady, chodov apod? edit: mam na mysli vysku auta. dneska jsem byl na smichove a ty omlaceny tycky co meri i uvnitr garazi vysku me trosku znepokojily.. S X5 jsem nikdy po Praze ani jinde neměl problém.
Cyril Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Můj plně nastrojenej Defender (stan, kufry, lopaty, děla ) má na výšku přesně 245cm. Měřil jsem ho kvůli řazení při nalodění na Island. Ale to je extrém. Normálně Defík na standardních kolech bez liftu nemá s podobnými garážemi žádné těžkosti. S Discovery 4 je to ještě víc v pohodě. Většina garáží je kolem 195-210cm a tam se tyhle auta vlezou úplně v klidu. A když si nejsem jistej, tak ho na vzduchových měchách snížím na tu nejnižší polohu. Ta má dokonce i další doplňkovou funkci "zamknuto", která nedovolí zvýšení ani při větší rychlosti. V nejnižší poloze je potom auto vysoký skoro jako normální placka. Je to poloha určená pro podzemní garáže, na pohodlnější vystupování a nastupování a na automatické zapojování vleku, když je člověk sám a nemá nikoho, kdo by mu pomohl zapřáhnout oje přívěsu na plachetnice, letadla, obytňáku a podobné opičárny.http://www.youtube.com/watch?v=gsnUpSbDEyc minuta 2:48 vzduchové zapojení vleku. Takže neamerické SUV nemá většinou s podzemními garážemi problém. Upraveno 27. února 2013 uživatelem Cyril
instant Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 V 27. 2. 2013 v 14:02, montemar napsal: tak v tom pripade se ti nelibi prirozene ani navigator .. .. mimochodem, ktere SUV design made in italy je jakoby peknej? ja nevim, ze by vubec nakej byl,... ja nehovorim ze taliani robia krajsie SUV, ak vobec nejake vytvorili okrem Lamba, neviem ci mas problem pochopit metaforu. Vyssie to vysvetlujem preco som pouzil prave taliansko. Vyrabat skarede veci je odsudeniahodne. Kto sa ma na to pozerat v zapchach kua. A na parkovisku. A pred domom. Platis tak nech to aj vyzera, nie? ono aj ten traktor sa da nakreslit tak, ze mas chut si ist zablbnut na pole s radlicou koncim off topic s tym ze Lexus RX hybrid
Hasňa Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 To nove Disco je bomba. Skoda, ze na nej nikdy nebudu mit.
Cyril Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Odesláno 27. února 2013 Pár set kilometrů mám jako spolujezdec "odsezeno" i v tomhle GL. Pokud bych nebyl LR pozitivní, šel bych možná i do téhle varianty. Ale omlouvám se, tady se dle zadání nevejdeme do spotřeby a s penězi to bude asi taky trochu těsný..... A chybí vyhřívání čelního skla!
tmoris Odesláno 27. února 2013 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2013 V 27. 2. 2013 v 20:37, Cyril napsal: Pár set kilometrů mám jako spolujezdec "odsezeno" i v tomhle GL. Pokud bych nebyl LR pozitivní, šel bych možná i do téhle varianty. Ale omlouvám se, tady se dle zadání nevejdeme do spotřeby a s penězi to bude asi taky trochu těsný..... A chybí vyhřívání čelního skla! jo to by taky nemuselo byt spatny.. ale mozna uz je to prece jen prilis velky hovado, x5 mi prijde takova normalnejsi (aniz bych porovnaval papirovy parametry).. jedna mozna takova kacirska, ke ktere me navedl jeden mistni clen. jak se stavite k prestavbe nejakeho takovehoto hovadka na lpg? nezajimaji me ani tak filozoficke postoje, ale spis otazka chovani motoru, jizdni vlastnosti..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se