Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Na cestě z US je Zero Tolerance Folding Model ZT0350CB, Composite Blade, Limited Special Edition. Je jich pouze a jen 950 kousků.

Dnes nůž dorazil, je to moc pěkný kousek, originál vypadá mnohem líp, než obrázky. Ježíšek má co přidat pod stromek. Velikostní srovnání s mobilem: není to nůž pro trpaslíky s krátkými prstíčky.

post-3826-090984900 1291200260.jpg

post-3826-080296500 1291200280.jpg

post-3826-029253400 1291200319.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já mám teď divný období, hodinky nemám a vlastně ani nenosím žádný hvězdný nůž.

Ale mazlík je to skvělej.

Rozhodně je to dobrej univerzál pro všední situace, kterých je ale nejvíce, takže v praxi asi optimum.

P.S. Kup si nějaké hodinky, je to příjemné!

Odkaz ke komentáři

P.S. Kup si nějaké hodinky, je to příjemné!

Já nevím, na ruce mám baterkové Axcent. Doma pak nějakou tu letitou veteš, ale tu jsem do té kalamity nechtěl vytahovat.

V podstatě (až na tu veteš, kterou jsem po léta tady posbíral) jsem teď na ground zero.

Opravdu jsou hodinky taková radost?

Odkaz ke komentáři

Já nevím, na ruce mám baterkové Axcent. Doma pak nějakou tu letitou veteš, ale tu jsem do té kalamity nechtěl vytahovat.

V podstatě (až na tu veteš, kterou jsem po léta tady posbíral) jsem teď na ground zero.

Opravdu jsou hodinky taková radost?

Kdyby hodinky uměly něco kloudného uvařit, tak je to jako manželka. Chvílemi Tě štvou, chvílemi jsi z nich nadšený, chvílemi bys je docela vyměnil za jiné a chvílemni jsi rád, že k tomu nedošlo, chvílemi prožíváš orgasmus. Jen to jídlo .....

Odkaz ke komentáři

kejklik, v podstate na nic :) pokial s tym nechces niekomu ublizit (napr. vramci N.O.), tak bezna uzitkova hodnota ako pri normalnom zatvaracom, alebo pevnom nozi je minimalna. Tento model ma dokonca taky zvlastny brus, z jednej strany to co vidite na foto a z druhej strany je to len rovna plocha, cize dlatovity vybrus.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...