Návštěvník SukHoi Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 (upraveno) Limitku jsem už dělal - stačí se jen dohodnout . Výroba pak je už brnkačka. jdu do toho - chci číslo 1/XY - a nechci tam mít žádnej budík ani nápis chronomag = chci nějaký "krvavý" nápis Upraveno 21. května 2010 uživatelem SukHoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 ha ha - já už dva dny přemýšlím nad tímhle nesmyslem = taky k h...u http://www.noze-nuz.com/ontario/ON6420.php jestli chceš velkej kuchák, tak ti můžu pustit tohle: http://www.noze-nuz.com/ka-bar/KA1276.php to je kuchák jak hovado v perfekt provedení Pokud limitka na mikovu auto, pak bych prosil něco "lepšího" (lepší kvalita, travellerova čepel, filework, trochu nóbl střenky) s klipem - ať to můžeme nosit a je to mazlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 jestli chceš velkej kuchák, tak ti můžu pustit tohle: http://www.noze-nuz.com/ka-bar/KA1276.php to je kuchák jak hovado v perfekt provedení to nechci - to je na mně moc "kuchyňský" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 Limitku jsem už dělal - stačí se jen dohodnout . Výroba pak je už brnkačka. Tak nechceš se do toho pustit? V nějakém novém vlákně? Materiál, tvar, druhý malý nožík na stěžejky, klip, atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 to nechci - to je na mně moc "kuchyňský" protože jsi to neviděl, já to někdy vezmu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 jdu do toho - chci číslo 1/XY - a nechci tam mít žádnej budík ani nápis chronomag = chci nějaký "krvavý" nápis Nestačí ti XY/XY? Že by ta 1 jako zbyla na mně, jsem si myslel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník SukHoi Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 Nestačí ti XY/XY? Že by ta 1 jako zbyla na mně, jsem si myslel. domluveno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 Šukhoj: k těm Anantám by se ale líp hodilo něco takovýho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 21. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2010 Kolik by teda bylo předběžně zájemců o případnou limitku? Když tak se připište (XY bude celkový počet): 1/XY sect2/XY3/XY..XY/XY SukHoi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grakij Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Kolik by teda bylo předběžně zájemců o případnou limitku? Když tak se připište (XY bude celkový počet): 1/XY sect 2/XY 3/XY . . XY/XY SukHoi Chlape ty se toho vubec nebojis, jeste nemas ani vizi a uz se sepisuji cisla Ale je to urcite zajimavy napad a budu to sledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 (upraveno) Chlape ty se toho vubec nebojis, jeste nemas ani vizi a uz se sepisuji cisla Ale je to urcite zajimavy napad a budu to sledovat No beru to tak, že nemá smysl něco řešit tady, pokud budu jediný zájemce Jinak zhruba představa je: Mikov, kvalitní materiály na kterých se následně domluvíme - např. nerez damašek a kost, klip, druhý malý nožík na stěžejky, nápis..... Ale radši bych byl, pokud bude zájemců dost, aby se do toho vložil Traveller, který má nejlepší přehled o možnostech. Upraveno 22. května 2010 uživatelem sect 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Ale radši bych byl, pokud bude zájemců dost, aby se do toho vložil Traveller, který má nejlepší přehled o možnostech. Víš, když jsem tak sledoval proces výběru u zdejších limitek, nejsem si vůbec jistý, zda se do něčeho chci pouštět. Navíc nerad rozjíždím projekt, pokud nějaký předešlý ještě není u konce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 V tom Tě plně chápu, právě proto bych nejdříve chtěl dát dohromady lidi, kteří o to budou mít skutečně zájem a pak to teprve začít řešit. Ale zatím to stejně vypadá, že zájem moc není, takže to asi upadne v zapomění........ . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micetal Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Zkuste se domluvit s Onionem. Ten dal život mnoha nožům, včetně limitek od zavedených firem. Má know how Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 22. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2010 Pro milovniky nozu montylku zvlast....zajdete si na film Kick-Ass, Benchmade BM42 si tam totiz zahraje moc hezkou roli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 (upraveno) Novinka!!! - perfektní kniha od mistra nad mistry J. Pajla. http://www.grada.cz/o-nozich_6333/kniha/katalog/ Strukturováno: historie, oceli, zpracování, dřeva, další materiály, broušení, české lovecké nože a tesáky. Je tam spousta textu, český autor - není to taková ta běžná převzatá ancyklopedie, ale skutečně poučná kniha. Perfektní penzum znalostí pro každého nožomilce. edit: mám jí a jsem nadšen Upraveno 28. května 2010 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Novinka!!! - perfektní kniha od mistra nad mistry J. Pajla. http://www.grada.cz/o-nozich_6333/kniha/katalog/ Na Kosmas je výrazně levnější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 (upraveno) Kdybych se dostal do opravdové divočiny tak jsem si jako nejnovější přírůstek pořídil tenhle. Buddy Weston Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 28. května 2010 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Kdybych se dostal do opravdové divočiny tak jsem si jako nejnovější přírůstek pořídil tenhle. Buddy Weston Gratulace. Mám nůž od stejného výrobce. Někdy se přistihnu, jak sám sobě vyčítám cenu, kterou jsem akceptoval. Ale pravdou je, že nože B. Westona jsou opravdu perfektní. Žádný nabroušený plech. A jsem rád, že ho mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 28. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2010 Kdybych se dostal do opravdové divočiny tak jsem si jako nejnovější přírůstek pořídil tenhle. Buddy Weston Já mám už 2 roky jeho bráchu: bolstry jsou z meteoritu. Foto je Buddyho, já nemám to pozadí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se