Piplík Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Ciwe, kvůli Tvejm zhýralostem nemůže dělat na mým Ale jo. Dělá dál i ostatním (-:Dneska dorazil jeden z Dark Série s čepelí bowie i ke mě (-:Překvapilo mě, jak je lehký a subtilní. Zpracování i detaily jsou pro mě OK. Takovéto ?hrubé? začištění se mi líbí více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Já už zitra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Jo? Já taky. Jinak @ Piplík - ten detail na klipu je fajn nápad. Moc pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 ja vsechny noze prodal a nechal si jen speedforma, libi se mi stejne jako pred lety, kdy jsem ho koupil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Ale jo. Dělá dál i ostatním (-:Dneska dorazil jeden z Dark Série s čepelí bowie i ke mě (-:Překvapilo mě, jak je lehký a subtilní. Zpracování i detaily jsou pro mě OK. Takovéto ?hrubé? začištění se mi líbí víceNečumí to moc z kapsy? Ten klip je tak nějak zvláštně profilovanej a vypadá hodně nízko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Tak vidět to je, ale za mě žádná traga. Spíš mi vadila ta ne/pruznost. Tak uvidím zítra po úpravě. Jinak on zřejmě pracuje na deep carry klipu, ale zřejmě ho nemá ještě odladenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Je to skoda - ted deep carry je pro me nutnost. Tohle bude koukat skoro 2 cm z kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Samozřejmě to z kapsy čumí a ten klip je hodně tuhej takže hranu kapsy to bude dost ničit. Chystám se ušít si ?kožený futrálek? na míru nožiku (-: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Tak vidět to je, ale za mě žádná traga. Spíš mi vadila ta ne/pruznost. Tak uvidím zítra po úpravě. Jinak on zřejmě pracuje na deep carry klipu, ale zřejmě ho nemá ještě odladenej. Ptal ses ho na to nebo je to jen domněnka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Piplik krasny nozik ale ta spona je brutalne neprakticka :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Ptal ses ho na to nebo je to jen domněnka?Sám se o tom zmínil, když jsem ho prudil. Takže mi z toho vyplynulo to, co jsem napsal. Kromě toho by asi byl schopen tam dát běžnej klip, ale tomu se zřejmě brání poněvadž to není moc vzhledný (viditelný šroubky). Ale pokud by na tom někdo trval, asi by to šlo. No, zejtra jsem zvědav, jak se popral s tím mým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 A mě ten Nůž moc nebaví. Je to dlouhý ...Když jsem viděl v mobilu tenhle příspěvek, tak mě to pravda nejprve trochu zmátlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 (upraveno) Nová radost od Pavla Šebečka takovej mazel - foto dodám Upraveno 6. listopadu 2019 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 6. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2019 Tak tady je -ten Ševeček opravdu umí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Tak mi přišel jeden tematickej. Zpracování skvely, hrany mi nevadí, čepel sheepfoot parádní, pružnost klipu v pohode, ale nutné potrebuju deep carry, pak to bude na dlouho jedinej nůž co budu potrebovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Moc pěkný to máš. Já ještě čekám na balíček. No, s tím klipem budeme ve shodě (asi nejen my dva), tak já mu pak dle výsledku toho co mi dorazí ještě napíšu, že kdyby se mu podařilo odladit ten deep carry klip, tak bysme měli zájem o upgrade. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlo Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Conrad - tak ten je paradny ,krasny damasek aj paroh , mozes sem prosim Ta hodit rozmer noza ? ,diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 To tu vypada na U-vlnu - mate to pekny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 Designově je to moc pěkný, ale prostě na mě působí hrozně subtilně ten středový čep ... ne že bych tam potřeboval rouru jako má ZT0300, ale tak něco mezi ... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2019 (upraveno) Tak už mi to dorazilo. Účel splněn zejména u těch střenek, kde to na pohled ani není vidět, ale na omak je to dost znát. A hlavně když je nůž v kapse, nedrbu si o to hřbet ruky, když tam hledám něco jinýho. Klip taky upravil, je skutečně pružnější a už jde navlíknout přes kapsu bez nějakýho dramatickýho úsilí. Nicméně je to ještě prvek, kde bych si dokázal představit nějaký zlepšení. Uvidím v provozu, možná to bude v pohodě. Jinak to, že je kudla vidět, je mi celkem šumák. Edit: Jo a myslím, že všichni vlastníci potvrdí, že v reálu na tom fakt nic nepůsobí jakkoli subtilně a ohledně výdrže bych teda neměl sebemenší obavy. Upraveno 7. listopadu 2019 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se