Přejít na obsah

Hledá se moderátor.

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 259
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 19:00, utrejch napsal:

Chorche

Děkuji. Je to pro mě čest :D

V 12. 3. 2013 v 19:04, Jakubisko napsal:

onney

Je fakt, že co změnil práci, tak by na to mohl mít čas :) A určitě by byl fér.

Doplňuji tedy ještě kandidáta - onney.

Návštěvník tolja
Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 18:27, Dantechno napsal:

vraby

laskajefajn, nebojaksetomenuje

Odesláno

Konklave zacala...

Ja jsem out. Nemam plnohodnotny HW ani pripojeni. A v praci jsou na web restrikce, tam si neskrtnu.

Ale onney, to neni spatny napad, nevsiml jsem si, ze by byl nejak spojeny s nejakou klikou (jako treba ja).

Myslim, ze 3 kousky modu obcas za sebe (organizovane) zaskakujicich by stacily. 1. Hodinkovy vlakna, 2. inzerce a 3. OT vlakna (nejvetsi humus).

Odesláno

Nenavrhuji nikoho, ale hlásil bych si na úklid prodejních vláken, tzn. přesouval, případně mazal ukončené prodeje. Mohl bych tomu věnovat cca hodinu denně. Žádné další pravomoci nechci a nežádám, jenom bych dělal pořádek.

Návštěvník Snow
Odesláno

Prosil bych, aby jste trochu přemýšleli. Moderátor by měl také něco vědět, jeho kvalifikací by neměla být jen schopnost plkat. Zářným příkladem tohoto druhu na chronomagu je FrantišekH, který si ho plete s facebookem. Místo hodinek je však schopen nabídnout perfektně myčku, skvělé :sad01_anim: . Tohle jméno nemělo být vysloveno ani v legraci.

Mrzí mě, že vypadl bandicoot, můj horký kandidát na moderátora.

Nemám trojku, mám čtyřku, řazenou abecedně :

Frantik

Hasňa

Instant

Roman I

Odesláno

Financ - je tu pořád, je přímý a inteligentní

Chorche - pro něj to bude výzva, nadšenec

Frantik - vrchní prudič, když se správně nasměruje udělá pořádek.

Odesláno

Díky kluci za nominace, ale já na to nemám nervy. Jsem vrchní prudic a když mám blbej den, nezůstal by tu nikdo :-) Všechny tlachaly, nováčky, festinare, rolexaky, slovaky, chytraky, teenagery, pitomce, slevare, rozesirace.....a jejich kamose, bych okamžitě poslal do p....e. A to by tu za tejden nikdo nezbyl. Až se vyklidnim, tak to vezmu. Modum zdar :-)

Odesláno

Není imho dobrý nápad dát na hlas "lidu".

Jsi tu za to odpovědný, tak oslov lidi, s kterými bys tu chtěl spolupracovat.

Někdo z nich Ti určitě rád pomůže.

P.S. Škoda, že do toho bandicoot nemůže vletět, byť je to "stará" struktura.(myšleno pouze ve vztahu k tomuto foru) :)

Odesláno
  V 12. 3. 2013 v 20:17, Frantik napsal:

Díky kluci za nominace, ale já na to nemám nervy. Jsem vrchní prudic a když mám blbej den, nezůstal by tu nikdo :-) Všechny tlachaly, nováčky, festinare, rolexaky, slovaky, chytraky, teenagery, pitomce, slevare, rozesirace.....a jejich kamose, bych okamžitě poslal do p....e. A to by tu za tejden nikdo nezbyl. Až se vyklidnim, tak to vezmu. Modum zdar :-)

A přesně tohle je tady potřeba.

Odesláno

Velice si vazim duvery od nekterych clenu... ale ja bych za soucasneho stavu fora nebyl dobry moderator.

Na nektere veci (urazky a vulgarismy) jsem na netu narozdil od bezneho zivota prilis citlivy (to si uvedomuju) a me bany a mazani by asi byli na zdejsi komunitu silne kafe. To by napred Chronomag nebo Kamil musel jasne deklarovat, ze takove veci tu nemaji co delat.

post-3003-094665700 1363119962.jpg

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...