vor Odesláno 1. října 2015 Nahlásit Odesláno 1. října 2015 V 28. 9. 2015 v 6:45, Jeremy napsal: Plus mínus náhodný výběr z šuplíku.. Těch zbytečností..!Tebe bych nechtěl někde potkat v noci v temné ulici. ))
kilosunky Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Dnesni spolocnici, kazdy z ineho sudka..
Ivan Lelák Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 kilosunky - pěkné, i když zrovna věci, o kterých nemám jasno. Opinel je legenda, ale jeho konstrukce, aspoň se mi to zdá, vylučuje dlouhodobou kvalitu a pevnost usazení čepele v rukojeti, mám pocit, že se hodí jen na jemné práce (viděno mýma očima, kdy kvalitní nůž nesmí mít sebemenší vůli ani po 20 letech). U břitvy, pokud se nechci oholit nebo někoho podříznout, mi taky uniká význam. Ty věci mají fandové, co tomu rozumnějí, můžeš mi to vysvětlit?
Papaya Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 kilosunkyTa břitva je prostě úžasná. Doufám, že už se taky brzo dočkám.
Jeremy Odesláno 2. října 2015 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2015 V 1. 10. 2015 v 21:55, vor napsal: Tebe bych nechtěl někde potkat v noci v temné ulici. ))Mně bys nepotkal, já dycky, když v takový ulici někoho zahlídnu, zdrhám! :-)
kupko Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 Tak objednano a cekam az dorazi http://www.noze-nuz.com/buck/BU3120.php
kilosunky Odesláno 2. října 2015 Nahlásit Odesláno 2. října 2015 V 2. 10. 2015 v 6:05, Ivan Lelák napsal: kilosunky - pěkné, i když zrovna věci, o kterých nemám jasno. Opinel je legenda, ale jeho konstrukce, aspoň se mi to zdá, vylučuje dlouhodobou kvalitu a pevnost usazení čepele v rukojeti, mám pocit, že se hodí jen na jemné práce (viděno mýma očima, kdy kvalitní nůž nesmí mít sebemenší vůli ani po 20 letech). U břitvy, pokud se nechci oholit nebo někoho podříznout, mi taky uniká význam. Ty věci mají fandové, co tomu rozumnějí, můžeš mi to vysvětlit?Opinel je u mna pouzivany len v kuchyni (chaty a podobne), cize len jemne roboty.. A britva je pre radost - paci sa mi.. Geinn ju ponal tak takticko-EDC.. Minule som nou krajal cibulu a poradila si ;-) ..
huhu4d Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Jeeej. Putovny umak s bielymi gumickami
Filip.J Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Mně teda víc zaujal ten druhej, ten vykousanej CF flipper - hezkej! Předpokládám, že je to framelock jako ten Umnumzaan - co je to zač, prosím?
kupko Odesláno 7. října 2015 Nahlásit Odesláno 7. října 2015 Dneska mi novej BUCK pokrtil pri vytahovani z pouzdra prst az na kost holt jsem sikula :-)
kilosunky Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 V 7. 10. 2015 v 20:34, Filip.J napsal: Mně teda víc zaujal ten druhej, ten vykousanej CF flipper - hezkej! Předpokládám, že je to framelock jako ten Umnumzaan - co je to zač, prosím?Jj, je to frame.. Robia ho rusi, konkretne Custom Knife Factory a model je Morrf 3.. Cepel je S35VN a beha na loziskach..
kilosunky Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Njn, ten si pobehal.. Iba u Rastyho bol dvakrat :lol2:
Juraj11 Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Jedna nová hračka a právě dodělané pletence
Klotzman Odesláno 9. října 2015 Nahlásit Odesláno 9. října 2015 Ten spodní to je nějaký Higonokami? Nemoh bys hodit fotku otevřenýho?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se