Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 13 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

Tak mi dnes přišel můj první Artisan(Predator), a jsem velmi, velmi mile překvapen kvalitou zpracování, chodem, a hned jsem objednal další 😁 Naopak S&W co jsem bral do auta s rezacem pásu, má teda slušnou vůli v čepu 😆

Taky jsem do auta kupoval nějakej levnej SOG s řezačem pásů a vakl to má hroznej. Do auta to ale podle mě vůbec nevadí, tam má být levná tool kudla na provoz, hezkej nůž bez vůlí má být v kapse 😀 

Odesláno
před 4 hodinami, Slim_brno napsal:

Taky jsem do auta kupoval nějakej levnej SOG s řezačem pásů a vakl to má hroznej. Do auta to ale podle mě vůbec nevadí, tam má být levná tool kudla na provoz, hezkej nůž bez vůlí má být v kapse 😀 

Mě překvapil i celkem drahého SOG, tuším Terminus, taky drobným vaklíkem😁na hory mám Tellus FX a cajk. 

Odesláno

Jsme na vikend na horach, vecer jsme delali burty, toz jsem vytahl svuj nozik, nacez se tchan zasklebil coze to mam za srandovni kudlicku a vytahl ten svuj 😁

IMG_0253.jpeg

IMG_0252.jpeg

Odesláno

Zámek možná dnes, tyhle oka na závěsku svého času bývaly (typičtěji v dutém nýtu a nebo v díře ve střenkách) i u švýcaráků a Mikovů. Bylo to ale mimořádně pitomé řešení, protože tak jak se to drátěné oko může dostat "nad čepelku" (viz foto), ještě raději se při zavíráni přitočí i pod ní - a pokud doklapnutí pomáhá i hřbetní pružina, je postaráno o to že špička toho nože nikdy nebude ostrá. I když o to asi u tohodle číňano-španěla s prodlouženou "taktickou" čepelí ze šufánkového železa (před 10-15 lety se to i u nás prodávalo pod značkama jako "Muela", "Joker" a pod) asi nikdy nešlo.

Odesláno

Kazdopadne tady na ceskych horach je to fuk, ale on to po pravde vozi vsude, poprve na to me vybalil v Rakousku. Tak jsem se kochal predstavou, jak by na to koukali tamejsi cetnici 😁

Návštěvník Mate
Odesláno

Kluci díky, oni byli takový trochu lepší dvě. Jen na tý druhý jsem odmít dělat znovu ty titanový bolstry. je to prťavý a znovu to pilovat jsem nechtěl. 

IMG_6768.jpeg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...