PhoeniX Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 (upraveno) Netvrdím, že ve všech směrech perfektní, ale jediný skutečný politik v ČR, Karel von Schwarzenberg. Upraveno 16. prosince 2011 uživatelem PhoeniX
Milis Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 (upraveno) Pánové, díky za odkazy. Rád bych si vyrobil celý nůž (včetně čepele) sám, ale zjistil jsem, že bych potřeboval vybavení v hodnotě slušných hodinek s etou. Položím hloupý dotaz, ale existuje někde v jihomoravském kraji dílna, kde by mě pustili k velké vrtačce a brusce? Na druhou stranu doufám, že mě touha po vlastním hand made noži přejde, protože s těmito stroji ani neumím zacházet. Čeká nás dlouhá cesta. Koupil jsem si dva takový pěkný kousky titanu, že z toho udělám příložky. Upnu si to a že to naporcuju lupínkovkou s plátkem na železo, a ani ťuk. Titanem na hodinkách jsem vždycky trochu pohrdal ale teda je to tvrdý jak sviňa. Zejtra to zkusím flexou, na nižší votáčky. Hele, až najdeš tu dílnu, tak jim to další snad ani neříkej. Upraveno 16. prosince 2011 uživatelem Princ Milis
Petr_P Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Netvrdím, že ve všech směrech perfektní, ale jediný skutečný politik v ČR, Karel von Schwarzenberg. Pokud si přečtete placku, co má na klopě saka, tak ta fotka dostává další, dosud netušený význam.
JDenver Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Moje sbirka: 1. SOG 2. Sanrenmu 3. Kershaw 4. CRKT 5. Smith and Wesson Ten SOG jsem měl minulý týden v ruce a moc se mi líbil.
Ohm-Aztec Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Jojo, je to skvelej poloautomat, ale na muj vkus je trochu vetsi... jinak muzu jenom doporucit.
kejklik Odesláno 16. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 16. prosince 2011 Můj další pes se bude jmenovat také Putin. Pokud si přečtete placku, co má na klopě saka, tak ta fotka dostává další, dosud netušený význam.
PhoeniX Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Čeká nás dlouhá cesta. Koupil jsem si dva takový pěkný kousky titanu, že z toho udělám příložky. Upnu si to a že to naporcuju lupínkovkou s plátkem na železo, a ani ťuk. Titanem na hodinkách jsem vždycky trochu pohrdal ale teda je to tvrdý jak sviňa. Zejtra to zkusím flexou, na nižší votáčky. Hele, až najdeš tu dílnu, tak jim to další snad ani neříkej. No popravdě, taková dílna asi neexistuje. Musím zvolit jinou cestu.
Trojan Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Nevím, jaký typ nože máš na mysli ale (vlastní zkušenost) stačí ti k tomu kotoučová bruska, flexa a něco na leštění. A pak serepetičky na dřevo/kost/cokoli. Obecně je lepší začít s nožema se střenkama kde nemusíš řešit trn a podobně...
bandicoot Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 (upraveno) Neni to sice nůž, ale survival to je http://www.noze-nuz.com/survival-bracelet/paracord-survival-bracelet.phpKe kvádru dobrý ne? Upraveno 17. prosince 2011 uživatelem bandicoot
Trojan Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Pěkný to je, už sem na to koukal. Myslim ale že po použití šňůry nejsem schopen to úvést do původního stavu
Adam99 Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Pěkný to je, už sem na to koukal. Myslim ale že po použití šňůry nejsem schopen to úvést do původního stavu Není to tak těžký, viz. tady.
Trojan Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 Adam99: Super, děkuju, to si udělám hned jak se dostanu domů ke šňůrám ! pěkný to je. A teoreticky by se z něčeho podobného dala udělat i omotávka ručku nože.
Adam99 Odesláno 17. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2011 (upraveno) Určitě dá, viz třeba tady, zde, tady, nebo tady a tady. Upraveno 17. prosince 2011 uživatelem Adam99
Trojan Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Já sem včera od přítelkyně oficiálně inkasoval ten CRKT Tuition. Opravdu mě překvapila "flipovatelnost" nože, otvírá se pomalu jak poloautomat. Ostří zatím drží pěkně, nešetřil sem ho při úpravě nových dvěři a stejně holí bezproblémově. Ocel je 8Cr14MoV - sic čína ale za ty prachy vynikající.Pokud brousíte na lanskym, rovné ostří je výhodné z důvodu minimální změny úhlu, 20° jako na zbytku ostří si ale asi stejně vyžádá jistou úpravu.
FranaD Odesláno 31. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2011 (upraveno) Všem milovníkům ostrých nožů a hodinek všeho druhu přeji do nového roku 2012 hlavně pevné zdraví. To ostatní přijde samo..)) DF Upraveno 31. prosince 2011 uživatelem FranaD
Horhe Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Pánové, poraďte prosím nějakej echt survival. Představoval bych si něco s brouskem, křesadlem, nejlépe dutou rukojetí. Ideální se mi jeví Aitor hned z prvního příspěvku tohoto vlákna, ale nějak na něj nikde nemůžu narazit. Víte o nějaké alternativě?
Onisau Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 Nekupuj s dutou rukojetí. Ten všelikej bordel co si představuješ jako výbavu na přežití, aby byl k použití a měl hlavu a patu, stejně je lepší narvat třeba do pouzdra nože, nebo někam vedle.
jartop Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 ...bordel co si představuješ jako výbavu na přežití... No snad ji nebude fakt potřebovat
Horhe Odesláno 1. ledna 2012 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2012 To víš, člověk nesmí podcenit přípravu na příchod nového věku Co tohle, neni to úplnej čínskej šrot? http://www.youtube.com/watch?v=ivOvUThMcnM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se