M916 Odesláno 5. července 2011 Nahlásit Odesláno 5. července 2011 Hmmm, tak Hejkalák dobrej to se musí nechat, toho mi budeš muset někdy představit
Traveller Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 já mám, momentálně, políčeno na TOHLE. Nějak se mi uhnízdil v hlavě (jinak mi stačí můj MacGyver nožík), prostě ho chci No a nechceš raději nějaký od Pavla Bolfa?
Gilius Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Ne-e, nechci. Od toho pána, co dělá tu kudlu, jsem měl už v ruce meče a nějaké šavle, dělal jsem i sekací testy, jsou to fajn výrobky. Tím ale nechci říct, že by p.Bolf neuměl, to v žádném případě.
Onisau Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Ne-e, nechci. Od toho pána, co dělá tu kudlu, jsem měl už v ruce meče a nějaké šavle, dělal jsem i sekací testy, jsou to fajn výrobky. Tím ale nechci říct, že by p.Bolf neuměl, to v žádném případě. Já na ty stránky s těma čínskojaponskýma věcma koukal.. Fakt to vypadá stejně jako na fotkách?
Gilius Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 Jojo....jestli chceš i reference, tak třeba Honza Novák, Pavel Codl, Pavel Macek a spousta dalších . Šikovné a ,dle mého laického pohledu uživatele, co tím pár let mává, kvalitní věci. Neměl jsem v ruce ty nejdražší kousky, to ne. Ale to, co jsem měl, kvalitní rozhodně je !!!! fotky z testování - to jsem ale nedělal já osobně, nicméně je mám z dobrého zdroje ! EDIT - ta jména bys měl, Onione, znát. Pokud ne, pošlu Ti přes SZ i kontakty(kdybys měl zájem)....jsou to lidi pohybující se v oblasti ČBU (WCH,HG...a další), praktici.
Milis Odesláno 6. července 2011 Nahlásit Odesláno 6. července 2011 No a nechceš raději nějaký od Pavla Bolfa? Zeptam se fakt upne blbe - cim sou tyhle noze tak cenny, kdyz to srovnam se zavirakama treba od M.Pokorneho? Nevotvira se to, zadnej mehanismus, neni to nijak finalizovany nebo co, ocel nejlevnejsi uhlikova... Skoro bych se povazoval za hejla, to koupit...
NIGHTinGALE Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 (upraveno) edit: Zavírák není nový, vrátil se mi z úpravy a mám z něj zase radost, tak proto několik fotek. Celej ten nůž vypadá krásně vintážně. Super kousek. Upraveno 7. července 2011 uživatelem NIGHTinGALE
cigi Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Zeptam se fakt upne blbe - cim sou tyhle noze tak cenny, kdyz to srovnam se zavirakama treba od M.Pokorneho? Nevotvira se to, zadnej mehanismus, neni to nijak finalizovany nebo co, ocel nejlevnejsi uhlikova... Skoro bych se povazoval za hejla, to koupit... čeče Milis, to musí být k nevydržení, furt se považovat za hejla, sotva se ti něco jen tak zalíbí :D
224477 Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 (upraveno) Princi, Bolfove mece a noze su vyrobene 'tradicnou japonskou metodou', preto.. na tomto linku su ukazky vyroby a este ine veci.. http://www.jswords.com/fvc.php#clanky Upraveno 7. července 2011 uživatelem 224477
Návštěvník Tada Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Tak mi právě dorazila zásilka obsidiánových nožů z USA, jsou fakt parádní a extra ostré
Milis Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 čeče Milis, to musí být k nevydržení, furt se považovat za hejla, sotva se ti něco jen tak zalíbí :D Vo hejlech víme voba svý, cigi. To 230000: Aha, díky. To je pak samozřejmě jiná.
bandicoot Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 To je pak samozřejmě jiná. Bolf je opravdu mistr. Byť se ty nože tváří jako ze šroťáku, jsou to perfektně kovaný a kalený kucháky. Ceny jeho nožů jsou podle mýho názoru výborný, srovnatelný s klukama na knifu. U P.Bolfa je v nožích navíc ta aura mistra... Já jeden jeho megakuchák měl (špagátem opletená skorokukri s délkou přes 40cm), uloupil mi ho Malaket na jednom srazu Od tý doby slídím a čekám zase na něco od něj v tý velikosti.
Gilius Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 Tak mi právě dorazila zásilka obsidiánových nožů z USA, jsou fakt parádní a extra ostré a fotky???
Návštěvník Tada Odesláno 7. července 2011 Nahlásit Odesláno 7. července 2011 a fotky??? Možná ještě dnes možná zítra, už jsem je zase zabalil, ale možnás se budu chtít pokochat a vyndám je... Samozřejmě, že nejlepší z nich je ten, který jsem objedvával pro někoho jiného a ne pro sebe... Takovej je svět...
224477 Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Tado a naco su ti vlastne obsidianove noze? Fanusik etnologie, alebo unos lietadla?
Návštěvník Tada Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Na co mi jsou nebo nejsou se uvidí dneska při vaření oběda
cigi Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Princi, Bolfove mece a noze su vyrobene 'tradicnou japonskou metodou', preto.. Nevzpomínám si, kdy bych viděl takhle rezavej a celkově odfláklej japonskej nůž nebo meč - neměl by tu tradiční metodu p. Bolf dotáhnout ?? Nebo že by to bylo tím stínáním hlav prvního kolemjdoucího ?? Nebo na těch věčnejch milisovejch hejlech přeci jen něco bude ??
Milis Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 Nevzpomínám si, kdy bych viděl takhle rezavej a celkově odfláklej japonskej nůž nebo meč - neměl by tu tradiční metodu p. Bolf dotáhnout ?? Nebo že by to bylo tím stínáním hlav prvního kolemjdoucího ?? Nebo na těch věčnejch milisovejch hejlech přeci jen něco bude ?? Všichni jsme hejlové, cigi. Většina dobrovolně a většina věčnejch.
bandicoot Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 (upraveno) cigi, Bolf je uznávanej machr. Kdyby to byl podvodník s podvrženým luxusem, na knifu by ho znalci vypráskali.Místo toho, když se na knife přihlásil, bylo z toho velké pozdvižení, že mistr zavítal mezi nadšence.Podobného jásotu jsem si všiml už jen při registraci Buddyho Westona.Ani jeden z těch kucháků není ani rezavej (to je hamon, vole), ani odfláklej (stopy po kování na nožích jsou schválně), to bys musel vidět v ruce. Až si nějakej zase pořídím, vezmu ho na sraz. Upraveno 8. července 2011 uživatelem bandicoot
cigi Odesláno 8. července 2011 Nahlásit Odesláno 8. července 2011 (upraveno) Tak na ten sraz, až budeš mít tohle , nemohu přijít, byl by můj poslední .... To předpokládám, že je to schválně , ( ale přiznám, že nevím, jak s tím souvisí hamoun nebo mamon ??) jen polemizuju s tou tradiční japonskou ??? metodou. Mně se to zdá spíš tradiční keltská metoda modernizovaná staletími povalování se někde v hlíně. Upraveno 8. července 2011 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se