Carllos Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Tak mě napadá, když se v těch nožích nevyznám - jak malý musí být nůž aby byl malý? Když u toho nože vidím nějaké míry, tak si to prostě nedovedu předstatvit Asi vyberu nějaké Spyderco Tohle zatím vede EDIT: Mohl by sem někdo znalý hodit link nebo napsat jak velký, malý může být nůž aby s ním člověk mohl do Německa, Švýcarska? Aby když něco koupím, abych nemusel nebo obdarovaný nemusel přemýšlet, jestli ho může mít všude s sebou nebo ne. Díkes Ahoj,posílám ti link,kde najdeš odpověd na tvůj dotaz http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=898 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Na nošení po tuzemsku bych ti doporučil Spyderco Military,výborná ocel,která drží ostří,dělá se i s černou rukojetí,nebo oranžovou,která vypadá civilněji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Hm, švýcarsko jen 5cm čepel, achjo achjo, no to jsem zvědav jestli něco takového najdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Koukni sem http://www.noze-nuz.com/ určitě zde najdeš,co ti bude vyhovovat,případně napiš,majitel je ochotný člověk,který ti poradí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) Jojo, tam právě hledám, asi budu muset napsat no Může vůbec být prakticky použitelný nůž s 5cm dlouhou čepelí? Achjo, evropa se stává stále debilnějším místem k životu, fakt že jo... Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Ahoj,posílám ti link,kde najdeš odpověd na tvůj dotaz http://knife.cz/Default.aspx?tabid=53&g=posts&t=898 To je teda hodně smutný čtení... zatracená civilizace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 (upraveno) Takže sháním nůž s 5cm čepelí a bez pojistky, aby bylo možné ho nosit ve Švýcarsku, Německu a Anglii. Nepochybuji o tom, že takový nůž bude úžasně univerzální Upraveno 22. ledna 2011 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Spyderco Bug C133P Odkaz a odkaz a ještě odkaz Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Nojo... Take mě napadá, ve švýcarsku člověk teda nemůže nosit ani ten slavný švýcarský armádní nůž ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Nojo... Take mě napadá, ve švýcarsku člověk teda nemůže nosit ani ten slavný švýcarský armádní nůž ne? Když mě loni šacovali v Rakousku (vím, není to Švýcarsko), tak klasickej švýcarák našli a neřekli proti němu ani slovo (a to jsem jim tvrdil, že nemám žádnej nůž, protože jsem na něj zapomněl). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Když mě loni šacovali v Rakousku (vím, není to Švýcarsko), tak klasickej švýcarák našli a neřekli proti němu ani slovo (a to jsem jim tvrdil, že nemám žádnej nůž, protože jsem na něj zapomněl). V Rakousku jsou prý nože bez omezení, podle toho odkazu, co mi Carllos tady dával. Ve švajcu nesmí být zavírák delší jak 12cm otevřený a čepel ne víc jak 5cm, což ten švýcarák určitě přesahuje. To přesahuje možná i naše česká Rybička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Nj,Rakušáci jsou v tomhle ohledu v pohodě,já měl v autě 5ti palcový zavírák,neřekli na něho půl slova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 V Rakousku jsou prý nože bez omezení, podle toho odkazu, co mi Carllos tady dával. Ve švajcu nesmí být zavírák delší jak 12cm otevřený a čepel ne víc jak 5cm, což ten švýcarák určitě přesahuje. To přesahuje možná i naše česká Rybička. Aha, to sorry, čekal jsem, že by na to mohli mít velmi podobný názor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Co naplat, napíšu na švýcarskou ambasádu. To by jim bylo podobný, prodávat turistům artikl, za který by pak mohli být turisté pokutováni. Švýcaři jsou v tomhle velice podlý národ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Občas som si z dovolenky doniesol nôž, o.i. aj lovecký s čepeľou nad 15 cm. Neuvedomil som si, že keby mi ho pri prehliadke našli, mal by som problém. Išlo ale vždy o juhoeurópske krajiny Taliansko, Grécko, Bulharsko a tam bude iná tradícia ako v západnej Európe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 22. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2011 Ještě sem přidám jeden link,třeba to někomu pomůže při rozhodování,nebo výběru http://www.noze-nuz.com/recenze/vybrat-edc/vybrat-edc.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Na nošení po tuzemsku bych ti doporučil Spyderco Military,výborná ocel,která drží ostří,dělá se i s černou rukojetí,nebo oranžovou,která vypadá civilněji. Military je docela macek - pro začátek bych navrhoval něco menšího. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Carllos Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Military je docela macek - pro začátek bych navrhoval něco menšího. Zdravím Davide,to byl návrh třeba pro Farářskýho,kterému FN U2 je do ruky malá,tak myslím,že SP Military bude dobrá,pro pořádnýho chlapa,pořádnej nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Achjo, evropa se stává stále debilnějším místem k životu, fakt že jo... Tado, ale do podoby zákonů, směrnic, vyhlášek a dalších pí_čovin to zpracovávají právě tací, jako ty: tedy softuniversitní absolventi. A tvoří na popud těch z fakult humanitních studií, filosofií, lidskoprávních ústavů atd. Pochybuji, že strojař může vymyslet nařízení na mininožíky z důvodu snížení nápadu trestné činnosti na území EU a stavař to přetvořit do podoby směrnice rady evropy, závazné pro všechny (úmyslně píšu evropské instituce s malými písmeny, bo mi lezou krkem). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 23. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2011 Tado, ale do podoby zákonů, směrnic, vyhlášek a dalších pí_čovin to zpracovávají právě tací, jako ty: tedy softuniversitní absolventi. A tvoří na popud těch z fakult humanitních studií, filosofií, lidskoprávních ústavů atd. Pochybuji, že strojař může vymyslet nařízení na mininožíky z důvodu snížení nápadu trestné činnosti na území EU a stavař to přetvořit do podoby směrnice rady evropy, závazné pro všechny (úmyslně píšu evropské instituce s malými písmeny, bo mi lezou krkem). Jak jako já? Já jsem snad vyjímka Humanismus? Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se