Návštěvník swanieck Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 dobrý večer pánové, nepokročilý začátečník by se rád zeptal na názor pokročilých....co vy na to? Líbivé, letecké retro...automaty, strojek made in Japan viz popis...a to vše za cca 500 USD+porto. Samozřejmě, že v nich netřeba hledat kvalitu ze Schaffhausenu a knížepán velký Karel by s tím nepodložil ani kývající se stůl:sad01_anim: Ale na ruce, ne příliš majetného pilota, chrono-začátečníka, by mohl tento aparát udělat dojem na jiné začátečníky:rolleyes: Budu vám vděčný za váš názor, který mě snad přivede rozhodnutí, zda zhřešit a nebo těch pár dolarů odložit do hrníčku s nápisem FORTIS B 42. Děkuji. Wanieck Mechanical self-winding MovementFeatured hackDate display functionDay of the week display function (7Day)Water resistant: water pressure316L Stainless Steel Case Material:Mineral curved glass: Hard windshieldSkeleton case backCase diameter: 45mmThickness : 13mmlug width : 22mmGenuine leather strap WANCHER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 nějak mi tam nenaskočil obrázek...tak snad se to povede tentokrát Wanieck Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 (upraveno) Za 500 dolaru tuhle hrůzu?!?! :-( To je hodne nepovedena kopie, a to počítání dnu je ultrablbost :-) Kup si něco od Steinu nebo Archimede nebo Laco, ale na tohle zapomen! Upraveno 27. února 2013 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 sorry...uklepl jsem se, cena nemá být 500 USD, ale 200 USD...za tyto peníze bych nemohl od LACO získat ani quartzky a PHILIP STEIN jsou designově fakt dost děsivý...jako staroměstský orloj. W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Myslel jsem Steinhart. Jinak tyhle jsou i za 200 dolaru hrozny. Dalo by se o nich uvažovat, kdyby ti dali těch 200 dolaru :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Franta má pravdu, je fejk a ještě hnusnej Spoř na B42 a ať má dušička pokoj, kup si zatím nějaký seiko, udělal jsem to stejně a teď mám klid, respektive budu ho mít s GSG9 na ruce:smile_anim: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Ahoj swaniecku, vykašli se na ně. Všechno je na nich blbě. Rozepisovat se o tom ani nemá cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Zdravím kolegu - nemajetného pilota (BTW to jsme asi všichni kromě boeingářů od ČSA)Jak už napsali jiní chronopacienti, ty hodinky jsou fakt hnusné. Takový stroj by měl člověka těšit, což bych od těchhle moc nečekal.Nicméně, aby kritika byla konstruktivní: Rozhodně můžu z vlastní zkušenosti doporučit Citizen Skyhawk - to jsou nesmírně odolné, robustníhodinky, mají pásmové časy (asi 30), jsou opravdu chytré, navíc solární quartz, takže přesné a bez nutnosti měnit baterky. Přestože jsemsi nedávno pořídil na parádu fliegery od Orisu, létam s Citizenkami, protože do letadla fakt poslouží (countdown timer, stopky, UTC,logáro na převody - to jsem teda nikdy nevyužil). Sice to není zrovna haute horlogerie, ale tady jde přece jen spíš o účel, ne? A rozhodněvypadají stylově. Dají se dnes sehnat od 350 USD (např. zde http://www.chrono24.cz/citizen/blue-angels-skyhawk-mens-watch-jy0064-00l--id1972548.htm)A na závěr si dovolím vyslovit názor považovaný zde za kacířství nejhrubšího zrna a určitě mě za to někdo krutě vyplísní (nebo přímozjebe), ale podle mě třeba takové Breitlingy, které tady kdekdo vzývá jako nirvánu leteckých hodinek, jsou do éra úplně na h****.Na Navitimeru není na první pohled poznat ani kolik je hodin Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Jo, zato tyhle Citizeny jsou vrchol přehlednosti a jednoduchosti :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Ahoj, ty Wanchery jsou hrozný, nezlob se za můj názor, ale i lecjaký čínský atrapy ( Parnis ) to dokáže udělat a hlavně zabalit do vábnějšího obalu. Radši je neber. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 Nekupuj si totok - WANCHER FLIEGER. Kup si něco od Archimede...Sienhart....nebo ty Fortis(neuděláš chybu ani s jedněma a pokud tě omrzí, vždy je šance slušně je prodat, na rozdíl od těch tvých favoritů) Tak zní moje rada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 pánové díky moc za názory..... já to tam kdesi hluboko podvědomě také tušil. Ale co naplat...ty hodinky vypadaly jednu chvíli jako náhražka za "BIG PILOT" a zaujal mě na tom ten automat za pár korun.....a já vlastně ještě automaty vůbec neměl a to už jsem velkej chlap. Na ty IWC ale nemám 200 tyček a také mám docela tenké zápěstí a tak bych to viděl na průměr 42-43 max. Budu se soustředit na ty FORTISky (Fortis 595.10.46).....A ještě jedna poznámka. Na palubě letadla to chce co nejjednodušší ciferník. Ty tachymetry a různé stopky už patří tak trošku historii. Dříve se ale podle těchto pomůcek létalo a navigovalo. Při dnešní úrovni avioniky i v sportovních letadlech pilot vlastně žádné hodinky nepotřebuje. Je to jen otázka parády a tradice jako u myslivců zelený klobouk. Ale proč si nějaké ty malé radosti nedopřát, že? Chlapečci si tak rádi hrají.... Wanieck Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 To jsou ony............elegantní, jednoduché a ve tmě prý docela svítí...co si víc přát. W Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 27. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2013 (upraveno) No jasně, třeba tyto Upraveno 27. února 2013 uživatelem M-72 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Jo, zato tyhle Citizeny jsou vrchol přehlednosti a jednoduchosti :-))) Ok, máte pravdu - taky je tam toho dost. A pro puristu to není to pravé (ale slouží dobře). Každopádně, pán chtěljednoduchý automat, tak mě ještě napadá, že Rusové taky umí udělat slušný, přesný automat za pár korun i s průhlednýmdýnkem. Poslední dobou to i designově není špatné. Takže co ještě jako předskok ke skvělým Fortiskám zkusit nějakéVostok Europe? Ceny leckde od 5000 Kč. Mám Vostok Europe Rocket N1 a jsou výborné... Tedy až na jednu drobnost,a to docela podstatnou - datum nelze nastavit speciální polohou korunkou, musí se točit ručkama, což někdy znamenátřeba půl hodiny točení I tak se ale prolítly v C208 nad Grand Canyonem a šlo jim to :-D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 ahoj, kup si zatial tieto fliegrseika (SNZG15) a setri na fliegrfortis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 (upraveno) To jsou ony............elegantní, jednoduché a ve tmě prý docela svítí...co si víc přát. W Do těhle běž, měl jsme je na foru jako první hodinyk, takže tu někde jsou a byly super, měl jsme je moc rád a svítili moc hezky a antirefex je všeobecně na fortisech moc pěknej Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. února 2013 uživatelem Moty123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 A co POLJOT AVIATOR I.......Tak tyhle by se mi také líbí, ale už je asi nikde nekoupím...he he he, skoro bych řekl, že se jedná o "ruskou designovou licenci" , že si nějaký ten nápad půjčili od FORTISu. W Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Poljot urcite ok, tady http://www.poljot.at/webshop/catalog/product_info.php?manufacturers_id=10&products_id=550&osCsid=0eab587de3e29b2ceae08f029844316f maji dobry vyber a je to provereny obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2013 Levny fliegery dela Kemmner. To je naprosty minimum, aby to jeste byly dobry hodinky.http://www.ebay.de/itm/Kemmner-AVIATOR-45-mm-Automatik-/300866187642?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item460d05b17a#ht_1562wt_1012 Nebo starsi Kemmner Military.http://www.ebay.de/itm/Kemmner-Militar-W-1954-in-besten-Zustand-aus-KD-6-2011-Miltaruhr-Militarywatch-/261174972809?pt=DE_Kleidung_Schmuck_Accessoires_Uhren_Armbanduhren&hash=item3ccf3dd189#ht_500wt_1012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se