Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

taky uz lezu z postele a pomalu vyrazim, ale s nikym se nebudu vybavovat, pac jsem chytnul streptokoka

Upraveno uživatelem beeman
Odesláno

Prochy88 - ten Benchmade je fakt paradny :clap: ,prosim Ta to posuvne tlacitko je na uzamknutie cepele - poistka ?

diky

Je to oboustranne tlacitko na vyhozeni cepele, posuvny zamek/pojistka je na hrbete

79a5c329a25a005e2488f54db6ef8891.jpg958fab2d09d033ab524273d33d53a90c.jpg93575f23c6ce05c5fab05de357a7171a.jpg

Odesláno (upraveno)

to nevypadá na tovární nůž, co a z čeho to je? Vzor střenek připomíná pazourkový nůž, čím déle se na něj dívám, tím je hezčí, a to na kopýtkové čepele moc nejsem :lol2: :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem chloupek
Odesláno (upraveno)

to nevypadá na tovární nůž, co a z čeho to je? Vzor střenek připomíná pazourkový nůž, čím déle se na něj dívám, tím je hezčí, a to na kopýtkové čepele moc nejsem :lol2: :thumbsup_anim:

...moc informací nemám. Čepel D2, na kuličkových ložiskách, frame lock, rám ocel. Chodí bleskově, zpracování solidní. Upraveno uživatelem Sacíbagr
Odesláno

Kolego, kolik koštuje takový kousek od mistra? Můžeš uvést rozměry?

Telo a strenky titan grade 5, paradne lehky, na loziskach a pekne cvakne do kulicky.

20,5 cm celkova delka, cepel 9cm. Cena 8,800.

Dlouho jsem se rozmyslel a kdyz jsem videl nevahal jsem a mam z toho radost.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...