ZLOjasna Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Dalton cupid otf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 V nožích se nevyznám, hledám dárek, něco jako je toto:zde je prodejce, problém je ten, že prodejce nijak nereagujena objednávku, telefony nefunkční, na facebooku poslední aktivita 3 roky zpěthttp://eshop.okskenoze.eu/noze-s-pevnou-cepeli-c92/veverka-i317/ poradíte kde jinde takový nůž pořídit? pro staršího zálesáka k jubileu, damašková ocel podmínkou, medvěd je strašný plus,rozpočet je max. výše uvedený nůž, pokud je to reálné, ruční výroba preferovaná, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 Podívej se na stránky Dohnalů - sice nebude zdobený rytinou, ale za to skvělá a praktická kudla - zrovna mají v prodeji na webu: http://www.dohnalknives.com/nuz%202016%20Arizona%20zirafa%20damask.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 ZT 0770 je veľmi šikovný nôž. A na svoje rozmery sa aj dobre drží.Bohužel, ZT stále nepochopilo že zlom na rukověti v místě, kde se nůž opírá do dlaně, není zrovna ergonomický.Zkuste si s tím nožem taky něco řezat bez rukavic, za 10-15 minut krásnej puchejř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Díky za odkaz, neznal jsem. Nůž krásný, ale neprojde rozpočet, tak ještě doufám že se mi ten prodejce ozve,našel jsem ještě nějaké další varianty při prolézání netu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Díky za odkaz, neznal jsem. Nůž krásný, ale neprojde rozpočet, tak ještě doufám že se mi ten prodejce ozve,našel jsem ještě nějaké další varianty při prolézání netu.No, jukni este noziarsku imzerciu na knife.cz - mozno tam nieco objavis.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zemlic Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 V nožích se nevyznám, hledám dárek, něco jako je toto:317_2151.jpgzde je prodejce, problém je ten, že prodejce nijak nereagujena objednávku, telefony nefunkční, na facebooku poslední aktivita 3 roky zpěthttp://eshop.okskenoze.eu/noze-s-pevnou-cepeli-c92/veverka-i317/ poradíte kde jinde takový nůž pořídit? pro staršího zálesáka k jubileu, damašková ocel podmínkou, medvěd je strašný plus,rozpočet je max. výše uvedený nůž, pokud je to reálné, ruční výroba preferovaná, díkyhttp://www.sevaknives.cz/ http://www.weles-messer.de/ Tyto jsem videl nedavno na vystave, parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZLOjasna Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Sobotná bavečka s foťákom Rob Amsler Hurricane razor a produkcia Roba Daltona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 http://www.sevaknives.cz/ Pavel Ševeček je kouzelník, některé nože mi hlava nebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) Tak jsem neodolal, dlouho jsem se nemohl rozhodnout jestli nevzit PM2, ale nakonec vyhral tento. (Na eBay se jeste tento tyden objevil Caly 3.5 v Super Blue oceli, premyslel jsem, ze ho zkusim vydrazit, ale je pouzity a cena stejne bude urcite naprosto silena). Za necele 2 tydny se jede pod stan, tak uz se tesim, az ho v prirode trochu otestuju: Upraveno 23. března 2016 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 zase sem utrácel za píčovyny ..... microtech je teda fejk, ale musel sem to zkusit ..... měl sem děsný nutkání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 To zt je pecka ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Dnes proběhla lehká pískovací personalizace Surge:-).A také drobný doplněk, od začátku tvrdím, že mít Leatherman vývrtku, pinzetu a párátko, nadělá vrásky Victorinoxu, ty věci mi na něm chybí. A protože mám rád obě značky, koupil jsem ten nejmenší a nejplacatější (84x11 mm) Victorinox, Waiter, který ty věci má, doplnil jsem jen šroubovák na brýle ve vývrtce a poutko pro snadné vytažení. Dál má jen nožík, ten se hodí na řezání krabic, proč na ně chodit s kanónem, a otvírák na konzervy, který bych oželel, ale nic bez něj Victorinox nedělá. Vejde se do bočních kapsiček pouzder, popř. není cítit v jakékoliv kapse. si ma inšpiroval.chcel som Surge ale po ohmatani je dosť veľký na denné nosenie,bermudy na kolenách.objednal som tu vlajkovú loď TTI. Prvé dojmy sú celkovo dobre,všetko pekne licuje,ostrosť noža S30V je výborná, nástroje chodia hladko,váha je primeraná. Majú to vychytane.Idem snorit co by som opravil))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Dnes jsem po dlouhé době provětral karbonového Police. Pěkný, lehký nůž. A hlavně s dírou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 31. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2016 Karbonovy - to je origo, alebo uprava od hanesa? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Je to originál z limitky. Mám ho 15 - 20 let. Někde jsem k němu měl z netu článek, že v tom roce vyrobili asi 1.500 ks, z toho 600 ks bylo levostranných Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Paradny Police, na tie roky vyzera velmi zachovalo. Ak by si ho predaval daj vediet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
(z)denny Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Díky :-) ale prodávat ho zatím nechci :-) Nosím ho spíš svátečně k obleku, takze má akorát trošku ošoupané černění na klipu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 8. dubna 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2016 Zkusil jsem filipíny a asi me to bude bavit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 17. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. dubna 2016 Ja sa dnes hram s tymito kuskami. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se