Lion Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 (upraveno) Jarret: měl jsem kdysi Kershaw ET... Ale bavilo mě to chvíli, prodal jsem to... Upraveno 2. ledna 2019 uživatelem Lion
chloupek Odesláno 2. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2019 2sacíbagrto je hezký ... proti tomuhle je sébka jen nudná nuda
Radek124 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Ať mě zdejší překupníci a milovníci konfekce třeba sežerou, ale "sébka" je zoufale nudná kudla v libovolném provedení...
chloupek Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 no já Tě, Radku, žrát nebudu ... měl jsem jich sedm v různých verzích a všechny jsem pustil, technicky dokonalá kudla, ale pro mě prostě neměla "koule"
Jarett Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 No já ten odkaz dával proto, že jsem něco podobnýho nikdy neviděl ... je fakt, že si neumím představit, jak dlouho to bude pracovat bez vůlí. Jinak na EDC mám malou Sebenzu, Všechny nože od Chris Reeva nechávám povrchově přebrousit, vypadá to o dost líp. No a na divočejší dny mám podle mě nejlepší nůž od Chrise ... Umnumzaan. Jo a v Bug-Out batohu je od Chrise Green beret
chloupek Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 to jo, ale umnumzaan není sebenza a tyhle nože ... když jsem to viděl poprvé, tak mě dost zklamalo, že tam uvnitř nebylo soukolí, které by se hýbalo a vypouštělo páru při pohybu čepele
cali Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Sebka je kuzelna akurat v tom, ze bola prva tohoto typu, inak uz dnes v konkurencii podobne drahych nozov nijak inak nevycnieva. Ja som si jednu nechal, uplne klasicku a musim povedat, ze mi na nej moc nevyhovuje otvaranie jednou rokou,.... ked palcom otvaram noz a prstami pri tom z druhej strany tlacim proti lineru, tak vlastne zatlacam tu aretovaciu gulicku pevnejsie do cepele a sam trochu branim otvoreniu,... efektom je ze vytvorim tlak ktory nakoniec tym palcom prekonam a vysledkom je svizne razne orvorenie, ale ked to urobim desat krat po sebe, boli ma palec
Návštěvník YPO Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 titan je titan .... prostě doba titanová
Tibb Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 u sebenzy to v nějakým rozhovoru Chris říkal, že to byl záměr, aby při otvírání byla nad nožem kontrola a účelem nebyla rychlost otevření. Koneckonců videí, kde např. flipper letí při otevření rovnou na zem je dost.
Londoner Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Mate nekdo zkusenosti s "Work sharp knife and tool sharpener" ?Nemam cas se ucit brousit noze, tak hledam nejaky to udelatko. Diky
Radek124 Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 A co to nejdřív zanést k někomu kdo má vybavení a ví jak na to (čímž doufám dostatečně vylučuju exemlární břídily jako byl legendární dědek Tupý z Brna), než si svoje milášky doškrábeš a zkurvíš čínskou pásovkou s fixníma úhlama vhodnýma spíš pro sekeru? Akorát v Londýně dej pozor ať se při hledání pakistánského brusiče nedostaneš "do hledáčku" hochů ze Scotland Yardu, aby tě pak při zatýkání neodstřelili jak toho chudáka brazilskýho elektrikáře...
Londoner Odesláno 3. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2019 Pockej, ma to uhly 20 a 25....to jsem myslel je v pohode. Ta drazsi pak mezi 15 a 30. No takovyhle sluzby tu snad ani nejsou, jako lokalne. Posilat to nikam nechci.
huhu4d Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 ja mam worksharp ken onion ediciu a neviem si vynachvalit
Porsche_911 Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Mate nekdo zkusenosti s "Work sharp knife and tool sharpener" ?Nemam cas se ucit brousit noze, tak hledam nejaky to udelatko. DikyJestli nemas cas ucit se brousit noze tak zapomen na to, ze by sis to delal sam.
Zelenina Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Jestli nemas cas ucit se brousit noze tak zapomen na to, ze by sis to delal sam.Tak to muzu jen podepsat. Ta elektricka bruska chce taky zkusenost a umi ostri znicit.Pracoval jsem s tim a jak je o par prispevku vyse, sekeru jsem s tim nabrousil dobre.Svuj nuz od Uncovskeho bych na tom nikdy nedelal.Mam Lansky, nejaky dalsi kameny a hraju si. Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se