FranaD Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 (upraveno) Můj nůž na přežití, který mi skončil v batohu.... To jsem za svůj život měl i nože za deseticíce, teď je dokonce vyrábím a nože mě učarovávaly už od mých 5ti let....(na fotce s nějakými těmi soudobými vykopávkami)Jinak zvírák mám taky už jen jeden.... Oba jsou to legendární nožejky. MORA 2000 a KA-BAR 4071 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. června 2011 uživatelem FranaD
Návštěvník Tada Odesláno 14. června 2011 Nahlásit Odesláno 14. června 2011 nožíkem si je pak už jen krájeli a stahovali Ale jo, z pazourky a z obsidiánu dělali hroty šipek, oštěpů a lovili tím.
Traveller Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 momentálně umírám na knifu z tohodle. Můžete mi to fofrem někdo rozmluvit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A co ta pikaču na čepeli - to ti nevadí? Jinak pokud MT, tak Scarab executive...
cigi Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 momentálně umírám na knifu z tohodle. Můžete mi to fofrem někdo rozmluvit? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Taky nevidím jediný důvod, proč to rozmlouvat. Ale chtěl bych se zeptat - co je to zač? nůž, prořízek, co je to ta sonda, co leží vedle a ten čudlík je světelný zdroj ?? Je to fakt zajímavý a mnohoslibný přemět.
Návštěvník Odesláno 15. června 2011 Nahlásit Odesláno 15. června 2011 Taky nevidím jediný důvod, proč to rozmlouvat. Ale chtěl bych se zeptat - co je to zač? nůž, prořízek, co je to ta sonda, co leží vedle a ten čudlík je světelný zdroj ?? Je to fakt zajímavý a mnohoslibný přemět. Microtech Makora II, ten čudl je na rozbíjení skla. Je to takový sfinský vystřelovák. Ale jak mi včera Bandi vmetl, že je to zbraň, tak se ve mně hnulo svědomí, zbraň nosit nechci. http://www.youtube.com/watch?v=txDSWLKHi7U&NR=1
Návštěvník Tada Odesláno 18. června 2011 Nahlásit Odesláno 18. června 2011 Tak si budu ODTUD objednávat nějaké nožíky z obsidiánu, kdyby se chtěl někdo přidat dejte kdyžtak vědět, ať to máme za jedno poštovné. Jsem na to docela zvědav
Onisau Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 (upraveno) Každý nůž je zbraň Jinak já si konečně po letech pořídil do lesa nůž na takové to lesní pořezání. Podle mně nemá chybu. Perfektní synergie materiálu a tvaru. 14 cm dlouhá, oboustranně broušená čepel z damascénské oceli, rukojeť z ebenu, vintage look Jen to pouzdro si budu muset nechat udělat, to tovární je relativně dobré konstrukce a střihu, ale materiál je katastrofální Reálné fotky dodám zítra Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. června 2011 uživatelem Onisau
Návštěvník Tada Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 (upraveno) Jak je těžkej? Jde s ním i něco sekat? Ale je moc pěknej teda, moc moc. Upraveno 19. června 2011 uživatelem Tada
Onisau Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Jak je těžkej? Jde s ním i něco sekat? Ale je moc pěknej teda, moc moc. Váha je 265 gramů. Nevím co myslíš tím "sekat" ... Mátu do čaje? Klacek na buřta? Určitě Vyruším tím divočáka a na sekání dříví si asi vezmu nějaký příhodnější nástroj, navíc jsem to při svých pobytech v lese, co si tak vzpomínám, za posledních 10 let nepotřeboval
Návštěvník Tada Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Váha je 265 gramů. Nevím co myslíš tím "sekat" ... Mátu do čaje? Klacek na buřta? Určitě Vyruším tím divočáka a na sekání dříví si asi vezmu nějaký příhodnější nástroj, navíc jsem to při svých pobytech v lese, co si tak vzpomínám, za posledních 10 let nepotřeboval Třeba osekat větvičky z větší větve Víc mě nanapadá
Návštěvník ?po Odesláno 19. června 2011 Nahlásit Odesláno 19. června 2011 Třeba osekat větvičky z větší větve Víc mě nanapadá tohle je nůž na jablka - jak to z názvu vyplývá - a je pěkněj
Onisau Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Jeden snímek naživo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
WEIDER Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Jeden snímek naživo Tak tento vyzera dost dobre.
cigi Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 (upraveno) Onisane - ta čepel je fakt nádherná, na takové to mírumilovné lesní pořezáníčko .... líbí se mi vlastně celá ta kudla, na to, že damašek zrovna nemusim..zbraň můžeš ale taky vidět ve všem, a právem, ne? Upraveno 20. června 2011 uživatelem cigi
Onisau Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Onisane - ta čepel je fakt nádherná, na takové to mírumilovné lesní pořezáníčko .... líbí se mi vlastně celá ta kudla, na to, že damašek zrovna nemusim.. zbraň můžeš ale taky vidět ve všem, a právem, ne? Přesně tak. Rozdělení nožů na zbraně a na nástroje neuznávám. Navíc nejčastěji je jako zbraň použit právě nůž původně deklarovaný jako lovecký, kuchyňský, zahradnický a pod.
Návštěvník Tada Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Onisau: Vubec nejcasteji kuchynske - manzel manzelku nebo manzelka manzela Manzelske problemy by se proste nemely resit v kuchyni
Gilius Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Tado...klídek , ať se to zase nezvrhne v něco, co by tu být nemělo
cigi Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Jo, jo, třeba taková krabice od mlíka je to ve většině kuchyní taky na dosah .....
Dr.Watson Odesláno 20. června 2011 Nahlásit Odesláno 20. června 2011 Survival mlíko? To ještě v KPZ nemám. Jdu ho tam dát. Maželka se tam nevejde, to už jsem zkoušel.
obrbobr Odesláno 21. června 2011 Nahlásit Odesláno 21. června 2011 Každý nůž je zbraň Jinak já si konečně po letech pořídil do lesa nůž na takové to lesní pořezání. Podle mně nemá chybu. Perfektní synergie materiálu a tvaru. 14 cm dlouhá, oboustranně broušená čepel z damascénské oceli, rukojeť z ebenu, vintage look Jen to pouzdro si budu muset nechat udělat, to tovární je relativně dobré konstrukce a střihu, ale materiál je katastrofální Reálné fotky dodám zítra Nádhera, opravdu povedenej kousek, ale za ty peníze ... To jsem si říkal, že jsem blázen dát 400 USD za Chrise Reeva (green beret)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se