M-72 Odesláno 14. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2015 Premiový pilotky od štajnharta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wagoneer Odesláno 6. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2015 Tak tedy do správného vlákna: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 Constellation Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2015 ConstellationPrebrusoval si i to dynko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 NE. Nebylo potřeba. pouze leštěné hrany jsem vzal capecodem a jen lehce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neus Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2015 Jedny takové Primky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 Druhá tvář i s bonusem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 jak si tam toho pavouka dostal? neuveritelny:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 (upraveno) jak si tam toho pavouka dostal? neuveritelny:)))poprosil jsem ho, ať chvilku vydrží, než ho vyfotím Ne, vážně -našel jsem ho při sekání trávy a chvíli jsem ho tam aranžoval, byl v pohodě Upraveno 11. srpna 2015 uživatelem romulada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2015 haha chrono silenstvi:))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 12. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2015 Prim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) Glycine Airman SST12 Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem jenik77 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 FullSizeRender.jpgGlycine Airman SST12Super,kolikrat si rikam,proc mraky vyrobcu cpe pruhled tam,kde se to nehodi,moznosti,jak udelat krasny plny dynko je hrozne moc,tohle neni preplacany,ale vystizny a vkusny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) Druhá tvář i s bonusem:)Parádní pavouček....to je povedená fotka Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem Lihard Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 souhlasím. navíc se jim povedlo udělat letadlo, které může být concordem i tupolevem, tedy nadzvukovým dopravním letadlem, kterým je tento model věnován. Super,kolikrat si rikam,proc mraky vyrobcu cpe pruhled tam,kde se to nehodi,moznosti,jak udelat krasny plny dynko je hrozne moc,tohle neni preplacany,ale vystizny a vkusny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JZED Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) Honzo myslím, že to spíš má spojitost na Boeing Supersonic projekt ze 70tejch, ale dýnko je to parádní, vydržím se na ně dlouho dívat. Paráda a díky, že jsi mi k nim otevřel cestu... :-) Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem JZED Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 já si myslím, že všeobecně s SST - Super Sonic Travel, tady je pěná recenze: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72021-glycine-airman-sst-12/?hl=%2Bglycine+%2Bairman ale to už jsme úplně OT, pardon Honzo myslím, že to spíš má spojitost na Boeing Supersonic projekt ze 70tejch, ale dýnko je to parádní, vydržím se na ně dlouho dívat. Paráda a díky, že jsi mi k nim otevřel cestu... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 31. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2015 Jedna Cesna na Alpinách Startimer Pilot chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 1. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Pridam aj ja dve fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 6. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2015 IMPOZANTNÍ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se