Horhe Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 dobře ty No, říkal jsem že něco potřebuju. Rat3 malá, 4 velká, tohle je přesně ono Jirka to měl skladem v šuplíku, tak nebylo co řešit.
PNS Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Odesláno 3. června 2013 (upraveno) No, říkal jsem že něco potřebuju. Rat3 malá, 4 velká, tohle je přesně ono ...No tak už ukaž, jak sedí v ruce Upraveno 3. června 2013 uživatelem PNS
Trojan Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Odesláno 4. června 2013 Chlapi, nemáte někdo mosazný hranol 30x40x50mm? (přibližně)Potřeboval bych na botku k rukověti u Recon Scoutu - pustil jsem se do kožené.
Návštěvník admira Odesláno 14. června 2013 Nahlásit Odesláno 14. června 2013 http://koboldwatch.com/en/knives
Trojan Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 Kdo pozná, co to původně bylo za nůž?Pouzdro ještě není hotové
Trojan Odesláno 5. července 2013 Nahlásit Odesláno 5. července 2013 Juro měl jsi je nechat ještě... Jinak ob jeden příspěvek vejš jsem sháněl mosazný hranol na CS Recon Scouta A jak se vám líbí? První "koženej" počin... A jsem spokojený.Časem ještě pošlu fotku na světle, už s hotovou pochvou - nyní barevně ladí s rukovětí, je taky napuštěná vč. voskem. Kůže je z hnacího řemenu, který mi zbyl po dědovi, tak to má i trošku příběh...
Patejl07 Odesláno 7. července 2013 Nahlásit Odesláno 7. července 2013 Taky sem si musel udělat radost, měl jsem potřebu něčeho většího a robustního, fakt stojí za to
Trojan Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Tak ještě dvě fotky ze soutoku, kde začíná Vydra.
Juraj11 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Taky sem si musel udělat radost, měl jsem potřebu něčeho většího a robustního, fakt stojí za to Kalacha jsem měl a byl super-trošku mi vadily ty plastový střenky,ale jinak parádní nůž
Patejl07 Odesláno 9. července 2013 Nahlásit Odesláno 9. července 2013 Kalacha jsem měl a byl super-trošku mi vadily ty plastový střenky,ale jinak parádní nůž Je fakt fajn, hlavně čepel je na zavíraka masivní, už i pár větví zvládl porubat, prostě ideal tool knife do kapsy
kejklik Odesláno 12. července 2013 Nahlásit Odesláno 12. července 2013 Nějak mě to bere, dnes se stavím u Buddyho Westona na kus řeči.....
Trojan Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 No tak ten můj mazel asi zas půjde do světa, předělal jsem ho k obrazu svému, líbí se mi ale nějak ho nemám kam nosit...budu muset přezbrojit na něco menšího, nemáte někdo nějaké doporučení? Nebo něco na výměnu?
Trojan Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Ten hajzl zjistil, ze ho chci prodat - pisu z nemocnice
Patejl07 Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Ten hajzl zjistil, ze ho chci prodat - pisu z nemocnice Aj hrome, pěkná díra, jak se ti to povedlo?
Trojan Odesláno 16. července 2013 Nahlásit Odesláno 16. července 2013 Ještě jsem napouštěl včelím voskem a chtěl trochu přešít pouzdro před prodejem, nůž byl v kuchyni na desce, šňura ale zapadla do šuflíku, já si toho nevšiml a když jsem nůž zvedal, vytrhlo mi ho to z ruky a on se krásně zhoupnul...docela štěstí, že jsem nebyl blíž, včera jsem ho ostřil a ve stehnu by se neměl o co zastavit...naštěstí mám ošetřovatele...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se