Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO
Odesláno

a ? kromě nadšení .... jak se to otevírá x zavírá .... co si už uříz ?

Odesláno

No jsem v tohle směru takovej nožovej panic. Takže jsem chvíli hloubal jak se to vůbec zavírá :-).

Mám k tomu respekt, takže zatím mam všechny prsty. Ale jinak je to paráda. Mám pro slabost pro takovýhle levný a kvalitní věci.

Odesláno

Nůž od mistra Uncovskeho mám a denně nosim, ale občas se stane, že z kapsy povyjede, ten klip to úplně 100% nedrží na kapse. Před tím jsem furt nosil Gerber na samodomo dýp kery a drželo to lip.

Jsou situace kdy bych ocenil oko na jistící závěs.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Zkouším si pro sebe poměr cena/výkon nožů spyderco a největší dojem na mě dělá kupodivu ten nejlevnější... Byrd flight. Výborně zpracovanej nůž doslova za pár stovek

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Nějakým řízením osudu se ke mě dostala černá verze Byrd "Meadowlark", s "limitkově" vyrytým pavoučkem na střenkách - a za těch pár peněz překvapivě nejde o fake.

Jediné čím se mi (ovšem zcela zásadně!) hnusí je nápis "China", až příliš viditelně vytetovaný na odvrácené straně čepelky...  :yucky:

1.jpg

2.jpg

(fotky nalinkovány z noze-nuz.com - nechce se mi prohrabávat šuflík) 

Odesláno

Tak je to tady. Akorát jsem v práci zasekanej a nemám moc času si s ním pohrát.

Odesláno (upraveno)

No není lehký si k němu najít cestu, ale u me teď do kapsy nic jiného dlouho nepustí, myslím :-)

Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Tak je to tady. Akorát jsem v práci zasekanej a nemám moc času si s ním pohrát.

To je droppoint ?

Odesláno

Já minulý týden provětral GB2 a ten nůž tak neskutečně řeže, fakt paráda.

A moje už asi rok nejoblíbenější edc je Caly 3, plus jsem našel v šuplíku Dragonfly, tak jsem ho taky vyfotil. 46d7a247162c63c9a3683a0c045f3fc3.jpg

Odesláno

Nee dýka nebo-li dagger

Tak jak? Pocity, nadšení?

Já už s Matějem finalizuju grafiku a snad se taky po neděli dočkám

Odesláno

Hele jako nůž je skvělej, skvělej chod, čepel bez chyby.

Nicméně zpočátku jsem byl malinko na rozpacích ze všech těch hran. Jsou relativně ostrý a uvažoval jsem i o tom, jestli by něšly nějak srazit. Asi mu napíšu a zkusím zjistit co by šlo. Jo a co mi fakt nesedí je klip. Zbytečně robustní a nepoddajnej. Ten bude řešit skoro na 100 %. Beru to tak, že jinak je to fakt super kudla, tak je škoda, aby mi furt uvnitř hlodalo, že něco by mohlo bejt lepší.

Odesláno

Tak přístup pana Unčovskýho hodnotím za jedna, byť na výsledek úprav ještě musím s hodnocením počkat. O víkendu jsme si psali, že mi vadí ty hrany, nějak jsme se dohodli, včera jsem mu to poslal a dnes už psal, že hrany trochu srazil a ohladil a na klipu ubral materiál, což by mělo zvýšit pružnost. Pošle to zítra, takže ve čtvrek bych ho měl mít zpět. Pak dám vědět jak to dopadlo.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...